Poker Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Biedna kici. ao ile kilo będzie jej lżej,. U nas znowu wraz słońcem mocna wichura i deszcz. Quote
mar.gajko Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Bida. Tez kiedyś znalazłam na wsi persiczkę. Dramat. Po wygoleniu, trzeba uważac na słońce. Quote
NikaEla Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Z ostatniego przedwakacyjnego bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147459-rozliczam-ostatni-przedwakacyjny-bazar/ przelałam dla Kropki i Mirabelki 170zł (czyli po 85zł dla każdej z nich) Quote
togaa Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Z ostatniego przedwakacyjnego bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147459-rozliczam-ostatni-przedwakacyjny-bazar/ przelałam dla Kropki i Mirabelki 170zł (czyli po 85zł dla każdej z nich) Pięknie dziękujemy Eluniu ! Chcielibysmy też ogromnie podziękować naszej kochanej Mikaga , czyli Aguni z Mikusią ( wpłata na nasze konto 150,00 zł, 7.07.2015r.) i Pani Annie H. z Zielonej Góry za wsparcie Duszka i Misia ( wpłata 200,00 zł 9.07.2015r.) Bez Waszej kochani pomocy, zginęlibyśmy marnie. Quote
-Martyna- Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 W razie konieczności ( tfu, tfu..) służę pomocą. Można do mnie dzwonić o każdej porze, zawsze odbieram albo oddzwaniam, gdyż jest to tel.adopcyjny. Tel.502329612. Bielsko-Biała.e-mail; [email protected]. U nas jest ponad 20 gabinetów wet., kilka całodobowych. Myślę że decyzję który z nich wybrać , podejmiemy jak będzie ku temu potrzeba. Życzę spokojnego wypoczynku ,pozdrawiam. Jeju, tak sobie mysle, ze nikt mi nic nie radzi , a ja powiadomien nie dostaje . Numer rejestruje, maila tez, mam nadzije, ze nie beda potrzebne...ale bardzo, bardzo dziekuje za pomoc ! 1 Quote
togaa Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Jeju, tak sobie mysle, ze nikt mi nic nie radzi , a ja powiadomien nie dostaje . Numer rejestruje, maila tez, mam nadzije, ze nie beda potrzebne...ale bardzo, bardzo dziekuje za pomoc ! Oby nic się nie podziało 27-29 lipca, bo wtedy nasz zaufany wet. będzie na krótkim urlopie, ale zawsze są inni i tfu..tfu... Wynaleziona na ulicy.. Sunia ciupeńka. To co urosło na brzuszku ,niedługo będzie większe od Niej samej. Właściciele nie widzą problemu, zresztą i tak nie mieliby pieniędzy na weta. Chcemy pomóc maleńkiej. Jutro wizyta. Quote
Poker Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 O ludzie , jakie biadactwo. Ma wrócić do " właścicieli "? Quote
togaa Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 O ludzie , jakie biadactwo. Ma wrócić do " właścicieli "? "Państwo" bardzo kochają.... Dzisiaj zawieżlismy sunię do Żywca do Alwetu a pchły skakały po całym gabinecie. Przerażona wbiła się w kąt kontenerka . Quote
togaa Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Jutro będzie wszystko wiadomo. Nie było szefowej, jak przywiozłyśmy sunieczkę. W Lecznicy spotkałysmy tego psiaka. Kajtek. Jego Pan umarł 3 tyg. temu, a Pani przedwczoraj trafiła do szpitala. Rokowania złe. Ktoś z dalszej rodziny przyprowadził go do 'hoteliku', ale stać ich na opłacenie tygodniowego pobytu. Pytanie co dalej? Psiaczek łagodny,przesympatyczny, młodziutki, z domowych warunków. 9 kg. Bardzo adopcyjny, tylko gdzie go upchać? Quote
Poker Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 O Jogisia jest pełno zapytań.Może go podesłać dziewczynom i niech proponują. togaa , napisz do azalii. Quote
mama_Alfika Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Biedna sunieczka. Jak właściciele mogą być tak obojętni ? Ja od soboty spać nie mogę, bo wet wysłuchał Neluni jakieś szmery w serduchu. A przecież taki guz to okropny dyskomfort. Mam tylko nadzieję, że jej to nie boli. Kajtek śliczny piesek. Basiu, czy on jest na 100% do wydania ? Widziałam bazarek ogłoszeniowy, wykupiłabym mu pakiecik. A co się dzieje z tą wygoloną koteczką ? Edit: Basiu, zamówiłam 5 pakietów ogłoszeń na bazarku Ziutki z myślą o podopiecznych SBM. Quote
