Vikamilka Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 trudno cokolwiek napisać... wyrazy współczucia dla Mamy, rodziny, najbliższych Paulo spoczywaj w pokoju i przytul od nas wszystkie zwierzaki jakie Tam spotkasz (") Quote
ata Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 co niektorzy zapewne pamietaja Rotti nasza dogomaniaczke ...dla Rotti... [B]['][/B] a teraz ...dla Skarabeusz37...[B]['] [/B]smutno....... Quote
Tweety Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='lavinia']ja dam 30 zł, tylko komu wpłacić ? może tej osobie, która zamówi wieniec. A może Tobie Aniu na konto ?[/quote] wpłać na AFN z dopiskiem "dla skarabeusz" i wszyscy inni też. Ja sobie stamtąd wypłacę i zamówię wieniec lub wiązankę Quote
Tigraa Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Tweety dzieki,ja przeleje dzis wieczorem 20 zl. Quote
MiK-Jozefow Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Jejq :( [*] [*] [*] [*] [*] [*] :(:(:( Quote
Tigraa Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Jesli ktos chce dorzucic sie do wienca od Dogomanii to wplaty kierujcie na AFN z dopiskiem-"dla Skarabeusza" lub "na wieniec dla Pauli" Quote
Tweety Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 będzie 30 zł od Lavinii i 20 od AniTygrysiczki, ktoś jeszcze się dołoży? Ania, daj znać kiedy pogrzeb, żebym wiedziała na kiedy zamówić. Jakieś życzenia odnośnie gatunku kwiatów? Napis "od przyjaciól z dogomanii" czy jakis inny pomysł? Quote
Tigraa Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='Tweety']będzie 30 zł od Lavinii i 20 od AniTygrysiczki, ktoś jeszcze się dołoży? Ania, daj znać kiedy pogrzeb, żebym wiedziała na kiedy zamówić. Jakieś życzenia odnośnie gatunku kwiatów? Napis "od przyjaciól z dogomanii" czy jakis inny pomysł?[/quote] Co do pogrzebu to będę wiedziala wiecej jutro wieczorem.A wiązanka-zobaczymy ile pieniedzy uzbieramy.Juto mysle ze powinnysmy wiedziec.Mysle ze moznaby bylo umiescic napis-"Paulinie przyjaciele-dogomaniacy" albo cos w tym stylu. Quote
Tweety Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Ania-tygrysiczka']Co do pogrzebu to będę wiedziala wiecej jutro wieczorem.A wiązanka-zobaczymy ile pieniedzy uzbieramy.Juto mysle ze powinnysmy wiedziec.Mysle ze moznaby bylo umiescic napis-"Paulinie przyjaciele-dogomaniacy" albo cos w tym stylu.[/quote] wg mnie, ale oczywiście nie każdy musi się z tym zgodzić, "przyjaciele z dogomanii" są, w nawiązaniu do tej smutnej uroczystości, bardziej na miejscu. ".....maniacy" mają nieco pejoratywne zabarwienie Quote
evita. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 To straszne smutne... Wyrazy współczucia dla Rodziny i Przyjaciół Pauli. [IMG]http://img183.imageshack.us/img183/3966/lampain3.gif[/IMG] P.S. Zaraz przeleję 20 zł na Alarmowy na kwiaty. Quote
Tigraa Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Tweety masz racje. Kto jeszcze sie dorzuci na pozegnalne kwiaty dla Pauliny? Quote
Tweety Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 jest już 70 zł, ja dorzucę kilka złotych od siebie. Czy ktoś jeszcze? Można deklarować się jeszcze jutro, a przynjamniej dopóki nie będzie wiadomo, kiedy pogrzeb Quote
lavinia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 wysłane 30 zł szkoda, że nie ma więcej chętnych... to smutne....tak często robimy zbiórki na psy czy koty w potrzebie i wtedy dużo osób deklaruje wpłaty..a tu cisza... przecież ta dziewczyna była jedną z nas........ Quote
agusiazet Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ja zaraz przeleję 20 zł. Śpij spokojnie!!! Quote
Patia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Tweety , ode mnie 30 zł , jutro wpłacę na fudusz . Łzy się cisną do oczu , to chyba najgorsza tragedia , gdy matka traci dziecko :-( Paula spoczywaj w pokoju. Dla Mamy Pauli wyrazy najszczerszego współczucia. Quote
GoniaP Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Najszczersze wyrazy współczucia dla Najbliższych. ['] Jutro wpłacę na AFN 20 zł... Quote
shirrrapeira Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ja niestety nie moge nic przelac, bo niestety brak mi funduszy, ale bardzo mi przykro, ze Skarabeusz37 umarla, ze mama musi pochowac swoje dziecko, ze to dziecko odeszlo pierwsze. Dla Skarabeusz37 ['] Quote
AgaiTheta Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ...... smutek.......... jak świat się wali to na całego........ [*]..... Wpłacam 20 zł. Quote
ata Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 przelalam 20 zl kwiaty w naszym dogomaniackim kolorze i znicze rowniez (:oops:proponuje:oops:) [*] Quote
supergoga Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Paulino, nie znałam Cie osobiście, ale wiem, że byłas dobrym człowiekiem. Jesteś teraz tam, gdzie świat jest lepszy - my kiedyś wszyscy tam się poznamy. ['] - dla Puliny Szczere, z serca - wyrazy współczucia od czałej mojej Rodziny dla mamy Pauliny - to Ona została teraz z tą tragedią. Zaraz wpłacam 20 zł na wieniec dla Skarabeusza. Niech pamięć o Niej pozostanie w naszych sercach i doda nam sił! Quote
justynavege Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 niestety jestem bezrobotna bez prawa do zasilku :(( ale zamiast kwiatow mam garstke dobrych mysli ........... Paula wygłaskaj wszystkie zwierzaki ( bo przeciez ida do nieba) widocznie tam jestes bardziej potrzebna............. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656[/URL] Quote
Recommended Posts