:: FiGa :: Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Przylazlam doniesc ze GRETA SIE ZNALAZLA :loveu: Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Ja oglądam "operacja Dunaj" :) my też mamy dwa komplety, tylko na zimę mamy stalowe felgi. A Ty masz za dużo do roboty w nocy, że rezygnujesz z snu? Chyba widziałam ten film :hmmmm: My zimowe komplety, też na stalówkach. Tylko letnie na aluskach :grins: Wiesz, cały tydzień pracowałam 11h, więc zmęczona nie jestem :evil_lol: Przylazlam doniesc ze GRETA SIE ZNALAZLA :loveu: Wiem :grins: Marta, po "Sadze..." poszłam spać :oops: Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Żałuj :P Super było :loveu: Domyślam się ;) Widziałam pierwsze 3 części :D Ja lubię takie filmy :loveu: Aha, Theodor mi (chyba) złamał nos :grins: Wczoraj tak mi dał "z baśki", że aż mi się ciemno zrobiło. Bolał mnie wczoraj cały dzień ten nos, ale to nie było nic dziwnego. Dziś, to nawet nosa wydmuchać nie mogę :placz: Może złamany nie jest, nigdy nie miałam złamanego więc się nie znam, ale porządnie mi go obił :mad: Quote
marta1624 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Haha pobiło cię dziecko :D Ale współczuję :( No ja oglądałam wszystkie części, też uwielbiam takie filmy :) I zawsze mam tak, że na necie oglądanie to nie to samo, lepiej w TV ;) Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Jak dotknę nosa, to czuję ból aż w zębach :mdleje: A ja wolę w kinie, niż w TV :eviltong: Quote
marta1624 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 O jejku, to cię załatwił Theo :calus: A ja wolę w TV :p Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Dzien dobry :) Mialam zlamany nos w liceum, z garbatego zrobil sie dodatkowo krzywy, no ale i tak jestem piekna :evil_lol: Oglądałaś już ostatni odc Prawa Agaty? :grins: Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Dzien dobry :) Mialam zlamany nos w liceum, z garbatego zrobil sie dodatkowo krzywy, no ale i tak jestem piekna :evil_lol: Oglądałaś już ostatni odc Prawa Agaty? :grins: A oprócz bólu są inne objawy? Bo mój krzywy nie jest :eviltong: Ale jak to ostatni? :placz: Czyli we wtorek będę oglądać ostatni? Co ja będę potem oglądać? :hmmmm: Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Przez kilka pierwszych dni musialam chodzic z tamponem w nosie, krew lubila leciec ciurkiem w najmniej spodziewanych momentach. Reszta objawow pokrywala sie z Twoimi. Tak, ostatni. A aktor grający Marka jest podobno na rocznym wyjeździe w Australii :flaming: wiec na nowy sezon chyba sobie poczekamy :placz: Ja zaczęłam oglądać dopiero 6 sezon, wiec mam do nadrobienia 5 poprzednich :loveu: Zawsze to cos :grins: Quote
*Monia* Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Biedna Magda padła ofiarą przemocy domowej, oby nos nie był zbyt mocno stłuczony :calus: 'oszukać przeznaczenie' już ma piątą część? Chyba czwórkę przegapiłam :siara: Mialam zlamany nos w liceum, z garbatego zrobil sie dodatkowo krzywy, no ale i tak jestem piekna :evil_lol: i jaka skromna :megagrin: Hej Magda :) Jak Torkowe łapki? Kociska dawno nie było :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Aha, Theodor mi (chyba) złamał nos :grins: Wczoraj tak mi dał "z baśki", że aż mi się ciemno zrobiło. lubię tego dzieciaka :megagrin: a poważne to współczuję Ci,Luna kiedyś prawie rozwaliła mi dziąsło,krew poszła myślałam, że mi ząb wyleciał :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
angineuuka Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Czwórkę oglądałam będąc u babci, potem bałam się iść do kibelka :lol: smutno mi było jak moi aktorzy zginęli :(. piątkę wczoraj pierwszy raz widziałam :p Quote
łamAga Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Hejka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nadrabiac nie będe ale postaram sie juz być na bierząco :oops: Quote
marta1624 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ja oglądałam wszystkie części :grins: I też tak mam- potem z łóżka nie wychodzę :D Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Przez kilka pierwszych dni musialam chodzic z tamponem w nosie, krew lubila leciec ciurkiem w najmniej spodziewanych momentach. Reszta objawow pokrywala sie z Twoimi. Ja zaczęłam oglądać dopiero 6 sezon, wiec mam do nadrobienia 5 poprzednich :loveu: Zawsze to cos :grins: Mi krew nie poleciała, więc pewnie tylko mam go stłuczonego ;) To nadrabiaj zaległości :D Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Biedna Magda padła ofiarą przemocy domowej, oby nos nie był zbyt mocno stłuczony :calus: 'oszukać przeznaczenie' już ma piątą część? Chyba czwórkę przegapiłam :siara: Hej Magda :) Jak Torkowe łapki? Kociska dawno nie było :eviltong: Przemoc i to od własnego dziecka :mad: Ja też czwartej nie widziałam :eviltong: Hej:) Torkowe łapki jak nowe :mdrmed: Kociakowi zrobiłam dziś jakieś foty, to jutro coś wrzucę ;) Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 lubię tego dzieciaka :megagrin: a poważne to współczuję Ci,Luna kiedyś prawie rozwaliła mi dziąsło,krew poszła myślałam, że mi ząb wyleciał :megagrin: :megagrin: Nie ma to jak oberwać od kogoś kogo się kocha :siara: Czwórkę oglądałam będąc u babci, potem bałam się iść do kibelka :lol: smutno mi było jak moi aktorzy zginęli :(. piątkę wczoraj pierwszy raz widziałam :P Ja oglądałam wszystkie części :grins: I też tak mam- potem z łóżka nie wychodzę :D Ja też potem się boję gdzieś iść :siara: Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Hejka :loveu: :loveu: :loveu: nadrabiac nie będe ale postaram sie juz być na bierząco :oops: Hej Aguś :) Chociaż zdjęcia pooglądaj :grins: Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Za dużo wymagasz :P Sorry :peace: Piję piffffffffko gruszkowo-imbirowe :loveu: Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Nie za dobrze ci? :megagrin: Nie :eviltong: Zaraz otworzę sobie cytrynowe :grins: Quote
Recommended Posts