agairiki Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Witam. Czy wasze psy są zapisane w klubie Royal Canin? Ja mojego Rysia zapisałam w listopadzie 2010, zapisująca mnie pani stwierdziła, że to bardzo opłacalne, że już za kilka dni dostanę maile o nowościach, a potem dojdą do tego próbki produktów itd. A minęły już 4 miesiące i nic... Czy u was było podobie? A może wy jesteście zadowoleni z przynależności do klubu? PS Jeżeli jest już taki temat to przepraszam, poprostu nie mogłam go znaleść... Quote
ania90 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 chodzi Panu o zarejestrowanie psiaka na str royala? czy o jaki klub na royalu? Quote
agairiki Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='ania90']chodzi Panu o zarejestrowanie psiaka na str royala? czy o jaki klub na royalu?[/QUOTE] Zapisująca mnie pani powiedziała, że to ,,Klub Royal Canin" ;D i nie ,,Panu" proszę ... :D A ty ania90 jesteś może w czymś podobnym zapisana, znaczy się twój pies? Ja sądzę, że zależy im tylko na jak największej liczbie zapisanych osób i już się chyba nawet nie wyrabiają... Quote
ania90 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ja jestem tzn dokladnie Bobi jest zapisany na royalu od roku i nic ciekawego do mnie nie pszyszlo oprocz info na e maila o nowosciach, promocjach, konkursach itp, no i 2 razy przyszly probki dla psa no a pozatym nic innego nie przyszlo przepraszam literowka mi wskoczyla :/ Quote
Autodiagnostyka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ja dostalem raz od dwoch lat probke karmy royal german dla szczeniakow (dwie saszetki)Tyle ,ze moj piesek juz jadl karme royal dla doroslych:)oPROCZ TEGO MAILE Z NOWOSCIAMI DOSTEJE.pOZDRAWIAM! Quote
Balbina. Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 ja jestem zapisana,ale juz dawno nie kupuję royala a ich ciągłe maile i próbkach i smakołykach tylko mi skrzynkę zawalają... Chyba napisze do nich ,ze odstępuję z tego klubu bo i po co mam należeć jak nie kupuję już kilka m-cy rc? Quote
agairiki Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Ja również już zmieniłam karmę- na Acanę... Ale chyba nie mam się po co wypisywać skoro i tak nic o tym nie mam :D Quote
Recommended Posts