agutka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 i dobrze że wiedzą ;) P>S> słyszałaś że niemiecka policja pozbywa się owczarków niemieckich i w to miejsce biorą belgijskie?Może zamień na belga :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 i dobrze że wiedzą ;) P>S> słyszałaś że niemiecka policja pozbywa się owczarków niemieckich i w to miejsce biorą belgijskie?Może zamień na belga :eviltong: Nic nie słyszałam takiego. Ale jak patrzę na swój rejon, to owczarków niemieckich nie ma tu w ogóle :lookarou: I to nie tylko w policji, ale ogółem ;) P.S. Belg to nie moja bajka :eviltong: Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Madzia, ja ci mówię (piszę :p)- czas na drugiego psa :grins: Tylko żebyś jego tak nie wychowała, może się cieszyć do psów jak moja i to już załatwi sprawę z podbiegaczem :megagrin: Quote
vege* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Oj Magda nie zazdroszczę sytuacji :( Oby więcej takich nie było. Nuka nie zwraca uwagi na takie kurduple, ale jakby wystartował do nas z zębami taki samobójca to pewnie wiele by z niego nie zostało jakbym Nuce poluzowała smycz :look3: Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Problem w tym, że ja musiałam Torę trzymać. Bo gdybym ją puściła i jakimś cudem moja suka w obronie by tego kurdupla poturbowała, to podejrzewam, że to ja bym miała problemy :hmmmm: No bo jak to, 5kg pies poturbowany przez 30kg ONka, to wiadomo kto winny :nonono2: Mieszkam w obcym państwie, nie znam wszystkich przepisów, mój niemiecki pozostawia wiele do życzenia.... Nie pozostaje mi nic innego jak działać jak najbardziej nieinwazyjnie ;) Ale wiem jak się facet nazywa, wiem gdzie mieszka. Jeszcze choć jedna taka akcja i zgłaszam pisemną skargę do Ordnungsamt (odpowiednik Straży Miejskiej) :D Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Kasia, młoda "ciężarówka" :D Daniel, przyszły tatuś :D Quote
vege* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Problem w tym, że ja musiałam Torę trzymać. Bo gdybym ją puściła i jakimś cudem moja suka w obronie by tego kurdupla poturbowała, to podejrzewam, że to ja bym miała problemy :hmmmm: No bo jak to, 5kg pies poturbowany przez 30kg ONka, to wiadomo kto winny :nonono2: Mieszkam w obcym państwie, nie znam wszystkich przepisów, mój niemiecki pozostawia wiele do życzenia.... Nie pozostaje mi nic innego jak działać jak najbardziej nieinwazyjnie ;) Ale wiem jak się facet nazywa, wiem gdzie mieszka. Jeszcze choć jedna taka akcja i zgłaszam pisemną skargę do Ordnungsamt (odpowiednik Straży Miejskiej) :D I tu jest kurcze problem :/ Quote
vege* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Haha mega przebrania :D Czy Bodzian jest bananem? :hmmmm: Quote
*Monia* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ale ładne przebieranki :loveu:. Theoś najładniejszy :loveu: Dobrze że zgłosiłaś i miałaś świadka, oby się facet już nie pojawiał na Twojej drodze. Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 I tu jest kurcze problem :/ Właśnie :nonono2: Muszę sobie kupić chihuahua, to nie będzie problemu (z mojej strony) :megagrin: Haha mega przebrania :D Czy Bodzian jest bananem? :hmmmm: Tak :D Ale ładne przebieranki :loveu:. Theoś najładniejszy :loveu: Dobrze że zgłosiłaś i miałaś świadka, oby się facet już nie pojawiał na Twojej drodze. Dziękuję :) W sumie, to go widuję rzadko, raz na kilka tygodni ;) Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Haha ale banan :D Ale tygrysek niczego sobie :grins: Super fotki :loveu: Quote
Guest TyŚka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Genialnie przebranie, heheheh :megagrin: Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Dzięki dziewczyny :) Macie zdjęcie "autka", którym jeżdżę w pracy :D Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 faaajneeeeee :grins: I fajnie się jeździ :megagrin: Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Się wozi widzę Madzia :D A co :megagrin: Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Kup sobie taki na zakupy :grins: Nie, bo to za wolno jeździ :eviltong: Quote
agaga21 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8645_zps64c327c5.jpg zdecydowanie zdrowe gardło ;) Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Nie, bo to za wolno jeździ :eviltong: Ale może mniej pali :eviltong: I ile naładujesz, nawet do sklepu może będziesz mogła wjeżdżać :D Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8645_zps64c327c5.jpg zdecydowanie zdrowe gardło ;) O tak :D Ale może mniej pali :eviltong: I ile naładujesz, nawet do sklepu może będziesz mogła wjeżdżać :D Obawiam się, że maszt by się w drzwiach nie zmieścił :eviltong: Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 O tak :D Obawiam się, że maszt by się w drzwiach nie zmieścił :eviltong: To byś zrobiła remont sklepu :p Quote
Recommended Posts