togaa Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Pogadałyśmy sobie telef. z kochaną Mamą_Alfika .... :) Co do suni z wielkim guzem, to malutka już po operacji. Była to gigantyczna przepuklina. Pozostanie w Lecznicy do wygojenia, bo w 'domu' nie miałaby na to warunków. Żal Ją będzie oddawać 'włascicielom", zwłaszcza że sunia nie sterylizowana a w domu niekastrowany, dużo większy pies.. Koty nas przygniatają. Nie ma dnia by nie było zgłoszenia o porzuconych , najczęściej chorych kociętach. Quote
memory Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Mój netowy przyjaciel Wiktor po raz kolejny wyasygnował pieniążki do rozdzielania dla potrzebujących psiaków. Poszedł przelew dla Miśka i Kropki. 1 Quote
anetek100 Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 kochani bazarek m.in. na Wasze stowarzyszenie:) http://www.dogomania.com/forum/topic/147550-czego-tu-nie-ma-do-1707-na-sbm-olsztyn-i-szczytno/ z bazarku wyszło 236 zł dla Was, ode mnie po znajomości będzie stówka i teraz zrobiłam kolejny.Po jego zakończeniu wszystko razem wpłacę na Wasze konto, zapraszam!!!!!!!!! http://www.dogomania.com/forum/topic/148021-garderobiany-dla-olsztyniak%C3%B3w-szczytniak%C3%B3w-i-sbm-do-1208/ 1 Quote
ona03 Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 czereśniowo zapraszam na bazarek dla Braciszków http://www.dogomania.com/forum/topic/148110-czere%C5%9Bnie-i-susz-dla-sbm-do-1108-godz1900/?p=16323045 Quote
togaa Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Mój netowy przyjaciel Wiktor po raz kolejny wyasygnował pieniążki do rozdzielania dla potrzebujących psiaków. Poszedł przelew dla Miśka i Kropki. Wiktorowi i Tobie droga memory (za rekomendację) ogromnie dziękujemy !!!! Kolejny raz wspomagacie nasze psie bidy. 200,00 zł jakie za pośrednictwem memory wpłynęło końcem lipca na konto Stowarzyszenia, zostanie zgodnie z wolą darczyńczy rozdzielone pomiędzy rezydentów; Kropkę i Misia. Bardzo jesteśmy wdzięczni ! Quote
togaa Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 I dla naszej MikaAgi, czyli Aguni z Mikusią buziaki wielgachne i podziękowania za kolejne wsparcie. Całe 150 zł. sfrunęło 27 lipca br. na stowarzyszeniowe konto. Aga , Aga....brak slów. Quote
anetek100 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 z bazarku wyszło 236 zł dla Was, ode mnie po znajomości będzie stówka i teraz zrobiłam kolejny.Po jego zakończeniu wszystko razem wpłacę na Wasze konto, zapraszam!!!!!!!!! http://www.dogomania.com/forum/topic/148021-garderobiany-dla-olsztyniak%C3%B3w-szczytniak%C3%B3w-i-sbm-do-1208/ a z tego 64 zł, plus dokładam od siebie "grosik" co razem daje 400 zł - już przelalam:) 1 Quote
mar.gajko Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 a z tego 64 zł, plus dokładam od siebie "grosik" co razem daje 400 zł - już przelalam:) Wow. Przepiękna kwota :) Quote
anetek100 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 na zdrówko niech będzie :) no i wciąż dziękuję za Rysia:):):):)już go z nami nie ma ale byl przekochanym starszym panem Quote
togaa Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 a z tego 64 zł, plus dokładam od siebie "grosik" co razem daje 400 zł - już przelalam:) Anetko kochana ! kwota ogromna !!! 400,00 zł !! Już od 14 sierpnia br. na koncie Stowarzyszenia !!!! Doprawdy, nie wiem jak dziękować ? Brak słów.... Ze starego dogo. poznikały mi wszystkie ukochane wątki, m.inn Twój 'geriatryczny..." Ale zachowały mi się co poniektóre portrety Twoich dziadeczków ... Dalej fotografujesz? To jeden z moich ulubionych portretów Twojego autorstwa...Pamiętasz? Quote
Figunia Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Nie mogę się napatrzeć... Wzruszająca i piękna fotografia. Quote
Poker Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Coś pięknego. Można wysłać na jakiś konkurs. Quote
Recommended Posts