sleepingbyday Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 też zagłosowałam, przy okazji poczytałam troszku na portalu ;-) Quote
madziakato Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Również zagłosowałam- z wielką radością z resztą. Łapek (bezłapek, o którym tu na wątku też ktoś wspominał) pozdrawia serdecznie całą ekipę z Korabiewic:lol: Quote
sleepingbyday Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 od łapka!? zawsze chętnie usłysze, co u niego, ten gamoń jest jak amelia - od razu się człowiekowi gęba uśmiecha :-) Quote
madziakato Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='sleepingbyday']od łapka!? zawsze chętnie usłysze, co u niego, ten gamoń jest jak amelia - od razu się człowiekowi gęba uśmiecha :-)[/QUOTE] Dokładnie.Łapcio jest u mnie:lol: adoptowaliśmy go w połowie stycznia. Jest cudny, kochany, charakter tylko do kochania! I bardzo mądry co czasem daje się we znaki, jak np. biegnie za autem gdy chce się ruszyć z domu bez niego. Ale dla mnie jest ideałem! Quote
Abrakadabra Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='madziakato']Dokładnie.Łapcio jest u mnie:lol: adoptowaliśmy go w połowie stycznia. Jest cudny, kochany, charakter tylko do kochania! I bardzo mądry co czasem daje się we znaki, jak np. biegnie za autem gdy chce się ruszyć z domu bez niego. Ale dla mnie jest ideałem![/QUOTE] Madziakato :evil_lol:... Dopiero teraz się przyznajesz, że jesteś Panią Łapka??? Nie wiedziałam, że jesteś zalogowana na Dogomanii... W takim razie, dziękuję za regularne przesyłanie zdjęć przystojniaka! Chociażby to dzisiejsze :loveu:. Quote
sleepingbyday Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 tak zrozumiałam, z ejest u ciebie, nie mam konta na fb, ale na korabiewickie wchodze i czytałam waszą relację, super :-). Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Agata nominowana?Bardzo się cieszę!!!!Jeszcze ciut,ciut,ciut,a uwierzę w sprawiedliwość w tym kraju.... Elżbieta Quote
sleepingbyday Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 jedna jaskółka wiosny nie czyni..... ;-) Quote
mimiś Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dziewczyny,była kiedyś prośba na fb chyba,o starą pościel itp do szpitaliku w K. jesli to aktualne-moze która przelatuje przez Pruszków w drodze do schronu?-podałabym trochę.. wracam dzisiaj późno, ale jak dostanę tel na pv to oddzwonię w dogodnych dla Was godzinach Quote
sleepingbyday Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 mimiś, jesli masz profil na fb, to tam sie ludzie skrzykują do wspólnych dojazdów, więcej wolontariuszy niezwiązanych z dogo tam zagląda - z różnych miejsc ludzie jeżdżą i więcej opcji będzie. [URL]https://pl-pl.facebook.com/Schronisko.w.Korabiewicach[/URL] Quote
PACZEK Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Wybaczcie offa ale to bardzo pilne. Potrzebuję transportu dla psinki z tego tematu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242754-Morus-straci%C5%82-pani%C4%85-i-dom-pilnie-potrzebny-transport-i-pomoc[/url] . Może ktoś będzie jechał "Katowicką" w kierunku Warszawy? Quote
Recommended Posts