iwstar58 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Wiadomość dnia :multi::multi: :multi:, Szaman w domku :multi::multi::multi: Szczęściarzu masz domek i swoją pańcię pilnuj ją teraz i nie zwiewaj więcej A pańcia to też szczęściara, że ma takiego fajnego Szamanka Bądź szczęśliwy Szamanku Quote
iwstar58 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='giselle4']ZA MAJ JUZ NIE ZAPŁACIMY...TO W KWESTII ROZLICZENIA:) PROSZE O PRZEKAZANIE TYCH PIENIADZY NA Apolla CZY SIE ZGADZACIE?...prosze:):):) [B]Maj[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/B] zostało-111zł iwna5702 -10zł* iwstar58-40zł* -------------------------------- Razem-161zł[/QUOTE] Proszę..co za pytanie. Ja oczywiście że się zgadzam Quote
giselle4 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 dziekuje to juz przeksiegowalam hihihi ciotki bardzo dziekuje:) Quote
Nadziejka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 :B-fly::thumbs::iloveyou::iloveyou:najcudniejsze wiesci Szamcikowe - szczescie cudne:multi::multi:juz na zwsze niechaj sie spelni ten cudzik- z radosci ze takie cudenka , to znow oczy zaryczane hihi Quote
ogonek2 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 ja też już ryczę ze szczęścia :placz::loveu: Szamanku tak się cieszę !:lol: Quote
giselle4 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 bylam pewna ze jego zycie skonczy sie u Zuzi a tutaj taki szczesliwy psikus losu dziekujemy Zuziu:) Quote
zuziaM Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 To dla mnie ogromna radosc, kiedy ktorys z moich podopiecznych znajduje domek .... a jesli to jest tak wspanialy domek, to radosc podwojna. Szamanek ma wspaniala pania i jej syna, ktory tez pokochal niunka bardzo. Ostatnio pani powiedxziala mi, ze Szamanek to zdrajca, bo bardziej chyba kocha swojego pana .... bo pan zabiera go na dlugie spacery, a z pania chodzi sobie tylko po pobliskim parku. Spacerki ma tyle razy ile tylko mu sie zachce ... pani zaraz sie ubiera i wychodza. Niunius zapatrzony w swoja pania jak w obrazek, a pani mowi o nim , ze to jej synus i kochana myszka. Odwiedzilam ich juz raz i wybieram sie znow. Quote
giselle4 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 mam nadzieje ze tak bedzie juz do konca synusiowi zas zyczymy szczescia .... SZamanku po tylu nieszczesciach teraz taka radosc Quote
ogonek2 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 jak ja lubię czytać o takich cudach :loveu::loveu: a Giselle i Zuzia ( to już tajemnica [B]poliszynela;) są specjalistkami od cudów :lol: [/B] Quote
Mysza2 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Mysza2']Aż do soboty? A mnie w sobotę nie będzie na dogo. Szmanku ja sobie zyczę żeby ten bazarek co trwa dla Ciebie i troszkę kaski już jest, nie był Ci potrzebny i żebym mogła pytac cioteczki na jaką inną biedę kaskę dać :p[/QUOTE] No i spełniło się moje życzenie. Zuziu , Grażynko w wszystkie cioteczki kochane z tego wątku , jesteście kochane Tak się cieszę, z każdej adopcji się cieszę, ale jak dom znajduje stereńka bieda to poczwórnie. Szamanku powodzenia psiaczku :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Mysza2']No i spełniło się moje życzenie. Zuziu , Grażynko w wszystkie cioteczki kochane z tego wątku , jesteście kochane Tak się cieszę, z każdej adopcji się cieszę, ale jak dom znajduje stereńka bieda to poczwórnie. Szamanku powodzenia psiaczku :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] dziewczyny to tylko Wasza zasługa....naprawde bez Was ja jestem nikim kocham to co robimy dla naszych maluchow teraz Apollo i Amorek to priorytet i obydwaj bez deklaracji.... Quote
giselle4 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 wiem co to znaczy ja mam 4 bez deklaracji..... i tez zebram:( Quote
