Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=6][COLOR=black][B][SIZE=2]Ten wątek poświęcam mojej kochanej bratniej duszy, Pauli, dogomaniaczce o wielkim sercu, jednej z nas...[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=black][B]Mam tragiczną wiadomosc. Moja Przyjaciółka, Paula z Krakowa czyli Skarabeusz37 a ostatnio pod nickiem boruta-ta ktora wzieła ode mnie jednego ze szczeniaczkow Azy-umarła dzis nad ranem. Przed chwilą dzwoniła do mnie Jej mama. Jestem w strasznym szoku i nie moge w to uwierzyc. Jeszcze kilka dni temu rozmawiałysmy przez telefon. Prawdopodobnie zawał... Paulina miała tylko 28 lat... zostawila kochaną mamę i kilkanaście ukochanych zwierzaków...[/B][/COLOR][/SIZE]
[I]Paulina zostala pochowana na krakowskim cmentarzu Batowice[/I]
[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/7209/collagerw4.jpg[/IMG]
[SIZE=2][I]"Nie odchodź! zawołali-Ja musze-odrzekła-tam czekają na mnie,[/I][/SIZE]
[I][SIZE=2]tam słońce przyświeca. W tym słońcu, po łakach, ścigając się z wiatrem[/SIZE][/I]
[I][SIZE=2]przyjaciel mnie woła. Nie płaczcie po mnie, nie idę daleko.[/SIZE][/I]
[I][SIZE=2]Odpocznę,odetchnę...[/SIZE][/I]
[I][SIZE=2]Czas na mnie[/SIZE][/I]
[I][SIZE=2]Nie płaczcie po mnie,[/SIZE][/I]
[SIZE=2][I]poczekam tu na Was..."[/I][/SIZE]
[I][SIZE=2]autor [/SIZE][/I]Myszka.xww
[SIZE=2][I][IMG]http://img53.imageshack.us/img53/6922/swieczki215dc5yvec0gz0.gif[/IMG][/I][/SIZE]

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
matko boska ,nie moge w to uwierzyć:placz: :placz: :placz:
Paula opiekuj się naszymi wszystkimi psiakami
[*]
[*]
[*]
[*]
wieczny odpoczynek racz dać jej Panie ....
[*]
[*]
[*]

Posted

Paulina - zaopiekuj się tam, za TM, Ozzym i wszystkimi naszymi kochanymi czworonogami...
[COLOR=darkslateblue]<[/COLOR][B][COLOR=orange]`[/COLOR][/B][COLOR=darkslateblue]>[/COLOR]

Posted

To takie niesprawiedliwe...dlaczego Ona?????
Przez ten rok bardzo sie z Pauliną zaprzyjaznilysmy...
Byla czlowiekiem o zlotym sercu...dobra...kochana...wspolczująca...pelna ciepla...
Ostatnio zamienila dom na mniejszy ale wiekszym ogrodem.Planowala postawic tam kilkanascie kojcow zeby byly tymczasowe domy dla psiakow z dogo...
Nie byla dlugo na dogo bo nie miala netu w zwiazku z przeprowadzką...
Jej mama zostala calkiem sama-z pięcioma psiakami Pauliny,fretkami i innymi zwierzaczkami Pauli...bo Paulina kochala zwierzeta calym sercem...i kochala ludzi...

Posted

Cialo Pauliny jest teraz w Zakladzie Medycyny Sądowej aby ustalic przyczyne smierci.Sekcja w poniedzialek.Mama Pauli zadzwoni do mnie zeby mnie zawiadomic o pogrzebie...dam Wam znac na tym wątku.
Prawdopodobną przyczyną naglej smierci Pauli byl zawal ale dokladnie bedziemy wiedziec po sekcji...:-(