Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

i dobrze że wiedzą ;) 

P>S> słyszałaś że niemiecka policja pozbywa się owczarków niemieckich i w to miejsce biorą belgijskie?Może zamień na belga  :eviltong:

Posted

i dobrze że wiedzą ;)

P>S> słyszałaś że niemiecka policja pozbywa się owczarków niemieckich i w to miejsce biorą belgijskie?Może zamień na belga  :eviltong:

Nic nie słyszałam takiego.

Ale jak patrzę na swój rejon, to owczarków niemieckich nie ma tu w ogóle :lookarou:

I to nie tylko w policji, ale ogółem ;)

P.S.

Belg to nie moja bajka :eviltong:

Posted

Madzia, ja ci mówię (piszę :p)- czas na drugiego psa :grins: Tylko żebyś jego tak nie wychowała, może się cieszyć do psów jak moja i to już załatwi sprawę z podbiegaczem :megagrin:

Posted

Oj Magda nie zazdroszczę sytuacji :( Oby więcej takich nie było.

Nuka nie zwraca uwagi na takie kurduple, ale jakby wystartował do nas z zębami taki samobójca to pewnie wiele by z niego nie zostało jakbym Nuce poluzowała smycz  :look3:

Posted

Problem w tym, że ja musiałam Torę trzymać.

Bo gdybym ją puściła i jakimś cudem moja suka w obronie by tego kurdupla poturbowała, to podejrzewam, że to ja bym miała problemy :hmmmm:

No bo jak to, 5kg pies poturbowany przez 30kg ONka, to wiadomo kto winny :nonono2:

Mieszkam w obcym państwie, nie znam wszystkich przepisów, mój niemiecki pozostawia wiele do życzenia....

Nie pozostaje mi nic innego jak działać jak najbardziej nieinwazyjnie ;)

Ale wiem jak się facet nazywa, wiem gdzie mieszka.

Jeszcze choć jedna taka akcja i zgłaszam pisemną skargę do Ordnungsamt (odpowiednik Straży Miejskiej) :D

Posted

Problem w tym, że ja musiałam Torę trzymać.

Bo gdybym ją puściła i jakimś cudem moja suka w obronie by tego kurdupla poturbowała, to podejrzewam, że to ja bym miała problemy :hmmmm:

No bo jak to, 5kg pies poturbowany przez 30kg ONka, to wiadomo kto winny :nonono2:

Mieszkam w obcym państwie, nie znam wszystkich przepisów, mój niemiecki pozostawia wiele do życzenia....

Nie pozostaje mi nic innego jak działać jak najbardziej nieinwazyjnie ;)

Ale wiem jak się facet nazywa, wiem gdzie mieszka.

Jeszcze choć jedna taka akcja i zgłaszam pisemną skargę do Ordnungsamt (odpowiednik Straży Miejskiej) :D

I tu jest kurcze problem :/

Posted

I tu jest kurcze problem :/

Właśnie :nonono2:

Muszę sobie kupić chihuahua, to nie będzie problemu (z mojej strony) :megagrin:

Haha mega przebrania :D Czy Bodzian jest bananem? :hmmmm:

Tak :D

Ale ładne przebieranki  :loveu:. Theoś najładniejszy  :loveu:

Dobrze że zgłosiłaś i miałaś świadka, oby się facet już nie pojawiał na Twojej drodze.

Dziękuję :)

W sumie, to go widuję rzadko, raz na kilka tygodni ;)