Jesi1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='cavani'] Rozmawiałam wczoraj z człowiekiem, który opowiadał, że jakiś czas temu uciekły mu dwa psy - w tym podhalan. Powiedziałam, że właśnie w schronisku jest taki po wypadku i że może to jego. Pan stwierdził, że nie jest już zainteresowany szukaniem tamtego psa, bo już ma nowego :angryy: Nie nalegałam. Myślę, że to nawet lepiej dla Alvaro...[/QUOTE] Co za człowiek :angryy: Szkoda tego nowego pieska :-( ... co, jak się panu znudzi i weźmie sobie innego ...? :shake: Quote
Szarotka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Biedny Alvaro. Mam nadzieje, ze bedziemy mu mogli pomoc ................ Quote
kinga_kinga7 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 ja też podrzucę Alvarka:) Quote
mc_mother Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='cavani']Wspaniale, że nad nim czuwacie! To takie kochane, łagodne psisko - tuli się do człowieka jak ufne dziecko. No i jest bardzo piękny - duży, pięknie zbudowany, z piękną (choć teraz mocno zaniedbaną) sierścią. Mam nadzieję, że poszukacie mu miejsca, gdzie o niego zadbają. Rozmawiałam wczoraj z człowiekiem, który opowiadał, że jakiś czas temu uciekły mu dwa psy - w tym podhalan. Powiedziałam, że właśnie w schronisku jest taki po wypadku i że może to jego. Pan stwierdził, że nie jest już zainteresowany szukaniem tamtego psa, bo już ma nowego :angryy: Nie nalegałam. Myślę, że to nawet lepiej dla Alvaro...[/QUOTE] Co za ludzie:( Ale masz rację- dla Alvaro to lepiej, że już do takiego człowieka nie wróci. Znajdziemy mu super domek, na który zasługuje:) Quote
jostel5 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pewnie nie najlepiej...Jutro zadzwonię do kierownika,wypytam o psiaka. Quote
kinga_kinga7 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='jostel5']Pewnie nie najlepiej...Jutro zadzwonię do kierownika,wypytam o psiaka.[/QUOTE] ja też miałam jutro zadzwonić:evil_lol: Quote
Paja Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zapraszam na bazarek dla chłopaków czyli Alvaro i Bezia:[url]http://www.dogomania.pl/threads/203173-Masa-r%C3%B3znych-ksi%C4%85%C5%BCek-i-inne.Na-pilne-potrzeby-Alvaro-i-Bez-z-BP-do-15.03-godz-20?p=16399983#post16399983[/url] Quote
kinga_kinga7 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Alvarek wita z rana wszystkie cioteczki,które go odwiedzają:) a teraz tak: [B]łapka go jeszcze boli,ale psiak jest bardzo dzielny! 3 marca idzie do kontroli..[/B] Quote
muzzy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='kinga_kinga7']Alvarek wita z rana wszystkie cioteczki,które go odwiedzają:)[/QUOTE] No jak tak można, Alvaro? Ty niedobra poczwaro! ;) Faceci też są na Twoim wątku, A Ty ich masz w... ciemnym zakątku :D Witasz tylko cioteczki, A Pan Marek też pewnie czasem sypie Ci coś do miseczki. On na Dogo ponoć też zagląda, Tylko po cichu, jak cień Jamesa Bonda :) Zdrowiej szybko, chłopaku! Idzie wiosna, więc aku- rat może ktoś Cię dostrzeże I do domu dobrego zabierze! :) Quote
kinga_kinga7 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='muzzy']No jak tak można, Alvaro? Ty niedobra poczwaro! ;) Faceci też są na Twoim wątku, A Ty ich masz w... ciemnym zakątku :D Witasz tylko cioteczki, A Pan Marek też pewnie czasem sypie Ci coś do miseczki. On na Dogo ponoć też zagląda, Tylko po cichu, jak cień Jamesa Bonda :) Zdrowiej szybko, chłopaku! Idzie wiosna, więc aku- rat może ktoś Cię dostrzeże I do domu dobrego zabierze! :)[/QUOTE] oo przepraszamy:oops:[B]witamy też panów[/B]:) Ale fajnie muzzy napisałeś:loveu: Quote
Szarotka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='kinga_kinga7']oo przepraszamy:oops:[B]witamy też panów[/B]:) Ale fajnie muzzy napisałeś:loveu:[/QUOTE] Nie dosc, ze plec meska to jeszcze rymuje od rana :):) Nie dosc, ze mamy Pana to rymuje od rana :):) Quote
kinga_kinga7 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='kinga_kinga7']oo przepraszamy:oops:[B]witamy też panów[/B]:) Ale fajnie muzzy napisałeś:loveu:[/QUOTE] ja biję się w piersi od rana, że nie przywitałam [B]Pana:oops:, [/B]ale obiecuję, że jutro rano Pana Muzego przywitam pierwszego! za co z góry przepraszam Panie:evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Mam nadzieje, ze Alvaro niedlugo dojdzie do siebie. Quote
kinga_kinga7 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 zobaczymy po kontroli czyli czekamy do 3 marca Quote
jostel5 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='muzzy']No jak tak można, Alvaro? Ty niedobra poczwaro! ;) Faceci też są na Twoim wątku, A Ty ich masz w... ciemnym zakątku :D Witasz tylko cioteczki, A Pan Marek też pewnie czasem sypie Ci coś do miseczki. On na Dogo ponoć też zagląda, Tylko po cichu, jak cień Jamesa Bonda :) Zdrowiej szybko, chłopaku! Idzie wiosna, więc aku- rat może ktoś Cię dostrzeże I do domu dobrego zabierze! :)[/QUOTE] Muzzy:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::ylsuper: Quote
akrim Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 sa kolejne wpłaty na koncie fundacji , ile dokładnie napisze jutro ( ale 200 zł napewno) bo dzis juz padam Quote
Szarotka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [B]Alvaro potrzebuje pomocy !!!!!!!!!!![/B] Quote
muzzy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Witam, Panie i Panowie! Jak tam Alvara dziś zdrowie? :) Quote
kinga_kinga7 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 wedle obietnic [B]WITAMY u ALVARA -[COLOR=red] PANA MUZZEGO[/COLOR] i [/B]wszystkie [B]cioteczki, czyli wszystkich - co mu dobrze życzą[/B] Quote
akrim Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='mc_mother']Mamy już na koncie fundacji 180zł dla Alvaro:)[/QUOTE] +300 na koniec lutego, czyli razem 480 zł . Dziękuję miłośnikom podhalanów Dzwoniłam przed chwilą do p. Marka w tej sprawie. Alvaro jutro jedzie na wizytę kontrolną po operacji , także więcej wieści po Quote
Szarotka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 To pewnie wszyscy teraz czekamy na wiadomosci na temat stanu Alvaro. Quote
Recommended Posts