łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Nooo to miałaś fajnie :D ja zła jestem jak Kinga mi zrobi pobudkę o 7dmej , o 4rtej jak by mi ktoś zrobił pobudke to bym chybza zagryzla :D Quote
*Magda* Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Nooo to miałaś fajnie :D ja zła jestem jak Kinga mi zrobi pobudkę o 7dmej , o 4rtej jak by mi ktoś zrobił pobudke to bym chybza zagryzla :D Nawet nie wiesz jaka byłam zła, jak zobaczyłam która jest godzina :angryy: Tym bardziej, że o 5 wstaję do pracy i podświadomie przeczuwałam, że nie uda mi się już zasnąć :mad: A młody chciał, żebym mu mleczko zrobiła :onfire: A ja wyrodna matka, dałam mu tylko wody do picia i kazałam spać :diabloti: Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Nawet nie wiesz jaka byłam zła, jak zobaczyłam która jest godzina :angryy: Tym bardziej, że o 5 wstaję do pracy i podświadomie przeczuwałam, że nie uda mi się już zasnąć :mad: A młody chciał, żebym mu mleczko zrobiła :onfire: A ja wyrodna matka, dałam mu tylko wody do picia i kazałam spać :diabloti: Ja też tak mam że już na pewno bym nie zasnęła i pewnie też była bym mega wqurwiona ale czego sie nie robi dla własnego dziecka :loveu: ojojoj to Ty ale niedobra jesteś , chciałaś żoładeczek Theosia wodą oszukać :D ale jak widać chyba sie udało skoro usnął jeszcze :D Quote
vege* Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 ja mimo wzrostu nikogo nigdzie nie zgniatam. dziwne po prostu te twoje stwierdzenia i generalizowanie. zgniatać cię mogą chamy, które się pchają, bez względu na swój wzrost. pisanie, że źle się czujesz w obecności wysokich kobiet jest jak dla mnie co najmniej dziwaczne. Nie mówię, że ty kogoś zgniatasz :p Jejku nawet zażartować sobie nie można :look3: Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że mam dziwne poczucie humoru :p Quote
*Magda* Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Ja też tak mam że już na pewno bym nie zasnęła i pewnie też była bym mega wqurwiona ale czego sie nie robi dla własnego dziecka :loveu: ojojoj to Ty ale niedobra jesteś , chciałaś żoładeczek Theosia wodą oszukać :D ale jak widać chyba sie udało skoro usnął jeszcze :D Oj tam zaraz oszukać :D Oduczyłam go picia mleka w nocy i nie chcę żeby mu się coś odwidziało :mad: Więc w nocy albo woda albo nic :evil_lol: Nie mówię, że ty kogoś zgniatasz :P Jejku nawet zażartować sobie nie można :look3: Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że mam dziwne poczucie humoru :P Dziwne poczucie humoru to ma łamAga :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Oj tam zaraz oszukać :D Oduczyłam go picia mleka w nocy i nie chcę żeby mu się coś odwidziało :mad: Więc w nocy albo woda albo nic :evil_lol: Dziwne poczucie humoru to ma łamAga :evil_lol: jemu sie po prostu pić chciało a że miał ochote akurat na mleczko to chciał pewnie mleczko ale jak dostał wode to tez mu pasiło :D Ja cała dziwna jestem nie tylko mam dziwne poczucie humoru :P Quote
*Magda* Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 jemu sie po prostu pić chciało a że miał ochote akurat na mleczko to chciał pewnie mleczko ale jak dostał wode to tez mu pasiło :D Był nie zadowolony i to bardzo, jak zaproponowałam mu wodę :evil_lol: Ale moje dobitne "Theoś pijesz wodę albo mama wychodzi z pokoju" i ze łzami w oczach wypił wodę i poszedł spać :) Wiem, wiem, jestem wyrodną matką :grins: Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 z grzeczności nie zaprzeczę :peace: widzisz trzeba było nadal karmić piersią , dała byś mu cycka i po kłopocie :jumpie: Quote
vege* Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Był nie zadowolony i to bardzo, jak zaproponowałam mu wodę :evil_lol: Ale moje dobitne "Theoś pijesz wodę albo mama wychodzi z pokoju" i ze łzami w oczach wypił wodę i poszedł spać :) Wiem, wiem, jestem wyrodną matką :grins: Do TOZu z tobą xD hahaha Quote
