ata Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ...........................................[B][COLOR=Blue][SIZE=3] [*][/SIZE][/COLOR][/B]............ Quote
wlodi Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Nie miałem okazji poznać Pauli - zbyt krótko jestem na dogo. Widzę, że odszedł Ktoś dzięki komu ten świat był choć trochę lepszy ['] Quote
ania14p Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Jestem już troszkę na dogo, ale nie poznałam Skarabeusza37, ale ona była jedną z nas i jest mi smutno, że odszedł ktoś, kto dawał szczęście naszym smutnym i zaniedbanym psom, może znajdzie swoje miejsce tam gdzie jest potrzebna, za Tęczowym Mostem z naszymi kochanymi psami, które właśnie tam odchodzą i zawsze przyjmą z radością kogoś, kto potrafił i zrozumieć i pokochać psie, a może i kocie serce! Ania Quote
malawaszka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 co się dzieje z tym światem :-( :-( :-( nie tacy ludzie powinni odchodzić z niego :-( tak bardzo mi przykro... ['] ['] ['] przesyłam parę złotych na wieniec :-( Quote
Tweety Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Na dzień dzisiejszy mamy 320 zł i za tyle muszę dzisiaj zamówić wieniec (po 17-tej). Jeżeli wpłyną jeszcze jakieś pieniądze to proszę o informację na co je przeznaczyć (zwrot, na konkretne zwierzątko, na ogólne konto AFN czy na znicze dla Pauli na 1.11). Quote
Jagienka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 "Wszystko to, czego dotknie miłość, staje się nieśmiertelne" [I]Romain Roland[/I] Pozostaniesz w Naszej pamięci ['] Quote
Toska Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Tweety , zadeklarowalam 20 zl , ale chcialam przekazać bezpośrednio , bo zanim dojdą z poczty.... Chcialabym pożegnać Paulę w piątek , z kim mogę się skontaktować ? Quote
Tweety Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Toska']Tweety , zadeklarowalam 20 zl , ale chcialam przekazać bezpośrednio , bo zanim dojdą z poczty.... Chcialabym pożegnać Paulę w piątek , z kim mogę się skontaktować ?[/quote] ze mną, no to mamy 340 zł Quote
kiwi Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 tweety, mozesz za mnie prosze zalozyc 20 zl? ja dam ci przy najblizszej okazji, albo przeleje na afn jak najszybciej, bo ja wczoraj na plac inwalidow dotarlam pozna noca... Quote
Patia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Tweety , ja wysłałam na alarmowy 30 , z tego co widzę jeszcze nie doszło , dołóż ze swoich , oddam Ci a to co dojdzie na fundusz będzie na jakiegos psiaka Quote
Tigraa Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 J tez wyslalam 20 ale nie widzialam mojej wplaty na AFN. Quote
GreenEvil Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Ania-tygrysiczka']J tez wyslalam 20 ale nie widzialam mojej wplaty na AFN.[/quote] doszla dopiero dzisiaj. pzdr GreenEvil Quote
Patia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Green Evil a moje pieniążki doszły ? Wysyłałam z kąta męża , może coś pochrzaniłam. Quote
GreenEvil Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Patia']Tweety , ja wysłałam na alarmowy 30 , z tego co widzę jeszcze nie doszło , dołóż ze swoich , oddam Ci a to co dojdzie na fundusz będzie na jakiegos psiaka[/quote] Raport z dnia 29-08-2006 Saldo otwarcia: 7 871,89 Saldo zamkniecia: 7 774,89 [U]Wplynelo: 340,00 od:[/U] Kacka (rudy z Ursynowa), Marta B(ozzy), Anna S(kwiaty dla Pauli), Urszula B (vanilka), Dominik J.(kwiaty dla Pauli), [B]Pati(kwiaty dla Pauli)[/B], Marta K.(budy dla wegrowa), blondella (kwiaty dla Pauli), loozerka(viki, pregowana sunia jozefow, Dziadzio Mosii) to sa wplaty wczorajsze. pzdr GreenEvil Quote
GreenEvil Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Dzisiaj dotarlo jeszcze(do 12.00): 50 zl - paros (juz wliczylam do 320zl) 10 zl - malawaszka. Ania - tygrysiczka: od Ciebie dotarlo 20 zl, owszem, ale na dziadunia mosii.. sorry za zamieszanie. Na kwiaty doszedl przelew 29, ale nie podalas nicka. pzdr GreenEvil Quote
