malagos Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 A suczka z lasu i szczeniatka bezpieczne? Ktoś dał jej dt? Quote
togaa Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 Poker; Dlaczego Letycja wraca? Letycja jest szczekliwa. Na czas nieobecności w domu, opiekunowie zostawiali ją u zaprzyjaźnionej sąsiadki i jako tako było. Nie wiedzieć czemu, Letycja zaczęła reagować agresywnie na psa sąsiadki a nawet rozwaliła mu ucho. W końcu ta, odmówiła jej dalszego 'hotelowania". Podobno były też zniszczenia. To tak w wielkim skrócie. 4 godziny temu, malagos napisał: A suczka z lasu i szczeniatka bezpieczne? Ktoś dał jej dt? Tak, są bezpieczne w domu tymczasowym. Podobno rewelacyjnym . Dzień po odłowieniu 'mamusi" i 3 szczeniaczków , Darek z dziewczynami wrócili na poszukiwania 4-go malucha. Okazało się że przerażony utknął w norze,pod drewnianym campingiem. Trzeba było się głęboko wczołgać, by go wyciągnąć. 1 Quote
mar.gajko Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 9 godzin temu, togaa napisał: Poker; Dlaczego Letycja wraca? Letycja jest szczekliwa. Na czas nieobecności w domu, opiekunowie zostawiali ją u zaprzyjaźnionej sąsiadki i jako tako było. Nie wiedzieć czemu, Letycja zaczęła reagować agresywnie na psa sąsiadki a nawet rozwaliła mu ucho. W końcu ta, odmówiła jej dalszego 'hotelowania". Podobno były też zniszczenia. To tak w wielkim skrócie. Po 5 latach... kurna. Co za ludzie. Quote
NikaEla Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Dnia 3.07.2017 o 22:08, togaa napisał: Z adopcji, po blisko 5 latach wraca Letycja. Idzie się zastrzelić.... :-( Po 5 latach!!!! Toż ludzie są bez serca Quote
WiosnaA Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Z mojego bazarku poleciał 5.07.17 przelew na sumę 280zł na konto SBM. Togusiu, potwierdź proszę jak kaska doleci. Quote
NikaEla Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 https://www.facebook.com/events/455648878146019/?active_tab=discussion Bazarek na FB , wiele osób wstawia fanty Quote
togaa Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Dnia 5.07.2017 o 21:05, WiosnaA napisał: Z mojego bazarku poleciał 5.07.17 przelew na sumę 280zł na konto SBM. Togusiu, potwierdź proszę jak kaska doleci. Dziękuję Wiosenko kochana. Potwierdziłam:-) Dnia 9.07.2017 o 21:19, NikaEla napisał: https://www.facebook.com/events/455648878146019/?active_tab=discussion Bazarek na FB , wiele osób wstawia fanty Dla Eli również podziękowania za czujność i fanty. :-) Zapraszamy na fb .....! Do nowego domu pojechał ten oto roczny kawaler. Nam pozostały długi; za miesięczny pobyt w hoteliku i kastrację. Zapomniałabym.... Nasza pamela555 zrobiła nam niespodziankę, w postaci 100,00 złociszy, które znienacka pojawiły się na koncie Stowarzyszenia 3.07.2017. Dziękujemy Ci za pamięć, kochana. Quote
togaa Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 Na Poker, "naszą" Poker zawsze można liczyć... Jest niezastąpiona !!!! ;-) Z ostatnich Pokerowych bazarków , na konto Stowarzyszenia 17.07.2017r. sfrunęło aż 820,00 zł . To prawdziwy rekord ! Bardzo, bardzo dziękujemy, kochana ! 1 Quote
togaa Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 Nowe wyzwanie. Nie wiem jak to udźwigniemy organizacyjnie , personalnie, finansowo ? Powtórka z Lolusia i Kropeczki . Psiak nie chodzi,ale ma w łapkach czucie głębokie, zwieracze tak sobie. Na razie jest w Lecznicy i podobno "się zbiera ". Szczylek, ok.5 miesięcy w dodatku trudny w obsłudze . Gryzie gadzina. Quote
mama_Alfika Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Dnia 28.07.2017 o 12:20, togaa napisał: Na Poker, "naszą" Poker zawsze można liczyć... Jest niezastąpiona !!!! ;-) Z ostatnich Pokerowych bazarków , na konto Stowarzyszenia 17.07.2017r. sfrunęło aż 820,00 zł . To prawdziwy rekord ! Bardzo, bardzo dziękujemy, kochana ! Rewelacyjny wynik ! 1 Quote
NikaEla Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Dostałam 4 torby holenderskich fantów, na dniach zrobię z nich bazarki 1 Quote
Poker Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 23 minuty temu, NikaEla napisał: Dostałam 4 torby holenderskich fantów, na dniach zrobię z nich bazarki Supeeeer Quote
togaa Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 Dziewczyny kochane. Co byśmy zrobili bez Waszej pomocy ? Bardzo, bardzo dziękuję. Psim priorytetem jest teraz dla nas szczeniulek Kolin. Mam nadzieję że będzie miał tyle szczęścia co Loluś i stanie na łapy. Każdy dzień pobytu w Przych. Weterynaryjnej Roch http://roch-vet.pl/, gdzie jest intensywnie rehabilitowany, to 70 zł. Dla nas dużo, ale co zrobić? A Kolin jest cudny .Tylko chciał by się tulić. Nie ma już żadnych problemów z obsługą. Widocznie wcześniej bardzo cierpiał, że nie pozwalał się dotykać. Trzeba mieć nadzieję że z tego wyjdzie, że znajdzie dom ... Quote
NikaEla Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Linki do trzech holenderskich bazarków na psy pod opieką SBM w moim podpisie zapraszam Quote
togaa Posted August 21, 2017 Author Posted August 21, 2017 1 godzinę temu, NikaEla napisał: Linki do trzech holenderskich bazarków na psy pod opieką SBM w moim podpisie zapraszam Ależ z Ciebie pracuś, Nikuniu. Zamiast się napawać końcówka wakacji, Ty już w robocie. Dziękuję. Quote
Poker Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Czy Kolin robi postępy w rehabilitacji? Kupa kasy idzie na niego. Quote
togaa Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 Dnia 21.08.2017 o 15:02, Poker napisał: Czy Kolin robi postępy w rehabilitacji? Kupa kasy idzie na niego. Podobno szybsze niż w analogicznych przypadkach . Sama widziałam że tylnia prawa łapka już lepiej pracuje. Czy będzie chodził, nikt na to pytanie nie daje odpowiedzi. Nie mogliśmy mu nie dać szansy . On ma doiero 5 m-cy ! 1 Quote
togaa Posted August 23, 2017 Author Posted August 23, 2017 Kilka zdjęć z dzisiejszych odwiedzin Kolina. Akurat zastaliśmy go w gabinecie rehabilitac. , na bieżni wodnej. Łapki pięknie pracowały. Chodził, normalnie chodził... Jest naprawdę w dobrych rękach i pod fachową opieką. Tak wygląda gabinet psiej rehabilitacji; Quote
Poker Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Bardzo się cieszę ,że maluszek zaczął chodzić. A jak z sioo i koo? Gabinet piękny,aż się wierzyć nie chce ,że to dla zwierzaków. Quote
togaa Posted August 23, 2017 Author Posted August 23, 2017 11 godzin temu, Poker napisał: Bardzo się cieszę ,że maluszek zaczął chodzić. Pokerku, On na razie "chodzi" w wodzie, na bieżni wodnej. Przebiera łapkami dotykając dna. "Na sucho" nie jest jeszcze w stanie tego zrobić. Uczony jest chodu rdzeniowego. Gabinet piękny,aż się wierzyć nie chce ,że to dla zwierzaków. Ja też byłam dzisiaj pod wrażeniem. Głównie jest to Przychodnia weterynaryjna (http://roch-vet.pl/) plus gabinet rehabilitac. Quote
Paulshadow Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Kochani zapraszam serdecznie na bazarek, który w części będzie przeznaczony na "Psiaczki i kotki pod opieka Stowarzyszenia" 1 Quote
NikaEla Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 27 minut temu, Paulshadow napisał: Kochani zapraszam serdecznie na bazarek, który w części będzie przeznaczony na "Psiaczki i kotki pod opieka Stowarzyszenia" A to miła niespodzianka . Bardzo , bardzo dziekujemy 1 Quote
togaa Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 2 godziny temu, NikaEla napisał: A to miła niespodzianka . Bardzo , bardzo dziekujemy Pewnie że miła ! Jeszcze jak !!! Dziękujemy Paula i Tobie Wiosenko ;-) Buziaki wielgachne dla naszej kochanej MikaAga, za Duszkowe i ogólne wsparcie. Caluśka stówa ( 100,00 zł) sfrunęła od Aguni i Mikusi ,na stowarzyszeniowe konto już 10.VIII.2017. "Togusiowe bidulki" pięknie dziękują. ;-) Quote
Recommended Posts