kiwi Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Patia jakby s cos zawozila to daj znac ja napewno cos znajde predej dla marzeny niz jej dzieci Quote
Tigraa Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Podam adres tutaj bo niektore dziewczyny mają pozapychane skrzynki [COLOR="Red"][ciach ---> mod][/COLOR] Quote
Tigraa Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Marzena ma ok.164 cm wzrostu,sredniej budowy ciala,znaczy tak ok.60-65 kg na moje oko.A jej starsza corka ma ok 164 cm i szczupla. Quote
kiwi Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 no popatrz dokladnie tyle co ja zapakuje wszytsko w czym juz nie hcodze, akurat czekaja mnie porzadki w szafie, moze sobie dziewczyny cos wybiora Quote
Tigraa Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Ten wieniec polozylismy Pauli na grobie-od dogomaniakow-od przyjaciol... Na szarfie byl napis-NIEZAPOMNIANEJ PAULI-PRZYJACIELE Z DOGOMANII [IMG]http://img484.imageshack.us/img484/4677/wieniec1tw3.jpg[/IMG] [IMG]http://img490.imageshack.us/img490/7593/wieniec2os7.jpg[/IMG] Quote
Tigraa Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 A tu sa fotki Miki-jakby ktos chcial zobaczyc jak panna wyrosla [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15992&page=34[/url] Quote
Tigraa Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 dziewczyny dzwonila do mnie mama Pauli,prosila krakowianki o doradzenie jej gdzie najlepiej i najtaniej wysterylizowac sunki Pauliny-Sare i Koke. Tweety dalam Jej Twoj numer komorki.Moze spytam mar.gajko,ona sterylizowała Aze i ma dobrego weterynarza. Quote
Tweety Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Ania-tygrysiczka']dziewczyny dzwonila do mnie mama Pauli,prosila krakowianki o doradzenie jej gdzie najlepiej i najtaniej wysterylizowac sunki Pauliny-Sare i Koke. Tweety dalam Jej Twoj numer komorki.Moze spytam mar.gajko,ona sterylizowała Aze i ma dobrego weterynarza.[/quote] Mar.Gajko na pewno ma lepsze rozeznanie niz ja Quote
Tigraa Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Mam prosbe,czy ktos moglby-moze pare osob-podjechac do mamy Pauli i zobaczyc jak sobie radzi?Czy w ogole sobie radzi?Jest calkowicie sama.Ma pod opieką 5 psow. Quote
Tigraa Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Kochani jest weekend,moze ktos z Krakowa moglby podjechac do mamy Pauli,zobaczyc co u niej?... Ania Wisienka moze posluzy za przewodnika,bo wie,gdzie Paula mieszkala...? Quote
Tweety Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ja prawdopodobnie mogę w przyszłym tygodniu, bo w ten weekend mój TZ ma szkołę i zabiera mi powóz :shake: Quote
Tigraa Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Tweety dzieki,gdybys mogla,bylabym Ci wdzieczna...i Paula :-( sama niewiele zdzialam z odleglosci ponad 200km :shake: Quote
Tigraa Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Dzwonilam do mamy Pauli,dzielna kobieta,mowi ze radzi sobie ze wszystkim. Ale bardzo Was prosze dziewczyny kochane,Aniu Wisienko szczegolnie-zagladajcie do niej czasem,zadzwoncie,pogadjacie.Niech wie ze jestesmy z nią,ze ma sie do kogo zwrocic w razie czego.Bardzo sie martwie o mame Pauliny...jest sama :-( dobrze ze do towarzystwa ma choc psiaki Pauliny.:-( Paulinko dzis mija 3 tygodnie-tak bardzo Cie brakuje (*) Quote
paros Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Podnoszę prośbę o odwiedziny u mamy Pauli :roll: Quote
paros Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Czy ktoś był u mamy Pauli? Nawet jak mama mówi, że sobie radzi to może nie chce robić kłopotu!! :shake: A na pewno miło byłoby jej gdy ktos wpadł na herbatę raz na jakiś czas. Może trzeba coś doradzić? Przecież wcześniej w wypadku straciła męża i syna a teraz nagle córkę - i została sama :-( Quote
mar.gajko Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Czy zbierałyście coś dla Marzeny i psów??? Czy ktoś tam był? Dziewczyny krakowskie, prosze o info. Quote
mar.gajko Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dziewczynki!!! Był kto tam, czy nie????? Quote
mar.gajko Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Jak tak to dobrze, jak nie to też dobrze, ale jak ktos był to chcę wiedzieć jak to tam wygląda i co trzeba na cito. Prosze o konkretną odpowiedź. Quote
Tigraa Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Dziewczyny mialy jej cos podeslac ale nie wiem czy to zrobily. Marzenie przydadzą sie ciuchy dla niej i dzieci-wiek 10,11,13 i 14 lat.Dla psiakow na pewno karma,moze jakies witaminy,cos na pchły.Moze tez jakies suche produkty,kasza,ryz,makaron.No i-nie ma na węgiel na zime ale nie wiem czy na to da sie zaradzic,chyba ze ktos moze by zalatwil ten węgiel jakos taniej,pisala mi ze bierze na zime 2 tony-850 zl :shake: Quote
Guciek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 a moze neich przerzuci sie na drzewo??? taniej wyjdzie. ja mam centralne wlasnie na drzewo Quote
Tigraa Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Gucio ale ona nie ma centralnego,ma piec,taką "kozę"w mieszkaniu.Drzewo szybciej sie spala,węgiel chyba dluzej trzyma cieplo w rezultacie wychodzi taniej. Quote
Recommended Posts