Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję ,że mnie cioteczki nie pogonią z moją prośbą o zagłosowanie na Joannę Krześlak - Hoogland , młodą , bardzo zdolną kobietę.Znam ją od 15 lat.Drapała się pazurami, by z biednego rejonu kraju dojść do tego co osiągnęła w nauce. Głosowanie jest proste. Joasia jest na samym dole.

http://polakroku.nl/stemmen/?resultaat=gestemd

Dziękuję i przepraszam.

Posted

1.JPG

Najnowszy, bo dzisiejszy nabytek ;

Szczeniul 4 m-czny. Podobno z  Jasienicy, toteż dostał na imię  Jasiek.  Założę jutro jemu i dziadkowi  Dąbkowi wspólny wątek.

Posted
8 minut temu, togaa napisał:

1.JPG

Szczeniul 4 m-czny. Podobno z  Jasienicy, toteż dostał na imię  Jasiek.  Założę jutro jemu i dziadkowi  Dąbkowi wspólny wątek.

I gdzie Jasiek jest?

Posted
19 godzin temu, togaa napisał:

1.JPG

jaki Nikulinek.... aż pisnęłam...

• Upvote 1
Posted
O 28.10.2016 o 19:58, anetek100 napisał:

zapraszam, wprawdzie taki niedorobiony, nie wszystko wstawione jeszcze, ale może chociaż 10 zł się uzbiera :D

Dziękujemy Anetko kochana. Będzie jak znalazł...;-)

Założyłam naszym najnowszym psim nabytkom wspólny wątek. Każdy grosik sie przyda.

• 2 weeks later...
Posted

pamela55, NikaEla, dziękuję dziewczyny kochane.

Przybył nowy podopieczny. . Jesli istnieją psie Anioły, Ten pies ma Go nad sobą. Niesamowita historia,

Opiszę, jak dzieci polecą do  Dublina.;-)

Posted
7 godzin temu, NikaEla napisał:

Czy wpłynęło ostatnio 13,50zł od pani Joanny Bęzy? (sprzedałm jej książkę przez internet i kazałam wpłacić na SBM)

Sprawdziłam Nikusiu, nie wpłynęło. Za to nasza Smyku wpłaciła dzisiaj 50,00 zł na konto Twojego bazarku.

Posted
16 godzin temu, togaa napisał:

Sprawdziłam Nikusiu, nie wpłynęło. Za to nasza Smyku wpłaciła dzisiaj 50,00 zł na konto Twojego bazarku.

dziekuję , Pani obiecała wpłacić jutro.

Kochana Smyku :)

Posted

Cioteczki, może to dla Was żadne odkrycie, ale wczoraj zarejestrowałam się na FaniMani, zrobiłam zakupy przez internet w Empiku i część kwoty z moich zakupów poleciała do Braciszków :). Żałuję, że zrobiłam to dopiero teraz, ale lepiej późno niż wcale. Na tej stronie jest ok 800 sklepów, które przekazują mały procent kasy z zakupów swoich klientów na cele charytatywne. Wystarczy wejść na FaniMani, wybrać organizację pożytku publicznego, wejść do sklepu przez stronę FaniMani i zrobić zakupy. Do grosza grosz i troszkę się uzbiera :).

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 3.12.2016 o 22:21, pamela555 napisał:

Poleciało dziś 50zł z bazarku :)

Dnia 13.12.2016 o 16:22, anetek100 napisał:

i moje też 250 :)

Moje Wy kochane ! Potwierdziłam na obu bazarkach ;-) . Jeszcze raz ogromnie Wam dziękuję .