Telimena Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 właśnie napisałam :), co do tego, czym się zajmuję i w jakich godzinach pracuję, zapraszam na stronę mojego gabinetu Quote
pixie Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Telimena']właśnie napisałam :), co do tego, czym się zajmuję i w jakich godzinach pracuję, zapraszam na stronę mojego gabinetu[/quote] hmmm nie widze....gdzie ta strona? a dla nas latwiej wprowadzic dane jesli podasz w punktach, ale Sonix i Kara. poradza sobie tez swietnie...tylko gdzie ten adresik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co do mojego netu to... im dalej jestem, tym czesciej bywam, wiec moze sie wyniose z warszawy:cool3: co to za historia z edytowaniem..tzn ze nie mozna juz zmieniac? toz to katastrofa dla Mapy Pomocy ojojoj....Edytowanie zeszlo....na psy? czy tak?:oops: Quote
Kara. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Stronę sobie sama znalazłam wcześniej:-) I jeszcze forum z oceną działalności nowego gabinetu;) Edycja raz się pojawia a raz znika. Chwilowo jest:evil_lol: Ale ma znowu nie być:evil_lol: Pixie trzeba coś wymyślić, bo posty są za małe i nic się juz w nich nie mieści:shake: Nawet metodą Legiona:cool3: Quote
pixie Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Kara.']Stronę sobie sama znalazłam wcześniej:-) I jeszcze forum z oceną działalności nowego gabinetu;) Edycja raz się pojawia a raz znika. Chwilowo jest:evil_lol: Ale ma znowu nie być:evil_lol: Pixie trzeba coś wymyślić, bo posty są za małe i nic się juz w nich nie mieści:shake: Nawet metodą Legiona:cool3:[/quote] Karinko, czy to znaczy, ze opuscili nas wszyscy ci ktorzy mieli interaktywnic mape??? to juz katastrofa! ja sie boje zabierac za wpisywanie zmian w postach bo juz nic sie nie chce zatwierdzac...mowi ze jest np 24 tysiac znakow w poscia,a przed wpisem i wycieciem bylo 20 tysiecy...wiec jak mam z tyum walczyc to boje sie ze wytne wszystko co tu zrobic!????? Quote
Kara. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='pixie']Karinko, czy to znaczy, ze opuscili nas wszyscy ci ktorzy mieli interaktywnic mape???[/quote] Na to wygląda:-( Ostatnio co prawda nie siedzaiłam za dużo na Dogo, ale nie zauważyłam jakiejkolwiek działalności w tym kierunku:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Kara.']Na to wygląda:-( Ostatnio co prawda nie siedzaiłam za dużo na Dogo, ale nie zauważyłam jakiejkolwiek działalności w tym kierunku:-([/quote] To Rebelia wycofała się z tworzenia mapy? Quote
Flaire Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [COLOR=Red]Kochani mapolodzy! ;-) O ile bardzo serdecznie zapraszam do wpisów POLECAJĄCYCH konkretne lecznice czy wetów, o tyle przypominam, że wpisy o charakterze... niekajo odwrotnym ;) są na dogomanii zabronione punktem 3 regulaminu - który warto sobie odświeżyć. Jeżeli nie chcecie polecić danej lecznicy, albo wręcz ją odradzić, to radzę nie umieszczać jej w spisie. Alternatywnym rozwiązaniem byłoby ani nie polecać, ani nie odradzać, a tylko wszystkim lecznicom, o których są opinie, równo dodać kontakty osób, które na temat tej lecznicy chcą swojej opinii udzilić (bez zaznaczania charakteru opinii). Wtedy osoba mająca zamiar skorzystania z usług danej lecznicy mogłaby się skontaktować bezpośrednio z osobą, która ma coś do powiedzenia na ten temat. Ale publiczne obsmarowywanie ŻADNEJ lecznicy nie jest na dogo dozwolone. W czasie moje krótkiej nieobecności, nasmarowaliście tu całkiem niezłą ilość postów o wetach-rzeźnikach (a nawet żeźnikach). Tego typu uwagi nie będą na dogomanii tolerowane. Bardzo proszę o dostosowanie planów Mapy pomocy do punktu 3 regulaminu. Mod Flaire [/COLOR] Quote
ulvhedinn Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Flaire- zauważ, że więksość z nas nie podawała konkretnych przykładów, w rodzaju "ten bydlak zabił mi psa"- jedynie krótka uwagę "nie polecam"- i na PW przyczyny. Osobiście uważam, że bardzo ważnym elementem mapy lecznic dogo jest właśnie polecam/nie polecam- takie coś świetnie sprawdziło sie na kilku innych forach (m.in. miau)- a w skrajnych przypadkach może to uratowac zwierzęciu życie. Może w takim razie zwrócić sie do Admina o zrobienie wyjątku od tego punktu regulaminu dla wyłącznie mapy dogo? Oczywiście każda negatywna opinia powinna być dobrze uzasadniona. Quote
Flaire Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='ulvhedinn']Flaire- zauważ, że więksość z nas nie podawała konkretnych przykładów, w rodzaju "ten bydlak zabił mi psa"- jedynie krótka uwagę "nie polecam" - [/quote]To akurat nie jest prawdą - właśnie te komentarze usuwałam i znakomita większość była w rodzaju "ten bydlak zabił mi psa". Ale nie w stylu leży problem... :roll: [quote name='ulvhedinn']Oczywiście każda negatywna opinia powinna być dobrze uzasadniona.[/quote]Sęk w tym, że my nie mamy możliwości sprawdzać wiarygodności tych uzasadnień. I nie wątpię, że wiele z nich - może większość - jest słuszna. Ale jest wiele innych, które, niestety, z takich czy innych powodów słusznymi nie są, od nieporozumień, aż po oszustwa. Naprawdę nie należy wierzyć wszystkiemu, co tu czytasz... ;) w tym również odnośnie opinii dotyczących wetów. Mieliśmy wręcz przypadek, gdy klient chciał wetowi zrobić fuj bo wet go ścigał za niezapłacony rachunek :roll:. (Oczywiście również wetów udających klientów i chwalących samych siebie! :shock: ) Dlatego proponowałam rozwiązanie podania kontaktów-referencji raczej niż "polecane" czy "niepolecane". Tym sposobem, każdy musiałby osobiście zdecydować, czy wierzy polecającemu, czy nie, wszelkie anonimowe krytyki nie byłyby publiczne, a "niepolecenia" nie byłyby firmowane przez dogomanię. Quote
ulvhedinn Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 No rozumiem, tylko, jak już ktoś zauważył na wątku- pominięcie lecznic "niepolecanych" z czasem może zostać uznane za niedopatrzenie- a tak to jest jasność... No i w sumie klient może również wierzyć, bądź nie w "niepolecenia". Jeśli chodzi o moje własne "niepolecenia" to z reguły mam dokumentację co i jak:diabloti: albo była to bardzo konkretna sytuacja. Polecenia zresztą też. Quote
Flaire Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='ulvhedinn']No rozumiem, tylko, jak już ktoś zauważył na wątku- pominięcie lecznic "niepolecanych" z czasem może zostać uznane za niedopatrzenie- a tak to jest jasność... [/quote]Ja podałam dwie propozycje. Jedną było rzeczywiście pominięcie "niepolecanych". Ale jeśli to nie odpowiada, podałam drugą: umieszczenie na liście [B]wszystkich [/B]lecznic, nie używając "polecane" czy "niepolecane", a raczej anotując je nickami osób, które są gotowe udzielić na ich temat informcji (na priv). Ta informacja może być pozytywna albo negatywna - ale w tym przypadku, tekst Mapy nie wyszczególnia, czy informacja będzie pozytywna, czy negatywna, a tylko podaje jej źródło. Osoba zainteresowana daną lecznicą kontaktuje się z tym źródłem celem uzyskania dalszych informacji. Quote
ulvhedinn Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 No to faktycznie to drugie rozwiązanie do mnie nie dotarło:oops: ale to jest myśl... Quote
Flaire Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='ulvhedinn']No to faktycznie to drugie rozwiązanie do mnie nie dotarło:oops: ale to jest myśl...[/quote]To dam Ci ciąg dalszy tej myśli ;), bo sama kiedyś zaczęłam coś podobnego robić, mam zrobione w połowie i mogę Wam tę połowę przekazać. ;) A mianowicie - przeszłam przez wątek "Weterynarze godni polecenia" i zaczęłam robić listę wszystkich znajdujących się tam poleconych lekarzy, wraz z adnotacją, którzy dogomaniacy ich polecali... :) Zaczęła wychodzić baaaardzo długa lista sprawdzonych wetów... :) Quote
Flaire Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Flaire']Zaczęła wychodzić baaaardzo długa lista sprawdzonych wetów... :)[/quote] A konkretnie, z pierwszych kilkunastu stron "Weterynarzy godnych..." mam coś takiego (nicki polecających dogomaniaków są w nawiasach za nazwiskiem weta czy nazwą lecznicy). W tym przypadku, są to tylko pozytywne opinie, wedle tytułu wątku - ale w Mapie mogłyby być również nicki z negatywnymi opiniami, pod warunkiem, że te opinie nie byłyby publicznie na dogo wygłaszane (ktoś musiałby zbierać na priw i dodawać nicki), i że jedne i drugie nicki wyglądałyby tak samo i dopiero po kontakcie wiadomo by było, jaka jest opinia. A oto moja lista rekomendacji (podkreślam, na podstawie tylko pierwszych bodaj 11 stron wątku "Weterynarze godni polecenia"): Bydgoszcz [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Judek (jovanna)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel.kom. 602458205[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]lek.wet. Jarosław Michalski (SnowyStar)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]"Fila" ul. Grobla 15[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]lek.wet. Michał i Wiesława Połulich (SnowyStar)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]"Wyżyny" ul.Grzymały- Siedleckiego 6[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Parzęcki i inni (virtavalo)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Klinika Całodobową "CENTRUM”[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] ul. Marcinkowskiego.[/FONT][/COLOR] Chorzów dr Roman Fabisz – chirurg (DeDe) dr Tomasz Zamecki (sota36) Gdańsk [COLOR=black][FONT=Verdana]Państwo Kraszewscy (Dalmati&Maja) ul. Piastowska (Gdańska ? ) [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]33a. [/FONT][/COLOR][B][COLOR=black][FONT=Verdana]GDAŃSK[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] tel. 558 38 73[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Gliwice[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Renata Schneider (coztego, Nitencja, SANDROOO)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Gustaw Schneider (SANDROOO)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Bracka (Sośnica)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 2370848[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Katowice[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Krzysztof Szyma - chirurg (DeDe)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kraków[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lek. wet. Paweł Słowiński (Billa) Ul. Piłsudskiego 30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kraków–Myślenice[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] Klinika Therios (anna2)[/FONT][/COLOR] ul. Jagiellońska 5 tel. 012 / 274 41 30 [COLOR=black][FONT=Verdana]Łódź[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Alf (Maya_Alex)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Lewa 20[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Poznań[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Piotr Dąbrowski (Basia_D) ul. Zbąszyńska 26 Poznań tel.843-45-83 [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Jarosław Juszczak - okulistyka i dermatologia (dzurga)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Gabinet Juszczak&Gorzelanczyk [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Os. Armii Krajowej[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel: 061 872-07-81 [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Śląsk[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr. Tomasz Borówka (DeDe)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Tarnów[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jacek Jakubek (jaskółka, Agnieszka-Małek)[/FONT][/COLOR] Warszawa dr Dagmara Astachow (tynka, Mokka) Lecznica Elwet, Al. Niepodległości 24/30 022-843-23-46 dr Kuoru Dembele – dermatolog (Lapciata) Przyjmuje w różnych miejscach w Warszawie dr Aleksandra Gójska [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznice dla Zwierzat "Przy Bazantarni"[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Braci Stryjenskich 10 Warszawa Tel. 022 448 19 14[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jacek Garncarz - okulista (agamblu) ul. Zdrojowa 12, Warszawa tel.0601308080[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]lekarz weterynarii Marian Granas-Olewiński - chirurg (jz1)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Ostrobramska 104[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 022 610 42 88[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Paweł Grudziński (aga_ostaszewska)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Elwet[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Al. Niepodległości 24/30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]022-843-23-46[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jagielski – onkolog (alea) [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Bohdan Kurski – kardiolog (donya, Mokka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Elwet[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Al. Niepodległości 24/30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]022-843-23-26[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Grzegorz Kurski – stomatolog, internista (Flaire)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Elwet[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Al. Niepodległości 24/30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]022-843-23-26[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jerzy Lęcznar (Anka_1)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Elwet[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Al. Niepodległości 24/30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]022-843-23-26[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Mariusz Mikow – chirurg (PIKA, Mokka, PATIszon, Flaire)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Elwet[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Al. Niepodległości 24/30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]022-843-23-26[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Rafał Niziołek – kardiolog (chip, orsini, aga_ostaszewska)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Przyjmuje w różnych miejscach w Warszawie[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Adam Przeor (Anka_1)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Koszykowa na wprost hali koszyki[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Tomasz Seweryn – położnik (Nansi)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Lancewicza 2 (Bemowo)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Wojciech Sierakowski (adda) ul. Śreniawitów 9 Warszawa Tarchomin[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]lek. wet. homeopata Urszula Soszka (dbsst, maw) ul.Perkuna 52/43 04-180 Warszawa tel.