Kocurkotka Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 moje za patykami nie przepadają :D ale piłeczka :D a daj boże piszcząca to to raj na ziemi - psów niema ;) Piękne foteczki tu można zobaczyć :) Quote
*Magda* Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Ja tam w d*pie nic nie ma :eviltong: Świetne fotki :loveu: Tora uwielbia patyki :D Nie wiem, nie sprawdzałam :eviltong: Dzięki :) Quote
*Magda* Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 moje za patykami nie przepadają :D ale piłeczka :D a daj boże piszcząca to to raj na ziemi - psów niema ;) Piękne foteczki tu można zobaczyć :) Moja to kocha wszystko co da się aportować :) Dziękuję :) P.S. W banerku BOS i ON ;) Piękne połączenie :loveu: Quote
marta1624 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Moja to kocha wszystko co da się aportować :) Dziękuję :) P.S. W banerku BOS i ON ;) Piękne połączenie :loveu: Ty sobie na żywo ich nie obejrzysz to się na forach zachwycaj :p Quote
*Magda* Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Ty sobie na żywo ich nie obejrzysz to się na forach zachwycaj :P A skąd wiesz :eviltong: Może mam w planach kupno BOSa :eviltong: Quote
marta1624 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ale tego konkretnego nie obejrzysz :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Ale tego konkretnego nie obejrzysz :eviltong: Mój będzie lepszy :megagrin: Mam doła :roll: Już nawet nie wiem czy chce mi się ryczeć i mam się od razu wieszać :cry: Quote
*Magda* Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 wieszaj się. :megagrin: Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć :nonono2: Co się stało? :calus: Nawet mi się pisać nie chce :lookarou: Posiedzę chwilkę na dogo i idę do łóżka czytać książkę. Chociaż troszkę się zrelaksuję ;) Quote
*Magda* Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 To trzymaj się Madzia :calus: Ty też się nie puszczaj :evil_lol: :megagrin: Dzięki :) Quote
*Monia* Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 No następna ma jakieś doły jesienne :lmaa: Pięęękne zdjęcia, ale to już pisałam :eviltong: . Theoś ma ładne ząbki, dentysta się nie mylił :grins: Quote
marta1624 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Nie będę się puszczać :grins: Hejka :) Jak samopoczucie? Quote
kalyna Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Mam doła :roll: Już nawet nie wiem czy chce mi się ryczeć i mam się od razu wieszać :cry: Madzia bierz się garść! http://pl.dawanda.com/product/68048043-Motywujacy-kubek-dla-Pani-na-chandre Quote
*Magda* Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 ojeju, jest aż tak źle? No dobrze nie jest :lookarou: W skrócie: tydzień temu przepracowałam 14h, ten tydzień 17h :nonono2: Wódki Ci trzeba! :megagrin: Tak, dziś będzie ją pił Bogdan, bo ja jestem kierowcą :pissed: No następna ma jakieś doły jesienne :lmaa: Pięęękne zdjęcia, ale to już pisałam :eviltong: . Theoś ma ładne ząbki, dentysta się nie mylił :grins: To nie doły jesienne :eviltong: Dziękuję :) Quote
*Magda* Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Nie będę się puszczać :grins: Hejka :) Jak samopoczucie? To dobrze :evil_lol: Tak sobie ;) Madzia bierz się garść! http://pl.dawanda.com/product/68048043-Motywujacy-kubek-dla-Pani-na-chandre Ooooooooo, kto mi taki kubeczek kupi? :grins: Quote
kalyna Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Ooooooooo, kto mi taki kubeczek kupi? :grins: Boooooodzian!! na święta :lol: Quote
*Magda* Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Boooooodzian!! na święta :lol: Potrzebuję zegarek i nowy portfel ;) A kubków mam w szafce duuuuuuuuuuuużo, więc on się na da namówić na nowy kubek :lookarou: Quote
Oscar Patric Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 dzieńdobrek,uściski ślemy :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
*Magda* Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Ola, to może siostra nie zauważy jak jej zniknie taki kubek :siara: Cześć Aga :) Theodor mizia Lumpka :loveu: The End! Quote
Guest wolfheart Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Mam doła :roll: Już nawet nie wiem czy chce mi się ryczeć i mam się od razu wieszać :cry: wieszanie...łeeeeee nuda...istnieją bardziej wyrafinowane sposoby na zejście z tego świata... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Recommended Posts