Tigraa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [SIZE=6][COLOR=black][B][SIZE=2]Ten wątek poświęcam mojej kochanej bratniej duszy, Pauli, dogomaniaczce o wielkim sercu, jednej z nas...[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black][B]Mam tragiczną wiadomosc. Moja Przyjaciółka, Paula z Krakowa czyli Skarabeusz37 a ostatnio pod nickiem boruta-ta ktora wzieła ode mnie jednego ze szczeniaczkow Azy-umarła dzis nad ranem. Przed chwilą dzwoniła do mnie Jej mama. Jestem w strasznym szoku i nie moge w to uwierzyc. Jeszcze kilka dni temu rozmawiałysmy przez telefon. Prawdopodobnie zawał... Paulina miała tylko 28 lat... zostawila kochaną mamę i kilkanaście ukochanych zwierzaków...[/B][/COLOR][/SIZE] [I]Paulina zostala pochowana na krakowskim cmentarzu Batowice[/I] [IMG]http://img201.imageshack.us/img201/7209/collagerw4.jpg[/IMG] [SIZE=2][I]"Nie odchodź! zawołali-Ja musze-odrzekła-tam czekają na mnie,[/I][/SIZE] [I][SIZE=2]tam słońce przyświeca. W tym słońcu, po łakach, ścigając się z wiatrem[/SIZE][/I] [I][SIZE=2]przyjaciel mnie woła. Nie płaczcie po mnie, nie idę daleko.[/SIZE][/I] [I][SIZE=2]Odpocznę,odetchnę...[/SIZE][/I] [I][SIZE=2]Czas na mnie[/SIZE][/I] [I][SIZE=2]Nie płaczcie po mnie,[/SIZE][/I] [SIZE=2][I]poczekam tu na Was..."[/I][/SIZE] [I][SIZE=2]autor [/SIZE][/I]Myszka.xww [SIZE=2][I][IMG]http://img53.imageshack.us/img53/6922/swieczki215dc5yvec0gz0.gif[/IMG][/I][/SIZE] Quote
akucha Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 To straszne, odeszła jedna z nas... :shake: :shake: :shake: [B][ ' ] [ ' ] [ ' ][/B] Wieczny odpoczynek... Quote
TangoBlue Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [i] [i] [i] ................................. Quote
Tweety Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 {'] ['] ['] Ona tylu zwierzakom pomogła ...:placz: :placz: :placz: a teraz spotka się z tymi naszymi, ktróre odeszły Quote
agusiazet Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Strasznie smutna , przykra i niespodziewana wiadomość. Taka młoda osoba. Najszczersze kondolencje dla całej jej rodziny i wszystkich, którzy ją znali. Spoczywaj w pokoju. Quote
boksiedwa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [*] widocznie TAM była bardziej potrzebna :( Quote
ASICA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: matko boska ,nie moge w to uwierzyć:placz: :placz: :placz: Paula opiekuj się naszymi wszystkimi psiakami [*] [*] [*] [*] wieczny odpoczynek racz dać jej Panie .... [*] [*] [*] Quote
Marka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Paulina - zaopiekuj się tam, za TM, Ozzym i wszystkimi naszymi kochanymi czworonogami... [COLOR=darkslateblue]<[/COLOR][B][COLOR=orange]`[/COLOR][/B][COLOR=darkslateblue]>[/COLOR] Quote
Tigraa Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 To takie niesprawiedliwe...dlaczego Ona????? Przez ten rok bardzo sie z Pauliną zaprzyjaznilysmy... Byla czlowiekiem o zlotym sercu...dobra...kochana...wspolczująca...pelna ciepla... Ostatnio zamienila dom na mniejszy ale wiekszym ogrodem.Planowala postawic tam kilkanascie kojcow zeby byly tymczasowe domy dla psiakow z dogo... Nie byla dlugo na dogo bo nie miala netu w zwiazku z przeprowadzką... Jej mama zostala calkiem sama-z pięcioma psiakami Pauliny,fretkami i innymi zwierzaczkami Pauli...bo Paulina kochala zwierzeta calym sercem...i kochala ludzi... Quote
pidzej Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Trzeba pomóc Jej mamie... Jestem w Warszawie ale jeśli będzie coś potrzeba to piszcie... bardzo współczuję... Quote
Tigraa Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [IMG]http://img58.imageshack.us/img58/669/p11hj8.jpg[/IMG] [I]Paula z ukochanymi psiakami Sarą i Figunią-ktora odeszla pare miesiecy temu za TM[/I] Quote
joaaa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Boże, biedna jej mama! To wbrew naturze, że dziecko odchodzi pierwsze! [B][*][/B] Quote
Kar0la Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Matko Boska dlaczego??? Bardzo współczuję jej mamie i reszcie rodziny. Niech spoczywa w pokoju...['] Quote
rebellia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Nie znalam jej osobiscie, ale czytalam.... matko boska.... czemu tacy wspaniali ludzie odchodzą? ['] Quote
Gajax Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [I][B]Śpieszmy się kochać ludzi...[/B][/I] :-( [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/104/9849b538d7cb9232.jpg[/IMG][/URL] Quote
Tweety Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 czy możemy jakoś pomóc jej mamie? Ania, czy wiesz kiedy i gdzie jest pogrzeb Pauli? Quote
Tigraa Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Cialo Pauliny jest teraz w Zakladzie Medycyny Sądowej aby ustalic przyczyne smierci.Sekcja w poniedzialek.Mama Pauli zadzwoni do mnie zeby mnie zawiadomic o pogrzebie...dam Wam znac na tym wątku. Prawdopodobną przyczyną naglej smierci Pauli byl zawal ale dokladnie bedziemy wiedziec po sekcji...:-( Quote
Therion Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Paula bedzie Ciebie brakowac zwierzakom którym pomogłas i nam wszystkim . Quote
Recommended Posts