Jump to content
Dogomania

MAPA POMOCY DOGO -lecznice wet wojewodztwami -CENNE UWAGI PRZY NIEKTORYCH!

Recommended Posts

Posted

a ja NIE POLECAM:

Rybnik, gabinet weterynaryjny dr Jacek Żak

wykonywał zabieg kastracji u dogomaniackiego pieska, ktory był jednostronnym wnętrem. Po czasie okazało się, że usunął tylko zewnętrzne jajko, a to wewnątrz pozostawił (!) nie informując o tym opiekunki z domu tymczasowego. Wiedział, że piesek jest wnętrem. Naraził pieska na bezsensowne przechodzenie kastracji po raz drugi i jeszcze raz podkreślę NIE POINFORMOWAŁ o tym tymczasowej właścicielki, która została bezczelnie oszukana. Sprawa wyszła na jaw kiedy w jajku, które pozostało w brzuszku zrobił się guz i się mocno powiększyło. Radzę omijać z daleka.

• 9 months later...
  • Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomorskie: Gdynia

Z całego serca polecam VetCare i Hanię Szczędzinę. Zajmowała się moim poprzednim psem, później królikiem a w schronisku również Mili. To prawda, że znamy się od małego, ale wiem że jest to lekarz z powołania. Od dziecka najważniejsze były zwierzęta i tak też zostało :)

• 1 year later...
Posted

POLECAM KATOWICE

lek. wet. Anna Mródź
ul. Krasińskiego 29 (wjazd od Paderewskiego na przeciwko Biedronki)
http://www.weterynaria.katowice.pl/

Pani doktor to istna kopalnia wiedzy, rzadko spotyka się kogoś z takim powołaniem i zainteresowaniem losem podopiecznych. Nie pozwoli wypuścić pupila z lecznicy dopóki nie będzie pewna, że wszystko jest ok :)

• 1 month later...
Posted

POLECAM KRAKÓW

lek. wet Maciej Rudnicki

http://weterynarz-okulista.pl/pl/

W adresie internetowym jest , że OKULSTA, ale okulistą jest właściciel Przychodni, a Pan Maciej tam pracuje jako lek.wet kardiolog.

OGROMNIE DOKŁADNY opis stan kardiologicznego mojego psiaka, trafna diagnoza (niestety poprzednia sprzed lat zupełnie inna od bieżącej), bardzo dobry sprzęt a przede wszystkim i to chyba najważniejsze- Lekarz i jego podejście. Jest wesoły, z poczuciem humoru, bardzo ciepły i przyjaźnie nastawiony. Cierpliwy, dociekający przyczyn schorzenia, brak rutyny!

Naprawdę w swojej "karierze" spotkałam kilkudziesięciu lekarzy i nigdy nie trafiłam na takiego człowieka. Jest nie tylko Lekarzem, ale też Człowiekiem. Rozumie, słucha, tłumaczy na spokojnie, bez pośpiechu i jego diagnozy nigdy nie były niecelne.

Szkoda, że mam tak daleko i nie możemy z jego porad korzystać przy każdym problemie, ale jeśli tylko jest okazja skonsultować się właśnie z nim, to to robimy. Oby więcej takich Lekarzy .