Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten wieniec polozylismy Pauli na grobie-od dogomaniakow-od przyjaciol...

Na szarfie byl napis-NIEZAPOMNIANEJ PAULI-PRZYJACIELE Z DOGOMANII

[IMG]http://img484.imageshack.us/img484/4677/wieniec1tw3.jpg[/IMG]
[IMG]http://img490.imageshack.us/img490/7593/wieniec2os7.jpg[/IMG]

Posted

dziewczyny dzwonila do mnie mama Pauli,prosila krakowianki o doradzenie jej gdzie najlepiej i najtaniej wysterylizowac sunki Pauliny-Sare i Koke.
Tweety dalam Jej Twoj numer komorki.Moze spytam mar.gajko,ona sterylizowała Aze i ma dobrego weterynarza.

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']dziewczyny dzwonila do mnie mama Pauli,prosila krakowianki o doradzenie jej gdzie najlepiej i najtaniej wysterylizowac sunki Pauliny-Sare i Koke.
Tweety dalam Jej Twoj numer komorki.Moze spytam mar.gajko,ona sterylizowała Aze i ma dobrego weterynarza.[/quote]
Mar.Gajko na pewno ma lepsze rozeznanie niz ja

• 2 weeks later...
Posted

Kochani jest weekend,moze ktos z Krakowa moglby podjechac do mamy Pauli,zobaczyc co u niej?...
Ania Wisienka moze posluzy za przewodnika,bo wie,gdzie Paula mieszkala...?

Posted

Dzwonilam do mamy Pauli,dzielna kobieta,mowi ze radzi sobie ze wszystkim.
Ale bardzo Was prosze dziewczyny kochane,Aniu Wisienko szczegolnie-zagladajcie do niej czasem,zadzwoncie,pogadjacie.Niech wie ze jestesmy z nią,ze ma sie do kogo zwrocic w razie czego.Bardzo sie martwie o mame Pauliny...jest sama :-( dobrze ze do towarzystwa ma choc psiaki Pauliny.:-(

Paulinko dzis mija 3 tygodnie-tak bardzo Cie brakuje (*)

Posted

Czy ktoś był u mamy Pauli? Nawet jak mama mówi, że sobie radzi to może nie chce robić kłopotu!! :shake: A na pewno miło byłoby jej gdy ktos wpadł na herbatę raz na jakiś czas. Może trzeba coś doradzić? Przecież wcześniej w wypadku straciła męża i syna a teraz nagle córkę - i została sama :-(

Posted

Dziewczyny mialy jej cos podeslac ale nie wiem czy to zrobily.
Marzenie przydadzą sie ciuchy dla niej i dzieci-wiek 10,11,13 i 14 lat.Dla psiakow na pewno karma,moze jakies witaminy,cos na pchły.Moze tez jakies suche produkty,kasza,ryz,makaron.No i-nie ma na węgiel na zime ale nie wiem czy na to da sie zaradzic,chyba ze ktos moze by zalatwil ten węgiel jakos taniej,pisala mi ze bierze na zime 2 tony-850 zl :shake: