Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiejsza akcja ;   Zadwoniła Pani która adoptowała od nas kotka, z inform.  że zmarła samotna sąsiadka Jej mamy,a psy zabrane zostały do schroniska. Miłe, ufne, domowe, wyniunane... Takie historie zawsze poruszają. Dziewczyny pojechały do schronu i,wyciągnęły sierotki, a Pani Basia która opiekowała się Bernardynką Dusią wzięła je na tymczas. Kochana .

Tu w Schronisku. Na 3 pozostałych zdjęciach już w d.t.

0.jpg

1.jpg

2.jpg

thumb.html.jpg

Posted
10 minut temu, mar.gajko napisał:

No, miały niesamowite szczęście.

Oj, miały. Szczęście w nieszczęściu.   Pani miała 50 lat...;-(

Posted
Teraz, togaa napisał:

Oj, miały. Szczęście w nieszczęściu.   Pani miała 50 lat...;-(

UU, taka młoda?  Jej już nie ma ,ale psy cierpiały.Dobra sąsiadka ,ze się przejęła ich losem.

Posted

Dziewczyny, rozmawiam własnie z koleżanką, która znała te psy, widziała je w sobotę w schronisku, jej mama pomagała zmarłej. 

"Przekaż proszę do nowego domku suczek te informacje, jeśli możesz, nie mogłam podejść do adoptujących, byłam na łące z innym psem: Ta kudłata to Perełka ta gładka to Zuzia, Perełka ma gdzieś ok 10-12 lat a Zuzia ok 5-7. Ta pani była biedna ale dbała o nie najlepiej jak umiała Emotikon wink Ona potrafiła nie jeść żeby psom dać..." 

Posted

To są bardzo ważne informacje.  kudłata to chyba czarno- biała czyli Perełka. Biorąc pod uwagę wiek , nie będzie łatwo znaleźć jej DS.

Posted
17 godzin temu, ewunian napisał:

Dziewczyny, rozmawiam własnie z koleżanką, która znała te psy, widziała je w sobotę w schronisku, jej mama pomagała zmarłej. 

"Przekaż proszę do nowego domku suczek te informacje, jeśli możesz, nie mogłam podejść do adoptujących, byłam na łące z innym psem: Ta kudłata to Perełka ta gładka to Zuzia, Perełka ma gdzieś ok 10-12 lat a Zuzia ok 5-7. Ta pani była biedna ale dbała o nie najlepiej jak umiała  Ona potrafiła nie jeść żeby psom dać..." 

Będzie suniom łatwiej, gdy je będą po imieniu wołać

Posted
O 15.03.2011o09:12, togaa napisał:
O 18.04.2016o18:52, anetek100 napisał:

z bazarku wyszło 175 zł, jeszcze nadwyżek nie policzyłam, ale i tak tradycyjnie zaokrąglę odpowiednio, poproszę  o dane do przelewu na pw:)

Anetko! Wszelakie dane są w pierwszym poście tego wątku, ale co byś nie szukała;

KONTO BANKOWE;
mbank , nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220.

Dziękujemy, kochana !

Posted

Bardzo chciałam podziękować Jo37  za wpłatę w dniu 11.04.2016 na konto Stowarzyszenia, 102,00 zł ( rozliczenie bazarku )

• Downvote 1
Posted
O 25.04.2016o20:11, anetek100 napisał:

nadmiar danych nigdy nie zaszkodzi :D

I nie zaszkodził....

200,00 zł sfrunęło 20.04.2016  na stowarzyszeniowe konto z anetkowego bazarku . Buziaki ogromne, Anetko ! ;-)

• 3 weeks later...
Posted
O 27.04.2016 o 10:17, anetek100 napisał:

nie ma sprawy, bardzo dziękuję za pomoc i a tez chciałam trochę od siebie dorzucić:)

Anetko, jeszcze raz dziękuję Słoneczko  za bazarek i za  to dorzucone 'trochę". ;-). Ogromnie dziękuję !

Wielgachne podziękowania dla naszej Agi z Mikusią i za 200,00 które  25 kwietnia 2016r.  wpłynęło na stowarzyszeniowe konto.  Bezdomniaczki bardzo wdzięczne !

Anetek100, MikAga, bardzo jesteście kochane !

'Walą" się na nas KOTY. Nie ma dnia, żeby ktoś nie dzwonił z prośbą o interwencję...'Urobek" z wczorajszego dopołudnia;

SAM_5788.JPG

i maluch leżący na chodniku;

SAM_5797.JPG

Jak nie pomóc ?

Posted
19 minut temu, mar.gajko napisał:

Biedne kociaki, długie leczenie przed nimi. Ten starszy niedobrze wygląda, jakoś tak białaczkowo, tfu.

Nerki ;-(

19 minut temu, mar.gajko napisał:

Toguś, a co z tymi, znalazły dom?

Ach skąd. Rezydują u p.Basi.

Wczoraj czarno-biała miała sterylkę. Termin rudo-białej trzeba było przełożyć, bo...przerabia cieczkę. !

W Lecznicy. Tuż przed znieczuleniem.SAM_5793.JPG

Już po....

SAM_5831.JPG

Stadko kochanej p.Basi. 'Nasze" dziewczyny od strony garażu.

SAM_5830.JPG

Rudaska ma niespożytą energię. Tylko piłeczki i zabawa Jej w głowie..

SAM_5832.JPG

SAM_5823.JPG

Posted
2 minuty temu, mar.gajko napisał:

Fajne stadko :) dziewczynki śliczne są i wyglądają na radosne. Odnalazły się już chyba po zmianie miejsca.

Oj,  mają tam jak w niebie ...Ale 5 psów i to sporych, to ponad siły p.Basi.

Od jesieni  szukamy domu tym dwom  sierotkom  Oj, zasiedziały się w awaryjnym dt.  Zasiedziały....

2.Razem.jpg

Ogłaszamy je w pojedynkę i też nic...

http://olx.pl/oferta/grubasna-mania-takich-nikt-nie-kocha-CID103-IDfuj6L.html