Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA BAZAREK CAŁY DOCHÓD PRZEZNACZONY NA PODOPIECZNYCH FUNDACJI GŁOSEM ZWIERZĄT

[/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234125-Bazarkowe-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-podopiecznych-Fundacji-G%C5%82osem-Zwierz%C4%85t-do-05-11-2012-do-21-00?p=19868031#post19868031"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234125-Bazarkowe-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-podopiecznych-Fundacji-G%C5%82osem-Zwierz%C4%85t-do-05-11-2012-do-21-00?p=19868031#post19868031[/URL]

• 1 month later...
  • Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][COLOR=#008000][SIZE=4][FONT=book antiqua][I][B]Pokój na ziemi ludziom,[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#008000][SIZE=4][FONT=book antiqua][I][B] a w niebie cisza gwiazd, [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#008000][SIZE=4][FONT=book antiqua][I][B]grają anieli, świat się chlebem dzieli. [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#008000][SIZE=4][FONT=book antiqua][I][B]Świat ma dziś świąteczny blask… [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/07/crechenoel05ve8.gif[/IMG][COLOR=#008000][SIZE=4][FONT=book antiqua][I][B]

Życzymy:
[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=4][FONT=book antiqua][I][B]Nastrojowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!!
Niech te Święta będą pełne
Ciepła, Dobra, Nadziei, [SIZE=4]R[/SIZE]adości, Pokoju i Miłości!![SIZE=4]!

Korunia, Nercio, [SIZE=4]Maxio, Killerek i ja...[/SIZE][/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[/CENTER]

Posted

[h=5][SIZE=3]♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
Kochani najserdeczniejsze życzenia - Zdrowych i Pogodnych Świąt, dobrej zabawy w Sylwestra, życzy Fundacja SOS dla Jamników.

Nasza Modelka Trufla > [URL]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/350[/URL] wyadoptowana XII.2011 przez SOS dla Jamników obecnie Fundację SOS dla Jamników. Dziękuje, że jesteście ... NAJLEPSZEGO!
♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥[/SIZE][/h][IMG]http://img688.imageshack.us/img688/2788/jamsos11111111111111164.jpg[/IMG]

Posted

[I][SIZE=4][FONT=georgia]Pomódlmy się w Noc Betlejemską,
W Noc Szczęśliwego Rozwiązania,
By wszystko się nam rozwiązało,
Węzły, konflikty, powikłania,
Oby się wszystkie trudne sprawy
Porozkręcały jak supełki,
Własne ambicje i urazy
Zaczęły śmieszyć jak kukiełki.
Oby w nas paskudne jędze
Pozamieniały się w owieczki,
A w oczach mądre łzy stanęły
Jak na choince barwnej świeczki.
Niech anioł podrze każdy dramat
Aż do rozdziału ostatniego,
I niech nastraszy każdy smutek,
Tak jak goryla niemądrego.
Aby wątpiący się rozpłakał
Na cud czekając w swej kolejce,
A Matka Boska – cichych, ufnych,
Na zawsze wzięła w swoje ręce.

[SIZE=2]"wiersz staroświecki"
Ks. Jan Twardowski [/SIZE][/FONT][/SIZE][/I]

• 1 year later...
Posted

[quote name='GoniaP']Kurzy Orzeł, a właściwie Ćiaćiuś ;) składa wszystkim wielbicielom życzenia szczęśliwego Nowego Roku 2014![/QUOTE]

Ło matko Orzełku jak się cieszę

Posted

[quote name='GoniaP']Kurzy Orzeł, a właściwie Ćiaćiuś ;) składa wszystkim wielbicielom życzenia szczęśliwego Nowego Roku 2014![/QUOTE]

O:crazyeye:!!!!! Zuzinek się odezwała, hurrra:multi:!!!!!
[B][COLOR=#008000][SIZE=3]Małgoniu, i dla Was Wszystkiego co Najlepsze na cały Nowy Rok:x-mas::tree1::santagri:!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR][/B]

Cieplutko pozdrawiamy!!!
Tak bardzo chciałoby się zobaczyć Zuzinkę... są szanse na choćby fotkę?

Posted

[SIZE=4]I dla Was wszystkiego co Dobre, Pogodne i Radosne - na Nowy Rok!!![/SIZE]

• 1 month later...
Posted

[quote name='GoniaP'][URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=804793672880195&set=a.804753386217557.1073741826.100000487106517&type=1&theater[/URL][/QUOTE]

Niestety, pomimo, że jestem zalogowana pokazuje mi się komunikat
"zawartość chwilowo niedostępna"
Udostępniłaś publicznie Gosiku?

• 4 months later...
Posted

[CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=century gothic]
Wszystkiego co najlePSIE
z okazji Dnia Psiaka
dla
Zuzinki[/FONT][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://haruki.pl/wp-content/uploads/2011/07/dzien_psa1.jpg[/IMG]

[/CENTER]

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Kurzy Orzeł, a teraz już Ciaćko, jest najbardziej kochanym i rozpieszczanym psem w tej części świata. Niestety zachorował i w tej chwili walczy o życie, Etiologia choroby jest nieznana ale życie mojej małej dziewczynki wisi na włosku. Ma ostre zapalenie trzustki i towarzyszące, krwotoczne zapalenie jelit i żołądka. Zrobiłam jej wszystkie badania, nic więcej nie mogę. Jej życie jest w tej chwili w rękach lekarzy i Boga. Panie Boże, proszę, przywróć jej zdrowie. Nie zabieraj jej ode mnie...

Posted

O Boże :( :( :( .............
A jak zobaczyłam Twój wpis Małgoniu, to zaraz pomyślałam, że coś musiało się wydarzyć (albo super dobrego, albo złego)...

Baaardzo trzymam za Was kciuki i posyłam Wam same najlepsze o najcieplejsze myśli!!!
Mam nadzieję i mocno wierzę w to, że Zuzince się uda...
Macie taaakich dobrych lekarzy, Ty Gosińku dajesz z siebie więcej niż możesz (pamiętam historię biednej, zagłodzonej Zuzi-imienniczki Ciaćki ) i wtedy też Jej los wydawało się, był przesądzony, a jednak - udało się :)
Całym sercem ufam, że teraz też tak będzie i całym sercem jestem przy WAS!!!!!

Miejcie się dobrze, Gosiu pisz co u Was...
Trzymamy kciuki i 24 łapki za WAS!!!

Posted

Ciaciuś przed godziną przegrała walkę. Nie pomogła najlepsza opieka, zaklęcia i modlitwy. Moja Malultka jest w Niebie. Zostawiła po sobie pustkę i rozdarte serce.

Posted

[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]

O Boże, jak strasznie smutno....
Całe życie było przed Tobą Maleńka, a tu trzeba było pożegnać się przedwcześnie :(
Okrutne to, co się stało...

Zuzineczko - Ciaciusiu będziemy o Tobie pamiętać Malutka!!!
Zostaniesz w naszych sercach; sercu swojej Pani i moim na pewno też...
Zawsze byłaś mi szczególnie bliska...

[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
Posted

blog_ym_4678626_7103635_tr_czerwone_serdblog_ym_4678626_7103635_tr_czerwone_serd

[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]

Żegnaj Ciaciusiu[*] Kochana :(

Rankiem przyszedł Psi Anioł
na skrzydłach Cię poniósł
do nieba

Zabrał ze sobą Twą radość
szaleńcze merdanie ogonem
dotyk zimnego nosa
i tupot łap po podłodze

Tak bardzo Ciebie brakuje
choć płakać przecież nie trzeba
bo wróci tutaj Psi Anioł
i poprowadzi na łąki
gdzie wszystkie Psy pożegnane
biegają swobodne szczęśliwe...

[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]

2ec30dd540ec5c75gen.jpg

blog_ym_4678626_7103635_tr_czerwone_serdblog_ym_4678626_7103635_tr_czerwone_serd

Posted

Sarunia_Niunia - bardzo Ci dziękuję, że byłaś z nami od początku a i teraz żegnasz się tak pięknie z Ciaciuśkiem. Ona zawsze miała męskie imię - dla przekory, jednak była sunią pełną gębą - moją kochaną kokietką i przytulanką. Ja kocham wszystkie zwierzęta ale Ona była niezwykła. Nie mogę uwierzyć, że Jej zabrakło. Nigdy się z tym nie pogodzę, że odeszła tak szybko. Mam nadzieję, że jak nadejdzie mój czas, wybiegnie mi na przeciw i wypełni pustkę, którą odtąd będę nosić w sobie.

Posted

Małgosiu, strasznie mi przykro... wiem, jak to okrutnie boli...
Ciaciuś była taka młodziusia, to niemal dzieciaczek przecież...
Mój Nercio skończył 4 latka, a wciąż taki "małolat" z Niego, Cisiaciuś była mniej więcej w jego wieku...

Ja też mam nadzieję Gosiku, że jak przyjdzie czas spotkania, to nasze Skarby wybiegną nam na przecie i wtedy już na zawsze będziemy z nimi...
I co najważniejsze, wszyscy zdrowi i szczęśliwi....

• 3 weeks later...
Posted

Wzruszyłam się... poza tym jest też Zuzinka, która myślałam (kiedyś), że zamieszka ze mną...
Tyle zdjęć zostało po Ciaćku... to są wspomnienia.... tyle pozostaje po nas...
Fotka z pomostu, gdzie Zuzinka jakby biegła tylko na dwóch łapkach... a już nadmorskie w kapoczku/kurteczce - nie do podrobienia...

Posted

Mówisz, tyle zostało po Ciaćku... To prawda, ale tych zdjęć jest, wbrew pozorom niewiele... Gdybym wiedziała... uwieczniłabym tyle momentów, min, poz, zdarzeń... Nie sądziłam, że będzie nam dane tak mało czasu....

• 3 months later...