GreenEvil Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Tweety']czyli na ten moment jest 380, prawda?[/quote] cos jakos tak ;) kurcze, ze te ja nie pamietam o ktorej sa te ksiegownia... czy o parzystych od 10 czy nieparzystych od 11 zerkniemy za godzine jeszcze . pzdr GreenEvil Quote
Tigraa Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='GreenEvil']Raport z dnia 29-08-2006 Saldo otwarcia: 7 871,89 Saldo zamkniecia: 7 774,89 [U]Wplynelo: 340,00 od:[/U] Kacka (rudy z Ursynowa), Marta B(ozzy), Anna S(kwiaty dla Pauli), Urszula B (vanilka), Dominik J.(kwiaty dla Pauli), [B]Pati(kwiaty dla Pauli)[/B], Marta K.(budy dla wegrowa), blondella (kwiaty dla Pauli), loozerka(viki, pregowana sunia jozefow, Dziadzio Mosii) to sa wplaty wczorajsze. pzdr GreenEvil[/QUOTE] Anna S. to ja,nie podalam nicka na przelewie dla Pauli.Sprawdz czy doszlo 20 zl na kwiaty dla Pauli od Anny Szymczyk-czyli ode mnie.Dla Dziadunia mosii wysylalam dzien pozniej. Quote
KasiaM Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Wyrazy wspólczucia dla rodziny i zwierząt , które ją KOCHAŁY:placz: :placz: !!!!!!!!!! Quote
mar.gajko Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Nie chcę być brutalna. Ale... Skarabeusza nie znałam osobiście, mam "mamę" jej suńki, wziętą od Ani-Tygrysiczki - moją ukochną Azulkę. Pisałyśmy do siebie na temat sterylizacji, gdzie, jak, za ile. Jak Aza przeszła, kiedy operować małą. I wydaje mi się, że ona też nie byłaby zadowolona. Tyle pieniążków? Przecież "w dowód pamięci" wystarczy skromny błękitny wieniec - błękitny jak dogo. A tyle psów nie ma na leczenie, na hotel. Umiera z braku tych głupich pieniędzy. Może jestem brutalna, ale ... Quote
GreenEvil Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Ania-tygrysiczka']Anna S. to ja,nie podalam nicka na przelewie dla Pauli.Sprawdz czy doszlo 20 zl na kwiaty dla Pauli od Anny Szymczyk-czyli ode mnie.Dla Dziadunia mosii wysylalam dzien pozniej.[/quote] No przeciez napisalam, ze doszly. pzdr GreenEvil Quote
Blondella Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='mar.gajko']Nie chcę być brutalna. Ale... Skarabeusza nie znałam osobiście, mam "mamę" jej suńki, wziętą od Ani-Tygrysiczki - moją ukochną Azulkę. Pisałyśmy do siebie na temat sterylizacji, gdzie, jak, za ile. Jak Aza przeszła, kiedy operować małą. I wydaje mi się, że ona też nie byłaby zadowolona. Tyle pieniążków? Przecież "w dowód pamięci" wystarczy skromny błękitny wieniec - błękitny jak dogo. A tyle psów nie ma na leczenie, na hotel. Umiera z braku tych głupich pieniędzy. Może jestem brutalna, ale ...[/quote] Złożyliśmy się tylko po kilka złotych... Wiem, że to pomogłoby psiakom i może Paula nie chciałaby wieńca, ale... miała ciężkie życie, tak jak pisała Ania, kochała psy jak my, zostawiła swoją biedną mamę i zwierzaki ... Jestem za wieńcem. Pokażmy wszystkim, że Paula miała wielu przyjaciół, nawet jeśli nie znała wszystkich osobiście, i że oni o niej nie zapomną... Zróbmy to choćby dla jej mamy, chociaż jestem pewna, że Paula, gdziekolwiek jest, też się ucieszy. Quote
Tweety Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Po ustaleniach z Anią Tygrysiczką i w związku z głosami dochodzącymi z różnych stron postanowiłyśmy 100 zł przeznaczyć na kwiaty a resztę pieniędzy wręczyć mamie Pauli aby miała na chwilę na jej psiaki. Czy są jakies sprzeciwy? Quote
mar.gajko Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Tak, ale z umiarem. Jeżeli ktoś może, niech wspomoże psy. One umierają stojąc. Quote
mar.gajko Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Tweety']Po ustaleniach z Anią Tygrysiczką i w związku z głosami dochodzącymi z różnych stron postanowiłyśmy 100 zł przeznaczyć na kwiaty a resztę pieniędzy wręczyć mamie Pauli aby miała na chwilę na jej psiaki. Czy są jakies sprzeciwy?[/QUOTE] SUPER. Tweety, podrzucę ci 30 zł, pewnie wieczorem późnym:cool1: ONE gdzieś muszą być najważniejsze. Quote
Recommended Posts