Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 16.03.2016o00:19, mar.gajko napisał:

A jak Foczusia? Już całkiem podbiła serce p. Ireny?

Ustaliłyście już termin drugiego zabiegu?

Woziłam w czwartek Foczusię i Irenkę do Lecznicy, na wyciągniecie szwów. Foczka z Irenki oczu nie spuszcza i na krok nie odstępuje. Świetna jest ta mała.

Wygojona ślicznie. Niestety, ta  druga przepuklina znacznie się powiększyła, bo wszystkie kichy napierają teraz na nią. Kolejny zabieg najwczesniej za dwa tygodnie.

SAM_5320.JPG

SAM_5325.JPG

Posted
15 godzin temu, mar.gajko napisał:

Dusiu [']

b-b ściskam.

na szczęście nie b-b umarła sunia tylko z B_B czyli z  Bielska - Białej, Dobrze ,że miała oddaną opiekunkę na koniec życia.

A Foczka jest bardzo urocza. Po wyremontowaniu brzusia sio do DS.

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Poker napisał:

na szczęście nie b-b umarła sunia tylko z B_B czyli z  Bielska - Białej, Dobrze ,że miała oddaną opiekunkę na koniec życia.

A Foczka jest bardzo urocza. Po wyremontowaniu brzusia sio do DS.

B-b ściskałam, bo myślałam, że Dusia ['] była pod jej opieką, ale chyba faktycznie źle zrozumiałam. Przepraszam.

Posted

Ach, bo ze Stowarzyszeniem , tu w Bielsku-Białej , związane są  aż 4 Basie. !!!

A Basi Kom. od Dusi kłaniamy się nisko, bo choć sama krucha i delikatna,  podjęła się niezwykle trudnej opieki nad schorowanym, 60,00 kg psem.!!!!!   I nie jedynym w Jej domu.

Posted
Godzinę temu, WiosnaA napisał:

21.03.2016 zrobiłam przelew na  sumę 312zł dla Braci Mniejszych z mojego bazarku.

Proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą.

http://www.dogomania.com/forum/topic/334968-dziękujęrozliczamciacha-wątróbkowecoś-dla-niemowlaka-i-dużo-różności-dla-sonirufika-i-na-stowarzyszenie-braci-mniejszych-do-1103/?page=1

Niesamowite ! :-)

Godzinę temu, mar.gajko napisał:

Wspaniały wynik bazarku.

No bo Wiosenka, to jest FIRMA !!!

Założyłam pannom sterylkowym wspólny wątkek;

Posted
O 31.03.2016o23:57, mar.gajko napisał:

Toguś i co tam słychać?

Ach,tak mi w środę łupnęło w krzyżach, że do dzisiaj pozbierać się nie mogę. Moje psy nie mogą się nadziwić że one na kanapach  a jak na podłodze zaległam.

W dodatku goście co to w Święta nie mogli przyjechać , zawitali teraz w komplecie , więc mam wesoło.:-)

Anetce i Eluni z serca za bazarki dziękuję.

Zmiany u 3 Gracyjanek, ale to u nich napiszę...

Posted

Nowa bida.

Od jakiegoś czasu plątał sie po wsi, 20 km od Bielska.  Odprowadzał dzieci do szkoły, towarzyszył robotnikom na budowie, ewidentnie szukał kontaktu z człowiekiem. Młodziutki, spolegliwy, brudny, zapchlony  i straszliwie wygłodniały. Cudem udało nam  się znależć DT i od soboty jest pod naszą opieką.

5.jpg

• Upvote 1
Posted
38 minut temu, Poker napisał:

Biedny , mały lisek. Ma już imię? Może Fuks albo Foks?

No nie .....znowu F :D

9 minut temu, ona03 napisał:

Kfffiatki dla Braciszków,  czynne od 06.04. godz. 20.30 

zapraszam serdecznie

Hura :)  :)  :)

Posted

I szczeniula dziewczyny wyrwały ze  Schroniska.

Pół łysego, z rozdętym brzuchem. Do jakiejś Lecznicy ktoś go  podrzucił, a Lecznica w try miga  schronisku, choć dla takiej bidy   to pewna śmierć.....

Jest w dt. u Kamili.  Nużyca.

12924492_1070268216349296_4994113539815617076_n.jpg

12987002_1070267166349401_6562829445262403531_n.jpg