Magdalena Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 a ja NIE POLECAM: Rybnik, gabinet weterynaryjny dr Jacek Żak wykonywał zabieg kastracji u dogomaniackiego pieska, ktory był jednostronnym wnętrem. Po czasie okazało się, że usunął tylko zewnętrzne jajko, a to wewnątrz pozostawił (!) nie informując o tym opiekunki z domu tymczasowego. Wiedział, że piesek jest wnętrem. Naraził pieska na bezsensowne przechodzenie kastracji po raz drugi i jeszcze raz podkreślę NIE POINFORMOWAŁ o tym tymczasowej właścicielki, która została bezczelnie oszukana. Sprawa wyszła na jaw kiedy w jajku, które pozostało w brzuszku zrobił się guz i się mocno powiększyło. Radzę omijać z daleka. Quote
Sculpted Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Pomorskie: Gdynia Z całego serca polecam VetCare i Hanię Szczędzinę. Zajmowała się moim poprzednim psem, później królikiem a w schronisku również Mili. To prawda, że znamy się od małego, ale wiem że jest to lekarz z powołania. Od dziecka najważniejsze były zwierzęta i tak też zostało :) Quote
Anett_chi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 POLECAM KATOWICE lek. wet. Anna Mródź ul. Krasińskiego 29 (wjazd od Paderewskiego na przeciwko Biedronki)http://www.weterynaria.katowice.pl/ Pani doktor to istna kopalnia wiedzy, rzadko spotyka się kogoś z takim powołaniem i zainteresowaniem losem podopiecznych. Nie pozwoli wypuścić pupila z lecznicy dopóki nie będzie pewna, że wszystko jest ok :) Quote
wioletka155 Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 POLECAM KRAKÓW lek. wet Maciej Rudnicki http://weterynarz-okulista.pl/pl/ W adresie internetowym jest , że OKULSTA, ale okulistą jest właściciel Przychodni, a Pan Maciej tam pracuje jako lek.wet kardiolog. OGROMNIE DOKŁADNY opis stan kardiologicznego mojego psiaka, trafna diagnoza (niestety poprzednia sprzed lat zupełnie inna od bieżącej), bardzo dobry sprzęt a przede wszystkim i to chyba najważniejsze- Lekarz i jego podejście. Jest wesoły, z poczuciem humoru, bardzo ciepły i przyjaźnie nastawiony. Cierpliwy, dociekający przyczyn schorzenia, brak rutyny! Naprawdę w swojej "karierze" spotkałam kilkudziesięciu lekarzy i nigdy nie trafiłam na takiego człowieka. Jest nie tylko Lekarzem, ale też Człowiekiem. Rozumie, słucha, tłumaczy na spokojnie, bez pośpiechu i jego diagnozy nigdy nie były niecelne. Szkoda, że mam tak daleko i nie możemy z jego porad korzystać przy każdym problemie, ale jeśli tylko jest okazja skonsultować się właśnie z nim, to to robimy. Oby więcej takich Lekarzy . Quote
Recommended Posts