Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co niektorzy zapewne pamietaja Rotti nasza dogomaniaczke
...dla Rotti... [B]['][/B] a teraz ...dla Skarabeusz37...[B][']
[/B]smutno.......

Posted

[quote name='lavinia']ja dam 30 zł, tylko komu wpłacić ? może tej osobie, która zamówi wieniec. A może Tobie Aniu na konto ?[/quote]

wpłać na AFN z dopiskiem "dla skarabeusz" i wszyscy inni też. Ja sobie stamtąd wypłacę i zamówię wieniec lub wiązankę

Posted

będzie 30 zł od Lavinii i 20 od AniTygrysiczki, ktoś jeszcze się dołoży?
Ania, daj znać kiedy pogrzeb, żebym wiedziała na kiedy zamówić. Jakieś życzenia odnośnie gatunku kwiatów? Napis "od przyjaciól z dogomanii" czy jakis inny pomysł?

Posted

[quote name='Tweety']będzie 30 zł od Lavinii i 20 od AniTygrysiczki, ktoś jeszcze się dołoży?
Ania, daj znać kiedy pogrzeb, żebym wiedziała na kiedy zamówić. Jakieś życzenia odnośnie gatunku kwiatów? Napis "od przyjaciól z dogomanii" czy jakis inny pomysł?[/quote]
Co do pogrzebu to będę wiedziala wiecej jutro wieczorem.A wiązanka-zobaczymy ile pieniedzy uzbieramy.Juto mysle ze powinnysmy wiedziec.Mysle ze moznaby bylo umiescic napis-"Paulinie przyjaciele-dogomaniacy" albo cos w tym stylu.

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']Co do pogrzebu to będę wiedziala wiecej jutro wieczorem.A wiązanka-zobaczymy ile pieniedzy uzbieramy.Juto mysle ze powinnysmy wiedziec.Mysle ze moznaby bylo umiescic napis-"Paulinie przyjaciele-dogomaniacy" albo cos w tym stylu.[/quote]

wg mnie, ale oczywiście nie każdy musi się z tym zgodzić, "przyjaciele z dogomanii" są, w nawiązaniu do tej smutnej uroczystości, bardziej na miejscu. ".....maniacy" mają nieco pejoratywne zabarwienie

Posted

To straszne smutne... Wyrazy współczucia dla Rodziny i Przyjaciół Pauli.
[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/3966/lampain3.gif[/IMG]

P.S. Zaraz przeleję 20 zł na Alarmowy na kwiaty.

Posted

jest już 70 zł, ja dorzucę kilka złotych od siebie. Czy ktoś jeszcze? Można deklarować się jeszcze jutro, a przynjamniej dopóki nie będzie wiadomo, kiedy pogrzeb

Posted

wysłane 30 zł

szkoda, że nie ma więcej chętnych... to smutne....tak często robimy zbiórki na psy czy koty w potrzebie i wtedy dużo osób deklaruje wpłaty..a tu cisza...

przecież ta dziewczyna była jedną z nas........

Posted

Tweety , ode mnie 30 zł , jutro wpłacę na fudusz .

Łzy się cisną do oczu , to chyba najgorsza tragedia , gdy matka traci dziecko :-(

Paula spoczywaj w pokoju. Dla Mamy Pauli wyrazy najszczerszego współczucia.

Posted

Paulino, nie znałam Cie osobiście, ale wiem, że byłas dobrym człowiekiem. Jesteś teraz tam, gdzie świat jest lepszy - my kiedyś wszyscy tam się poznamy.
['] - dla Puliny

Szczere, z serca - wyrazy współczucia od czałej mojej Rodziny dla mamy Pauliny - to Ona została teraz z tą tragedią.

Zaraz wpłacam 20 zł na wieniec dla Skarabeusza.

Niech pamięć o Niej pozostanie w naszych sercach i doda nam sił!

Posted

niestety jestem bezrobotna bez prawa do zasilku :(( ale zamiast kwiatow mam garstke dobrych mysli ...........
Paula wygłaskaj wszystkie zwierzaki ( bo przeciez ida do nieba)
widocznie tam jestes bardziej potrzebna.............

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656[/URL]