Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']od łapka!? zawsze chętnie usłysze, co u niego, ten gamoń jest jak amelia - od razu się człowiekowi gęba uśmiecha :-)[/QUOTE]
Dokładnie.Łapcio jest u mnie:lol:
adoptowaliśmy go w połowie stycznia.
Jest cudny, kochany, charakter tylko do kochania!
I bardzo mądry co czasem daje się we znaki, jak np. biegnie za autem gdy chce się ruszyć z domu bez niego.
Ale dla mnie jest ideałem!

Posted

[quote name='madziakato']Dokładnie.Łapcio jest u mnie:lol:
adoptowaliśmy go w połowie stycznia.
Jest cudny, kochany, charakter tylko do kochania!
I bardzo mądry co czasem daje się we znaki, jak np. biegnie za autem gdy chce się ruszyć z domu bez niego.
Ale dla mnie jest ideałem![/QUOTE]

Madziakato :evil_lol:... Dopiero teraz się przyznajesz, że jesteś Panią Łapka??? Nie wiedziałam, że jesteś zalogowana na Dogomanii...

W takim razie, dziękuję za regularne przesyłanie zdjęć przystojniaka! Chociażby to dzisiejsze :loveu:.

Guest Elżbieta481
Posted

Agata nominowana?Bardzo się cieszę!!!!Jeszcze ciut,ciut,ciut,a uwierzę w sprawiedliwość w tym kraju....
Elżbieta

• 3 weeks later...
Posted

dziewczyny,była kiedyś prośba na fb chyba,o starą pościel itp do szpitaliku w K. jesli to aktualne-moze która przelatuje przez Pruszków w drodze do schronu?-podałabym trochę..
wracam dzisiaj późno, ale jak dostanę tel na pv to oddzwonię w dogodnych dla Was godzinach

Posted

mimiś, jesli masz profil na fb, to tam sie ludzie skrzykują do wspólnych dojazdów, więcej wolontariuszy niezwiązanych z dogo tam zagląda - z różnych miejsc ludzie jeżdżą i więcej opcji będzie.

[URL]https://pl-pl.facebook.com/Schronisko.w.Korabiewicach[/URL]

Posted

Wybaczcie offa ale to bardzo pilne.
Potrzebuję transportu dla psinki z tego tematu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242754-Morus-straci%C5%82-pani%C4%85-i-dom-pilnie-potrzebny-transport-i-pomoc[/url] .
Może ktoś będzie jechał "Katowicką" w kierunku Warszawy?