Furie Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Uwaga: spam i ściema - fiko-friko to pracownik sklepu albo wynajęty "linko-wklejacz". http://www.dogomania.com/forum/topic/25262-zakaz-reklamy/ Quote
DogParents Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Hej :) My już od kilku lat kupujemy na http://poznan.karmawsieci.pl . Karma jest u nas prawie zawsze tego samego dnia, dostarczona kurierem sklepu, za darmo :) Co prawda jesteśmy z Poznania i to dlatego, bo darmową dostawę realizują za darmo na terenie Poznania i okolic, ale poza Poznań również wysyłają, tylko DPD. Bardzo sympatyczny sklep, z bardzo profesjonalną i miłą obsługą. Jak nasz Borys miał problemy alergiczne, Pani na infolinii doradziła nam karmę, po której zaraz mu się poprawiło ( to była Naturea z jagnięciną ). Właśnie dobre jest to, że pracują tam osoby, które rzeczywiście potrafią doradzić i autentycznie angażują się w swoją pracę. Nie lubimy być traktowani jak kolejni nabijacze portfela dużych koncernów, dlatego wspieramy profesjonalistów :) Dog Parents :) Quote
dawid_88h Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 a ja dla odmiany opowiem historię związaną z krakvetem. Nie jest wymyślona, mogę posłużyć się screenami żeby ją uwiarygodnić. Otóż wylicytowałem na alledrogo karmę hills, cena kusząca, zapłaciłem od ręki. podobnych aukcji było kilka. Następnego dnia @ z numerem przesłki. Czekam na kuriera dzień, dwa trzy... w czwarty podjąłem pierwszą próbę konaktu. Okazuje się, że paczka do mnie poszła (pani z infolinii) i wysłała mi 2 maila, tym razem już bez numeru przesyłki, ale z informacją, że kurierem jest DPD. Nic zaskakujacego, prócz różnych dat nadania (z 1szego @ wynikało, że kurierem jest Pocztex a wysyłka miała miejsce w czwartek, z drugiego - że DPD i wysłano w piątek). ale dni spokojnie mijały. Po tygodniu napisałem dłuższą wiadomość, z informacją, że 10 dnia odstąpię od umowy. Po kilku godzinach telefon. Moja paczka zaginęła. Oczywiście pojawiła się propozycja, że pieniądze przeksięgują na inne zamówienie. Odmówiłem, poprosiłem o zwrot na konto. Pieniądze były po dwóch dniach. Nie wiem, czy na "zaginięcie" przesyłki miał wpływ wynik licytacji (z tych kilku tożsamych produktów ja wylicytowalem najtaniej) czy coś innego. z plusów - pies przestawiony na barf, bo i tak suchej karmy nie chciał jeść nie piszę tego, żeby zniechęcać ludzi do Krakvet. ja sam nic już u nich nie kupię. Quote
exo.pex Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 polecicie sklep, w którym jest wszystko, są fajne rabaty na karmę na cały rok itd? I czy zooplus to dobry wybór? Quote
lusiakropka Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 My korzystaliśmy z zooplus i krakvet, w obu przypadkach zawsze paczkę dostawałam po 3-4 dniach. Raz korzystałam z zoo-dragon i bardzo polecam, fajne promocje można trafić ;) Quote
amartyno Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 14 hours ago, exo.pex said: polecicie sklep, w którym jest wszystko, są fajne rabaty na karmę na cały rok itd? I czy zooplus to dobry wybór? Ja korzystam prawie wyłącznie z zooplus czasami z animalia.pl (troche droższa) lub sklep.mvet.pl, jeżeli chodzi o leki lub suplementy. Jestem z nich zadowolona chociaż nie wszystie produkty są dostępne np. w zooplus. Quote
emka-tysia Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Hej, ja mam pytanko co do kurierów i wagi zamawianej paczki. Chcę zrobić większe zakupy na zooplus (ok 30 kg karmy i parę drobiazgów), czy zdarzyło się wam, że kurier odmówił wniesienia paczki do mieszkania w bloku, bo przesyłka jest za ciężka? Quote
Zarka Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Nie. Zamawiałam 30 kg karmy i kocie jedzenie. Wszystko przyszło w 2 paczkach i kurier wnosił je na dwa razy. Quote
brunokocurmocisila Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Wiele z tych sklepów jest tak zrobiona że aż ...mnie trafi 🙂 wolno chodzi, koszyki sie zawieszają, nie otwiera wszystkich grafik.. Nie wiem czy to moja wina czy tak ktoś to zrobił po taniości.. Quote
Teomed Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Jakby ktoś potrzebował suplementy CBD to tutaj znajdzie. Quote
Renata887 Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Na razie nic takiego nie poszukuję, uważam, że to niepotrzebne jest. Quote
Robert56 Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Zastanawiam się czy w takich sklepach również można kupić akcesoria dla gołębi. Jakoś nigdy nie zwróciłem na to uwagi, a teraz dopiero przyszło mi to do głowy. Quote
Tomasz Karol Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 Cześć! Znalazłem ostatnio fajną stronkę z darmowymi ogłoszeniami. Jeżeli macie coś na zbyciu, można zamieszczać ogłoszenia. https://tuauta.pl/czesci/czesci?se=1&se_cats=23 Quote
Recommended Posts