Anecik Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach. 1 Quote
WiosnaA Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. 1 Quote
Figunia Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Pieknych Swiat Bozego Narodzenia, w zdrowiu, spokoju i radosci!!! Pieskom w potrzebie - najlepszych domow! 1 Quote
togaa Posted December 25, 2017 Author Posted December 25, 2017 Pięknie dziękujemy za pamięć, również życząc zdrowych, radosnych ŚWIĄT ! Wszystkiego najlepszego Kochani ! Quote
togaa Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 Nowe, zimowe nabytki.... KUBA... OGÓREK... LEJEK... ROZYNA... Chłopaki znalazły schronienie w hoteliku p.Joasi ( https://www.facebook.com/pg/MojeMarzeniepsipensjonat/reviews/), Delikatna, śliczna Rozyna u kochanej Irenki. Dobijamy do 20-stki psów , jakie mamy na głowie i ' w kieszeni". Jak na nasze możliwości, o wiele za dużo. Do tego dochodzą koty ; te w domach tymczasowych i te wolnożyjące. Ciężko jest... Będę bardzo, bardzo wdzięczna za wsparcie. Pomóżcie kochani.! Quote
NikaEla Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Kuba i Lejek wyglądają na młode, dobrze adopcyjne psy. mają ogłoszenia? Quote
ona03 Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Togusiu, ja z bazarkiem, to dopiero jak śniegi stopnieją..... Quote
togaa Posted February 1, 2018 Author Posted February 1, 2018 Dnia 30.01.2018 o 16:50, NikaEla napisał: Kuba i Lejek wyglądają na młode, dobrze adopcyjne psy. mają ogłoszenia? Kuba i Ogórek mają ogłoszenia na olx i fb. O dziwo, o Ogórka są zapytania, o Kubę nikt. Lejkiem jest zainteresowana pani z fb, Rozyna czeka na sesje zdjęciową. Ciężko tej wiercipięcie zrobić zdjęcia.Potrzebny lepszy aparat. 22 godziny temu, ona03 napisał: Togusiu, ja z bazarkiem, to dopiero jak śniegi stopnieją..... Wiem, wiem, dziękuje Oneczko. Quote
NikaEla Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 33 minuty temu, togaa napisał: Kuba i Ogórek mają ogłoszenia na olx i fb. O dziwo, o Ogórka są zapytania, o Kubę nikt. Lejkiem jest zainteresowana pani z fb, Rozyna czeka na sesje zdjęciową. Ciężko tej wiercipięcie zrobić zdjęcia.Potrzebny lepszy aparat. to trzymam kciuki Quote
mar.gajko Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Togusiu dużo macie. Postaram się jakiś bazarek zrobić dla Was. No i 1%, jak co roku, mój i mojego brata :) Ale to kropla w morzu potrzeb. Teraz robię remoncik w małym pokoju z wymianą mebli, tak czy inaczej był potrzebny :) ale Reksio przyśpieszył, jak się ogarnę z kosztami, to zobaczę, może mi coś zostanie. Quote
togaa Posted February 3, 2018 Author Posted February 3, 2018 Dnia 1.02.2018 o 22:56, mar.gajko napisał: Togusiu dużo macie. Postaram się jakiś bazarek zrobić dla Was. No i 1%, jak co roku, mój i mojego brata :) Ale to kropla w morzu potrzeb. Teraz robię remoncik w małym pokoju z wymianą mebli, tak czy inaczej był potrzebny :) ale Reksio przyśpieszył, jak się ogarnę z kosztami, to zobaczę, może mi coś zostanie. Kochana z Ciebie kobieta. Dziękuję. Reksio powala. A to Ci się egzemplarz trafił ...;-) Quote
WiosnaA Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Zapraszam serdecznie na bazarek w 1/3 dla Dla Braci Mniejszych. Quote
togaa Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 Dnia 20.02.2018 o 21:36, WiosnaA napisał: Zapraszam serdecznie na bazarek w 1/3 dla Dla Braci Mniejszych. Ojej, Aneczko ! Dziękujemy z całego serca, zwłaszcza że w ostatnich dniach kolejne bidy nam przybyły; dwa szczeniule, sunia po strasznych przejściach i pies z lasu przywiązany do drzewa... Szczeniule i sunia w Lecznicy. Pies z lasu pojechał dzisiaj do hoteliku...Jutro wstawię zdjęcia. Quote
ona03 Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Dnia 21.02.2018 o 23:06, togaa napisał: Ojej, Aneczko ! Dziękujemy z całego serca, zwłaszcza że w ostatnich dniach kolejne bidy nam przybyły; dwa szczeniule, sunia po strasznych przejściach i pies z lasu przywiązany do drzewa... Szczeniule i sunia w Lecznicy. Pies z lasu pojechał dzisiaj do hoteliku...Jutro wstawię zdjęcia. togusiu, a kiedy będzie jutro....... Quote
Poker Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 13 minut temu, ona03 napisał: togusiu, a kiedy będzie jutro....... Jutro jest przeważnie jutro ,a czasami wczoraj:) Quote
togaa Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 O Matko.....kabelek mi się zapodział, a po przejrzeniu zdjęć stwierdziłam że wszystkie do bani... ;-(. No nic, wstawię jakie są; Roxy. Sunia i Jej szczeniaczek odebrane interwencyjnie , w asyście Policji, pracownika Gminy itp...Jest bardzo łagodna, jak Ją określiła wet., "patologicznie uległa". Na razie oboje w Lecznicy; sunia na leczeniu. Szczeniaczkowi szykuje się dom w W-wie, sunia zapewne trafi do hoteliku. Poniżej 'Gajowy" jak Go nazwała Irenka. Pies znaleziony w lesie, przywiązany sznurem. Mocno wychudzony i odwodniony. Duży, łagodny, bez problemu dogaduje się z kotami i psami. Trafił do hoteliku. Quote
togaa Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 Historia tego cudaka jest również dramatyczna. Ciężko chore dziecko zapragnęło mieć psa. Gdy stan dziecka się pogorszył i zostało przeniesione do hospicjum, Tola wylądowała pod gołym niebem, przywiązana sznurkiem do drzewa :-( . Sunia może mieć ok.4 m-cy. ADHD w czystej postaci; zrobić Jej jakiekolwiek zdjęcie graniczy z cudem.Widać tylko rozmazaną smugę. :-) Na razie w Lecznicy i szukamy gorączkowo domu tymczasowego bądź stałego. Docelowo może być psem średniej wielkości. Quote
Poker Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Biedne dziecko i biedny pies. Bez względu na sytuację , rodzice nierozsądni. Ciekawe skąd wzięli tę sunię. Quote
ona03 Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Co się dzieje z tymi ludźmi..... Togusiu jak to udźwigniecie? Quote
Recommended Posts