*Magda* Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 z grzeczności nie zaprzeczę :peace: widzisz trzeba było nadal karmić piersią , dała byś mu cycka i po kłopocie :jumpie: Ta, jasne :D 2 letnie dziecko, z 20 zębami i karmienie piersią :nerwy: Do TOZu z tobą xD hahaha A jak się zacznę znęcać nad psem/kotem to podasz mnie do Opieki Społecznej? :evil_lol: Quote
vege* Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ta, jasne :D 2 letnie dziecko, z 20 zębami i karmienie piersią :nerwy: A jak się zacznę znęcać nad psem/kotem to podasz mnie do Opieki Społecznej? :evil_lol: Mojej koleżanki mama karmiła ją piersią chyba do 6 roku życia -.- Może być i tak :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ta, jasne :D 2 letnie dziecko, z 20 zębami i karmienie piersią :nerwy: Hahahahaha aż mnie zabolało na samą myśl :P Mojej koleżanki mama karmiła ją piersią chyba do 6 roku życia -.- Też znam takie przypadki ale dla mnie to co najmniej dziwne .... Quote
*Magda* Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 To ja podziękuję za karmienie piersią przedszkolaka :P Quote
vege* Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Dla mnie to nie normalne już karmić takie dziecko Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Mi sie już śmiać chciało jak bratowa sie nabijała że jak Stasiu będzie miał rok to pojdzie z nim do piaskownicy , postawi go na ziemi , da cyca do buzi i powie " ale nie odchodz za daleko " :D zaczęła ściągac mleko w dzień tzn z jednego cycka go nakarmi to z drugiego ściągnie i na noc karmi go z buli , ten mały głodomorek wydunda 170 ml i jeszcze patrzy ciągnąć , ale za to później śpi jej bite 6 godzin więc prawie całą noc bratowa może pospać , ja tez planuje tak własnie robić ale zobaczymy ile tego pokarmu bede miała :) Quote
vege* Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Mi mama mówiła, że ja byłam idealnym dzieckiem do spania, nigdy się nie budziłam w nocy i jak zasnęłam to tak spałam dopóki mama nie wstała :D Z moją starszą siostrą podobno było gorzej :p Quote
Baski_Kropka Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 A dla mnie temat nieprzespanych nocy to jest najgorszy temat... :( Jak ja nie pośpię 8h nieprzerwanie to jestem nieszczęśliwa i przemęczona co się wiąże z paskudnym nastrojem :P Ale...nic nie bede wykluwała na razie :D Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Jak ja nie pośpię 8h nieprzerwanie to jestem nieszczęśliwa i przemęczona co się wiąże z paskudnym nastrojem :P Ale...nic nie bede wykluwała na razie :D Mam dokładnie to samo , ale dla swojego dziecka to podejrzewam będe mogła spac 2godziny dziennie i też będzie dobrze , najwyzej się Sebkowi pozniej oberwie :megagrin: nigdy nie mów nigdy , dzisiaj nie masz w planach wykluwania a jutro 2 kreski :jumpie: Quote
vege* Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ja też lubię, dlatego cieszę się, że mój pies przesypia całe noce bez budzenia się i kręcenia i śpi tak długo aż ktoś nie wstanie i nie weźmie smyczy w rękę :p Quote
*Magda* Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Magda chyba już zapadła w sen :D Jeszcze nie :P Młodego położyłam spać :) Ale za jakieś 30-40min. już mnie tu nie będzie :eviltong: Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ehh dobranoc napisze bo minęło 30-40 minut :( Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 czyli nie zdążyłam się wykąpac zanim poszłaś :P Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Ehh dobranoc napisze bo minęło 30-40 minut :( A no już wtedy mnie nie było :P czyli nie zdążyłam się wykąpac zanim poszłaś :P Za długo się kapałaś :eviltong: Quote
Recommended Posts