zuziaM Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Szamanek u siebie ..... [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9cb553b4065ccbec.html"][IMG]http://images43.fotosik.pl/878/9cb553b4065ccbecgen.jpg[/IMG][/URL] Quote
Nadziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::klacz::bye::thumbs::thumbs:Szamciku co u ciebie , co slychac kochani w domciu Szamciowym? pozdrawiamyyyy serdecznieeeeeeee:loveu: Quote
zuziaM Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Oj nie poznalybyscie Szamanka ! Taki sie sliczny zrobil ... wyczesany, siersc lsniaca i taka mieciutka, gesta ..... Jest grubaskiem nareszcie, bo u mnie dlugo nie chcial przytyc. teraz ma sasiadke z cieczka i jest troche niespokojny. Nawet raz pani uciekl i musiala za nim gnac po parku. Wczoraj wlasnie bylam u niego poznym wieczorem i zawiozlam ogromna wedzona kosc zeby mial zajecie i mu panny z glowy wywietrzaly. Prosilam pania zeby na wszelki wypadek na obrozy napisala dlugopisem numer telefonu, ale przy najblizszej okazji podrzuce adresowke. Quote
Mysza2 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dzięki Zuziu:):) A jakąś fotkę udało się zrobić. My bardzo lubimy metamorfozy:):) Quote
Zosia123 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dziękujemy Zuziu :) Oby więcej takich happy endów :) Quote
giselle4 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 [quote name='zuziaM']Oj nie poznalybyscie Szamanka ! Taki sie sliczny zrobil ... wyczesany, siersc lsniaca i taka mieciutka, gesta ..... Jest grubaskiem nareszcie, bo u mnie dlugo nie chcial przytyc. teraz ma sasiadke z cieczka i jest troche niespokojny. Nawet raz pani uciekl i musiala za nim gnac po parku. Wczoraj wlasnie bylam u niego poznym wieczorem i zawiozlam ogromna wedzona kosc zeby mial zajecie i mu panny z glowy wywietrzaly. Prosilam pania zeby na wszelki wypadek na obrozy napisala dlugopisem numer telefonu, ale przy najblizszej okazji podrzuce adresowke.[/QUOTE] Zuziu...jestes naszym szczesciem i dziekuej ze zrobilas fotke ale to nie Szamanek to sliczny kawaler...:):) Quote
zuziaM Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Grazynko, to zdjecie to zaraz po adopcji bylo zrobione w maju jeszcze. Teraz to z Szamanka jest cudny kawaler !!!! Zrobie nastepnym razem, bo teraz bylam poznym wieczorem i bylo juz calkiem ciemno i w domu tez by trzeba bylo z lampa robic fotke, a to zaraz by z oczek zrobily sie zaroweczki. Zrobie, kiedy zajade w dzien. Quote
Mysza2 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 a ja zachodziłam w głowę gdzie Grażynka widzi to zdjęcia Szamanka którego ja nie widzę :):) Myślałam że mi komp wariuje ba czasem tak mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to czekamy Zuziu na fotki przystojniaka szczęściarza:) Quote
Nadziejka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [URL="http://www.blingcheese.com/image/code/79/gify.htm"][IMG]http://th277.photobucket.com/albums/kk43/babina_1940/th_rucevoda.gif[/IMG][/URL]:loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:szczescia dla Szamcikowego dworku caluniego:multi::multi::multi::multi: Quote
bea100 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Szamanek szczęśliwy, więc mi wybaczy ;). Zapraszamy na bazarek książkowy- super pozycje i wszystkie od 7 zł! Bochnar z Koszyka Niechcianych Staruszków czeka na wsparcie- zapraszamy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215580-*LUBISZ-CZYTA%C4%86-WEJD%C5%B9%21%21%21-CW-od-7-z%C5%82.%21%21%21-DLA-BOCHNARA-NA-DT-DO-11.10.2011-godz.-20-00*?p=17747157#post17747157"]http://www.dogomania.pl/threads/215580-*LUBISZ-CZYTA%C4%86-WEJD%C5%B9%21%21%21-CW-od-7-z%C5%82.%21%21%21-DLA-BOCHNARA-NA-DT-DO-11.10.2011-godz.-20-00*?p=17747157#post17747157[/URL] Quote
Recommended Posts