Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Nooo to miałaś fajnie :D ja zła jestem jak Kinga mi zrobi pobudkę o 7dmej , o 4rtej jak by mi ktoś zrobił pobudke to bym chybza zagryzla :D

Nawet nie wiesz jaka byłam zła, jak zobaczyłam która jest godzina :angryy:

Tym bardziej, że o 5 wstaję do pracy i podświadomie przeczuwałam, że nie uda mi się już zasnąć :mad:

A młody chciał, żebym mu mleczko zrobiła :onfire:

A ja wyrodna matka, dałam mu tylko wody do picia i kazałam spać :diabloti:

Posted

Nawet nie wiesz jaka byłam zła, jak zobaczyłam która jest godzina :angryy:

Tym bardziej, że o 5 wstaję do pracy i podświadomie przeczuwałam, że nie uda mi się już zasnąć :mad:

A młody chciał, żebym mu mleczko zrobiła :onfire:

A ja wyrodna matka, dałam mu tylko wody do picia i kazałam spać :diabloti:

Ja też tak mam że już na pewno bym nie zasnęła i pewnie też była bym mega wqurwiona ale czego sie nie robi dla własnego dziecka  :loveu:

ojojoj to Ty ale niedobra jesteś , chciałaś żoładeczek Theosia wodą oszukać :D ale jak widać chyba sie udało skoro usnął jeszcze :D

Posted

ja mimo wzrostu nikogo nigdzie nie zgniatam. dziwne po prostu te twoje stwierdzenia i generalizowanie. zgniatać cię mogą chamy, które się pchają, bez względu na swój wzrost. pisanie, że źle się czujesz w obecności wysokich kobiet jest jak dla mnie co najmniej dziwaczne.

Nie mówię, że ty kogoś zgniatasz :p Jejku nawet zażartować sobie nie można  :look3:  Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że mam dziwne poczucie humoru :p

Posted

Ja też tak mam że już na pewno bym nie zasnęła i pewnie też była bym mega wqurwiona ale czego sie nie robi dla własnego dziecka  :loveu:

ojojoj to Ty ale niedobra jesteś , chciałaś żoładeczek Theosia wodą oszukać :D ale jak widać chyba sie udało skoro usnął jeszcze :D

Oj tam zaraz oszukać :D

Oduczyłam go picia mleka w nocy i nie chcę żeby mu się coś odwidziało :mad:

Więc w nocy albo woda albo nic :evil_lol:

Nie mówię, że ty kogoś zgniatasz :P Jejku nawet zażartować sobie nie można  :look3:  Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że mam dziwne poczucie humoru :P

Dziwne poczucie humoru to ma łamAga :evil_lol:

Posted

Oj tam zaraz oszukać :D

Oduczyłam go picia mleka w nocy i nie chcę żeby mu się coś odwidziało :mad:

Więc w nocy albo woda albo nic :evil_lol:

Dziwne poczucie humoru to ma łamAga :evil_lol:

jemu sie po prostu pić chciało a że miał ochote akurat na mleczko to chciał pewnie mleczko ale jak dostał wode to tez mu pasiło :D

Ja cała dziwna jestem nie tylko mam dziwne poczucie humoru :P

Posted

jemu sie po prostu pić chciało a że miał ochote akurat na mleczko to chciał pewnie mleczko ale jak dostał wode to tez mu pasiło :D

Był nie zadowolony i to bardzo, jak zaproponowałam mu wodę :evil_lol:

Ale moje dobitne "Theoś pijesz wodę albo mama wychodzi z pokoju" i ze łzami w oczach wypił wodę i poszedł spać :)

Wiem, wiem, jestem wyrodną matką :grins:

Posted

Był nie zadowolony i to bardzo, jak zaproponowałam mu wodę :evil_lol:

Ale moje dobitne "Theoś pijesz wodę albo mama wychodzi z pokoju" i ze łzami w oczach wypił wodę i poszedł spać :)

Wiem, wiem, jestem wyrodną matką :grins:

Do TOZu z tobą xD hahaha

Posted

z grzeczności nie zaprzeczę  :peace:

widzisz trzeba było nadal karmić piersią , dała byś mu cycka i po kłopocie  :jumpie:

Ta, jasne :D

2 letnie dziecko, z 20 zębami i karmienie piersią :nerwy:

Do TOZu z tobą xD hahaha

A jak się zacznę znęcać nad psem/kotem to podasz mnie do Opieki Społecznej? :evil_lol:

Posted

A jak się zacznę znęcać nad psem/kotem to podasz mnie do Opieki Społecznej? :evil_lol:

Mojej koleżanki mama karmiła ją piersią chyba do 6 roku życia -.- 

Może być i tak :evil_lol:

Posted

Hahahahaha aż mnie zabolało na samą myśl :P

Mojej koleżanki mama karmiła ją piersią chyba do 6 roku życia -.- 

Też znam takie przypadki ale dla mnie to co najmniej dziwne ....

Posted

Mi sie już śmiać chciało jak bratowa sie nabijała że jak Stasiu będzie miał rok to pojdzie z nim do piaskownicy , postawi go na ziemi , da cyca do buzi i powie " ale nie odchodz za daleko " :D

zaczęła ściągac mleko w dzień tzn z jednego cycka go nakarmi to z drugiego ściągnie i na noc karmi go z buli , ten mały głodomorek wydunda 170 ml i jeszcze patrzy ciągnąć , ale za to później śpi jej bite 6 godzin więc prawie całą noc bratowa może pospać , ja tez planuje tak własnie robić ale zobaczymy ile tego pokarmu bede miała :)

Posted

Mi mama mówiła, że ja byłam idealnym dzieckiem do spania, nigdy się nie budziłam w nocy i jak zasnęłam to tak spałam dopóki mama nie wstała :D Z moją starszą siostrą podobno było gorzej :p

Posted

A dla mnie temat nieprzespanych nocy to jest najgorszy temat... :(

Jak ja nie pośpię 8h nieprzerwanie to jestem nieszczęśliwa i przemęczona co się wiąże z paskudnym nastrojem :P

Ale...nic nie bede wykluwała na razie :D

Posted

Jak ja nie pośpię 8h nieprzerwanie to jestem nieszczęśliwa i przemęczona co się wiąże z paskudnym nastrojem :P

Ale...nic nie bede wykluwała na razie :D

Mam dokładnie to samo , ale dla swojego dziecka to podejrzewam będe mogła spac 2godziny dziennie i też będzie dobrze , najwyzej się Sebkowi pozniej oberwie  :megagrin:

nigdy nie mów nigdy , dzisiaj nie masz w planach wykluwania a jutro 2 kreski  :jumpie:

Posted

Ja też lubię, dlatego cieszę się, że mój pies przesypia całe noce bez budzenia się i kręcenia i śpi tak długo aż ktoś nie wstanie i nie weźmie smyczy w rękę :p

Posted

Ehh dobranoc napisze bo minęło 30-40 minut :(

A no już wtedy mnie nie było :P

czyli nie zdążyłam się wykąpac zanim poszłaś :P

Za długo się kapałaś :eviltong: