Małgonia Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Moj na kafelkach sie nie położy :D Theo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marta1624 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Śliczne :loveu: A moja to głównie na kafelkach :D Quote
Guest TyŚka Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Biedny Theo, zdrówka dla niego i Ciebie ;) Tora pilnuje swoje stada :D Quote
Oscar Patric Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 ale masz śliczną kuchnię :loveu: Quote
kalyna Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 ooo Toreczka :loveu: jakie ona ma śmieszne te łapy tylne :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Moj na kafelkach sie nie położy :D Theo :loveu: :loveu: Śliczne :loveu: A moja to głównie na kafelkach :D Dzięki dziewczyny :) Tora, to się wszędzie położy ;) Biedny Theo, zdrówka dla niego i Ciebie ;) Tora pilnuje swoje stada :D Dzięki :) Quote
*Magda* Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 ale masz śliczną kuchnię :loveu: Dziękuję :) Powiem nieskromnie, że sama ją projektowałam :grins: ooo Toreczka :loveu: jakie ona ma śmieszne te łapy tylne :evil_lol: Co w nich śmiesznego? :hmmmm: Quote
marta1624 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 No kuchnia super :) Zwłaszcza że mam dziwne upodobania do klamek- długie i wąskie :D Quote
*Magda* Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 No kuchnia super :) Zwłaszcza że mam dziwne upodobania do klamek- długie i wąskie :D Musiałam jakoś te 5m zagospodarować ;) Jak sobie przypomnę, jak to wszystko mierzyłam, rysowałam na kartce, to ... :mdleje: A żeby było śmiesznie, to i tak mam za mało miejsca w szafkach :siara: Quote
marta1624 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 To jak u nas :D Kuchnia to całe projekty, które się jeszcze zmieniały na bieżąco :) A z miejscem... To chyba u każdego tak jest :megagrin: Quote
kalyna Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Co w nich śmiesznego? :hmmmm: No takie krótkie mi się wydają i taka budowa ich inniejsza, mniej spotykana :grins: Ale ja mam spaczone spojrzenie, także ten... Quote
*Magda* Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 To jak u nas :D Kuchnia to całe projekty, które się jeszcze zmieniały na bieżąco :) A z miejscem... To chyba u każdego tak jest :megagrin: Tylko wiesz, wcześniej moja kuchnia miała jakieś 2m i się mieściłam ;) A teraz mam 5m i jeszcze karton "szkła" musiałam wynieść na strych :peace: No takie krótkie mi się wydają i taka budowa ich inniejsza, mniej spotykana :grins: Ale ja mam spaczone spojrzenie, także ten... No ok ;) Quote
*Magda* Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Kupiłam Thodorowi takie aniołki led'owe: Wczoraj, jak szedł spać, to mu je zapaliłam. Potem oczywiście jak już spał, to wyłączyłam, żeby się nie świeciły całą noc ;) Dziś, 6 rano, słyszę: "Mama! Mama!" Wchodzę do pokoju, jeszcze światła nie zapaliłam, a on już: "Mama! Aniołki!" :loveu: Quote
marta1624 Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Super :loveu: Ja takiego ledowego miałam słonika i świeczkę :) Quote
łamAga Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Dziekujemy ciociu za prezencik !!!!!!!!!! jest prześliny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Super :loveu: Ja takiego ledowego miałam słonika i świeczkę :) Zastanawiam się czy nie kupić tego synkom mojej koleżanki, na Mikołaja ;) Kosztują 3 euro, więc prawie jak za darmo :D Kochany Theoś :loveu: Wiem :loveu: Quote
*Magda* Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Dziekujemy ciociu za prezencik !!!!!!!!!! jest prześliny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Już doszedł? :crazyeye: Szybko :D To teraz proszę mi pokazać w tym Fabianka :loveu: Quote
*Magda* Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Fajne! Domyślam się, że chodzi o aniołka ;) Quote
*Magda* Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 3 euro to majątek :P Wyczyszczę sobie konto :peace: Quote
*Magda* Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Jadzia szastasz kasą :D Jadzia jest bogata :megagrin: Pomijam fakt, że przepracowałam w tym tygodniu AŻ 11 godzin :mad: :nonono2: Quote
Recommended Posts