(22) 66-33-480[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Słąwomir Trzciński (Anka_1)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Koszykowa na wprost hali koszyki[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Wypart – ortopeda chirurg (agart)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Żoliborska Klinika Weterynaryjna[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul.Schroegera 72a[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel./ fax + 48 22 834 54 53.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Katarzyna Żółkowska (Szantina) ul. Bogusławskiego 6a 01-923 WARSZAWA tel 835-38-98 Bielańska Przychodnia Weterynaryjna czynna pon-pt 10-19 sob-nd 10-14[/FONT][/COLOR] Lecznica przy ulicy Dobrej 20 (BeataG) Lecznica na Hawajskiej (Golden22) Warszawa-Ursynów 022-644-91-28 Lecznica całodobowa na Kulczyńskiego (Agnes) Przychodznia „Trop” (Gocha13) Pani Agnieszka [COLOR=black][FONT=Verdana]Tel. 022 648 25 94[/FONT][/COLOR] SGGW Klinika Małych Zwierząt (Agnes) [COLOR=black][FONT=Verdana]Ursynowska Klinika Weterynaryjna (BeataG, Alfik) ul. Strzeleckiego 10 E tel. 644 95 31[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Warszawa-Babice[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Dorota Zalewska (ara)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Ul. Ożarowska chyba 9[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Warszawa-Jabłonna[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Zygmunt Kosacki (zakla)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Warszawa–Komorów[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Janusz Lewin (Lara) [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 759 10 04[/FONT][/COLOR] Wrocław dr Atamiuk – USG, RTG (Fuka) [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Chirurgii Zwierząt Pl. Grunwaldzki 51, Wrocław tel. 071 3205356[/FONT][/COLOR] dr Bieżynski - [COLOR=black][FONT=Verdana]chirurg (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul Katowickiej tel. 071 341 64 18 również na Partyzantów oraz[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Chirurgii Zwierząt Pl. Grunwaldzki 51, Wrocław tel. 071 3205356[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Małgorzata Grzeszkowiak oraz zespol lekarzy – całodobowy dyżur (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Milicka 12 (Okolice Marino)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 3529111[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Paweł Jonkisz (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Partyzantów 12 (Sępolino)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 071 3482601, kom. 0603 880 500[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana](również w Akademii Rolniczej, 071 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]320 53 71)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Mariusz Kniat (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Podróżnicza 12 (Grabiszynek)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel 071 339 2677, komórka 0501 779 547[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Wojciech Niżański - ginekolog, położnik (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Położnicza[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana], [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 071 320 53 08[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jarosław Popiel (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Internistyczna[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]071 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]320 53 71[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jan Siembieda – ortopeda (agamblu, Fuka) Uprawniony do odczytu zdjec RTG i wpisow do rodowu [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Chirurgii Zwierząt Pl. Grunwaldzki 51, Wrocław tel. 071 3205490 lub 071 320 53 56[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Skrzypczak – chirurg (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Chirurgii Zwierząt Pl. Grunwaldzki 51, Wrocław tel. 071 3205356[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Również ul Canaletta 071 345 21 02[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Magda Stasiowska (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Podróżnicza 12 (Grabiszynek)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel 071 339 2677, komórka 0501 779 547[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Zamość[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica CANIS (_petra) ul. Lubelska 40[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Zabrze[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica weterynaryjna Małgorzaty i Piotra Młynarskich (Vita, Cząsteczka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Wolności 402[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 032/3701072 lub tel kom. 601 547 774[/FONT][/COLOR] Quote
ulvhedinn Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Suuuper :multi: ale pracowita jesteś :evil_lol: Quote
Flaire Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='ulvhedinn']Suuuper :multi: ale pracowita jesteś :evil_lol:[/quote] Tiaaa... Zaczęłam to ileśtam miesięcy temu i jeszcze nie skończyłam... :roll: Quote
pixie Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Flaire serdenko, czy moglabys wytluscic miasta np. wspaniale ze tyle juz uzbieralas...a mrowcza praca oj jak mrowecza wiemy dobrze...a wyluskac z tylu postow i zlozyc w calosc DZIEKUJEMY! Quote
Hakunia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja polecam z Warszawy przychodnię ''Białobrzeska'' dr. Jagielskiego-onkolog- lekarz praktykujący chemioterapię w walce z nowtworami. Dzięki zastosowaniu przez niego tej terapii u mojej suki został wyleczony GUZ STICKERA. Quote
Sonix Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pozwoliłam sobie wytłuścić ;) [B]Bydgoszcz[/B] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Judek (jovanna)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel.kom. 602458205[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]lek.wet. Jarosław Michalski (SnowyStar)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]"Fila" ul. Grobla 15[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]lek.wet. Michał i Wiesława Połulich (SnowyStar)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]"Wyżyny" ul.Grzymały- Siedleckiego 6[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Parzęcki i inni (virtavalo)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Klinika Całodobową "CENTRUM”[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Marcinkowskiego.[/FONT][/COLOR] [B]Chorzów[/B] dr Roman Fabisz – chirurg (DeDe) dr Tomasz Zamecki (sota36) [B]Gdańsk [/B] [COLOR=black][FONT=Verdana]Państwo Kraszewscy (Dalmati&Maja) ul. Piastowska (Gdańska ? ) [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]33a. [/FONT][/COLOR][B][COLOR=black][FONT=Verdana]GDAŃSK[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] tel. 558 38 73[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][B]Gliwice[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Renata Schneider (coztego, Nitencja, SANDROOO)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Gustaw Schneider (SANDROOO)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Bracka (Sośnica)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 2370848[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][B]Katowice[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Krzysztof Szyma - chirurg (DeDe)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][B]Kraków[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lek. wet. Paweł Słowiński (Billa) Ul. Piłsudskiego 30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kraków–Myślenice[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] Klinika Therios (anna2)[/FONT][/COLOR] ul. Jagiellońska 5 tel. 012 / 274 41 30 [COLOR=black][FONT=Verdana][B]Łódź[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Alf (Maya_Alex)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Lewa 20[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][B]Poznań[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Piotr Dąbrowski (Basia_D) ul. Zbąszyńska 26 Poznań tel.843-45-83 [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Jarosław Juszczak - okulistyka i dermatologia (dzurga)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Gabinet Juszczak&Gorzelanczyk [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Os. Armii Krajowej[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel: 061 872-07-81 [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Śląsk[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr. Tomasz Borówka (DeDe)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Tarnów[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jacek Jakubek (jaskółka, Agnieszka-Małek)[/FONT][/COLOR] [B]Warszawa [/B] dr Dagmara Astachow (tynka, Mokka) Lecznica Elwet, Al. Niepodległości 24/30 022-843-23-46 dr Kuoru Dembele – dermatolog (Lapciata) Przyjmuje w różnych miejscach w Warszawie dr Aleksandra Gójska [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznice dla Zwierzat "Przy Bazantarni"[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Braci Stryjenskich 10 Warszawa Tel. 022 448 19 14[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jacek Garncarz - okulista (agamblu) ul. Zdrojowa 12, Warszawa tel.0601308080[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]lekarz weterynarii Marian Granas-Olewiński - chirurg (jz1)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Ostrobramska 104[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 022 610 42 88[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Paweł Grudziński (aga_ostaszewska)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Elwet[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Al. Niepodległości 24/30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]022-843-23-46[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jagielski – onkolog (alea) [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Bohdan Kurski – kardiolog (donya, Mokka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Elwet[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Al. Niepodległości 24/30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]022-843-23-26[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Grzegorz Kurski – stomatolog, internista (Flaire)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Elwet[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Al. Niepodległości 24/30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]022-843-23-26[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jerzy Lęcznar (Anka_1)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Elwet[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Al. Niepodległości 24/30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]022-843-23-26[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Mariusz Mikow – chirurg (PIKA, Mokka, PATIszon, Flaire)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica Elwet[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Al. Niepodległości 24/30[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]022-843-23-26[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Rafał Niziołek – kardiolog (chip, orsini, aga_ostaszewska)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Przyjmuje w różnych miejscach w Warszawie[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Adam Przeor (Anka_1)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Koszykowa na wprost hali koszyki[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Tomasz Seweryn – położnik (Nansi)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Lancewicza 2 (Bemowo)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Wojciech Sierakowski (adda) ul. Śreniawitów 9 Warszawa Tarchomin[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]lek. wet. homeopata Urszula Soszka (dbsst, maw) ul.Perkuna 52/43 04-180 Warszawa tel.(22) 66-33-480[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Słąwomir Trzciński (Anka_1)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Koszykowa na wprost hali koszyki[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Wypart – ortopeda chirurg (agart)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Żoliborska Klinika Weterynaryjna[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul.Schroegera 72a[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel./ fax + 48 22 834 54 53.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Katarzyna Żółkowska (Szantina) ul. Bogusławskiego 6a 01-923 WARSZAWA tel 835-38-98 Bielańska Przychodnia Weterynaryjna czynna pon-pt 10-19 sob-nd 10-14[/FONT][/COLOR] Lecznica przy ulicy Dobrej 20 (BeataG) Lecznica na Hawajskiej (Golden22) Warszawa-Ursynów 022-644-91-28 Lecznica całodobowa na Kulczyńskiego (Agnes) Przychodznia „Trop” (Gocha13) Pani Agnieszka [COLOR=black][FONT=Verdana]Tel. 022 648 25 94[/FONT][/COLOR] SGGW Klinika Małych Zwierząt (Agnes) [COLOR=black][FONT=Verdana]Ursynowska Klinika Weterynaryjna (BeataG, Alfik) ul. Strzeleckiego 10 E tel. 644 95 31[/FONT][/COLOR] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]Warszawa-Babice[/FONT][/COLOR] [/B] [COLOR=black][FONT=Verdana]Dorota Zalewska (ara)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Ul. Ożarowska chyba 9[/FONT][/COLOR] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]Warszawa-Jabłonna[/FONT][/COLOR] [/B][COLOR=black][FONT=Verdana]dr Zygmunt Kosacki (zakla)[/FONT][/COLOR] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]Warszawa–Komorów[/FONT][/COLOR] [/B][COLOR=black][FONT=Verdana]dr Janusz Lewin (Lara) [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 759 10 04[/FONT][/COLOR] [B]Wrocław[/B] dr Atamiuk – USG, RTG (Fuka) [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Chirurgii Zwierząt Pl. Grunwaldzki 51, Wrocław tel. 071 3205356[/FONT][/COLOR] dr Bieżynski - [COLOR=black][FONT=Verdana]chirurg (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul Katowickiej tel. 071 341 64 18 również na Partyzantów oraz[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Chirurgii Zwierząt Pl. Grunwaldzki 51, Wrocław tel. 071 3205356[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Małgorzata Grzeszkowiak oraz zespol lekarzy – całodobowy dyżur (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Milicka 12 (Okolice Marino)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 3529111[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Paweł Jonkisz (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Partyzantów 12 (Sępolino)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 071 3482601, kom. 0603 880 500[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana](również w Akademii Rolniczej, 071 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]320 53 71)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Mariusz Kniat (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Podróżnicza 12 (Grabiszynek)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel 071 339 2677, komórka 0501 779 547[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Wojciech Niżański - ginekolog, położnik (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Położnicza[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana], [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 071 320 53 08[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jarosław Popiel (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Internistyczna[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]071 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]320 53 71[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Jan Siembieda – ortopeda (agamblu, Fuka) Uprawniony do odczytu zdjec RTG i wpisow do rodowu [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Chirurgii Zwierząt Pl. Grunwaldzki 51, Wrocław tel. 071 3205490 lub 071 320 53 56[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Skrzypczak – chirurg (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Akademia Rolnicza, Klinika Chirurgii Zwierząt Pl. Grunwaldzki 51, Wrocław tel. 071 3205356[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Również ul Canaletta 071 345 21 02[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]dr Magda Stasiowska (Fuka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Podróżnicza 12 (Grabiszynek)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel 071 339 2677, komórka 0501 779 547[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][B]Zamość[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica CANIS (_petra) ul. Lubelska 40[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][B]Zabrze[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Lecznica weterynaryjna Małgorzaty i Piotra Młynarskich (Vita, Cząsteczka)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]ul. Wolności 402[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]tel. 032/3701072 lub tel kom. 601 547 774[/FONT][/COLOR] Quote
ulvhedinn Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Można mnie w mapie dogo dopisać w nawiasie przy Atamaniuku (nie Atamiuku;) ), Bieżyńskim i Siembiedzie - wszystko we Wrocławiu. Quote
Flaire Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ulvhedinn, znów musiałam redagować Twój post. :roll: Jeśli nie jest dla Ciebie jasne, dlaczego, albo potrzebujesz dodatkowego wytłumaczenia, o co tu chodzi - proszę o priva, bo nie chcę więcej Twoich postów musieć redagować. Quote
CoolCaty Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Uaktualnienie: [B]Łódź[/B] Lecznica dla zwierząt "Bernard" ul. Pojezierska 2/6 tel: (042)255-63-40 została przeniesiona i obecnie jest: Lecznica dla Zwierząt "Bernard" ul. Pojezierska 93 (Tesco - Centrum dr. Seidla) tel: (042) 650-00-74 Quote
Sonix Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Mała prośba, jesli cos sie zmienilo to oprócz miasta podawajcie również województwo, wtedy bedzie nam łatwiej wyszukać dane miasto w spisie i zedytować co trzeba :) Quote
wacia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='wacia']Żory Gabinet Weterynaryjny lek.wet. Marzena Kuchta specjalista chorób psów i kotów ul.Wodzisławska 39 tel o601479602 o32 4341138[/quote] telefon stacjonarny to 43 41 380 Quote
Marta H Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Polecacie klinikę "Centrum" w Bydgoszczy ul. Bełzy 36? Quote
Recommended Posts