cavani Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 A Alvaro podobno już coraz bardziej domaga się wyjścia na wolność. Tyle czasu już cierpliwie spędził w tym schroniskowym szpitaliku i chyba uznał, że wystarczy :cool3: Niestety jeszcze trochę musi chłopak pocierpieć, zanim wszystkimi czterema łapkami będzie mu wolno nadrobić czas unieruchomienia... Quote
Marycha35 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Duuuużaku miziamy łapki, niechaj szybko zdrowe wszystkie będą:) Quote
jostel5 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 U Alvaro w zasadzie nic nowego...Psiak przyjmuje inny antybiotyk (dobrany po wykonaniu testu),łapina ciągle zadrutowana,a Niunio chce na świeże powietrze...Może niedługo się wreszcie tej przyjemności doczeka...;) Jeśli chodzi o jego preferencje kulinarne-też nic nowego -chudy twaróg to jego miłość ...;) Pani Monika nie zapomina o swoim wirtualnym podopiecznym i w dalszym ciągu bardzo interesuje się stanem jego zdrowia,a co za tym idzie - odbywa częste rozmowy telefoniczne z kierownikiem Markiem.:) I to by było na tyle...Mam nadzieję,że niebawem wiadomości o Alvaro będą mniej lakoniczne...:) Quote
Kamila Proc Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 chudy twarog.... jak ja chcialabym go pokochac Quote
kinga_kinga7 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='Kamila Proc']chudy twarog.... jak ja chcialabym go pokochac[/QUOTE] twaróg czy ALVARA????:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila Proc Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='kinga_kinga7']twaróg czy ALVARA????:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] twarog, Alvarko juz zaskarbil moje serce. z twarogiem gorzej Quote
lideczka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 mizianko dla bialego misia wracaj do zdrowia kochany Quote
jostel5 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 W sobotę będę w schronie i wymiziam Waszego ulubieńca za wszystkie czasy,obiecuję! Tak sobie marzę,że może uda mi się wziąć go na krótki spacerek...? I może jakieś nowe fotki też będą...? Quote
Kamila Proc Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='Marycha35']huraaa, foty, foty:)[/QUOTE] gdzie, gdzie??????? Quote
Recommended Posts