ostatniaszansa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [quote name='mój pies']I właśnie ja się nie zgadzam ta ten trend robienia mamony na zwierzętach. A tego o co chodzi w Korabiewicach - dowiemy się za kilka miesięcy. Poczekamy i zobaczymy.[/QUOTE] A kto robi kase na zwierzetach w Korabiewicach??? Jakis milionow tam nie zauwazylam, tylko bloto i mnostwo zwierzat - faktycznie gratka dla biznesmenow ... patrz i czekaj, a reszta bedzie dzialac - psy sie ani same nie nakarmia, ani nie wylecza ani nie poszukaja sobie domow. /Agnieszka Quote
kahoona Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [quote name='ostatniaszansa']A kto robi kase na zwierzetach w Korabiewicach??? Jakis milionow tam nie zauwazylam, tylko bloto i mnostwo zwierzat - faktycznie gratka dla biznesmenow ... patrz i czekaj, a reszta bedzie dzialac - psy sie ani same nie nakarmia, ani nie wylecza ani nie poszukaja sobie domow. /Agnieszka[/QUOTE] Agnieszka, dyskutujesz z trollem. Nagłe objawienie i 5 postów, wszystkie przeciw Vivie w Korabiewicach. Na PW mogę ci podać nazwisko trolla. Szkoda czasu. Osobie się wydaje, że zamąci ale nic z tego. W Korabiewicach dzieje się lepiej. Quote
Zofia.Sasza Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [quote name='kahoona']Agnieszka, dyskutujesz z trollem. Nagłe objawienie i 5 postów, wszystkie przeciw Vivie w Korabiewicach. Na PW mogę ci podać nazwisko trolla. Szkoda czasu. Osobie się wydaje, że zamąci ale nic z tego. W Korabiewicach dzieje się lepiej.[/QUOTE] Dawaj nazwisko :) Ciekawe czy dobrze dedukuję... Quote
mój pies Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='kahoona']Agnieszka, dyskutujesz z trollem. Nagłe objawienie i 5 postów, wszystkie przeciw Vivie w Korabiewicach. Na PW mogę ci podać nazwisko trolla. Szkoda czasu. Osobie się wydaje, że zamąci ale nic z tego. W Korabiewicach dzieje się lepiej.[/QUOTE] Nie denerwuj się. Mojego nazwiska nie musisz podawać na PW - zaraz się podpiszę. Jeżeli natomiast już teraz znasz moje nazwisko to bardzo źle świadczy o tym wszystkim co się dzieje wokół tego wątku. Pozdrawiam. Ewa Rozpędowska. Quote
kahoona Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Rzeczywiście źle się dzieje, Ewo nie Ewo.... Po co trollujesz i kij w szprychy wkładasz? Zło się dzieje w Korabiewicach? No to do roboty! Pewnie Viva będzie wdzięczna za każdą pomoc z wyjątkiem trollowania na wątku i przeszkadzania.... Quote
gagata Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='kahoona']Rzeczywiście źle się dzieje, Ewo nie Ewo.... Po co trollujesz i kij w szprychy wkładasz? Zło się dzieje w Korabiewicach? No to do roboty! Pewnie Viva będzie wdzięczna za każdą pomoc z wyjątkiem trollowania na wątku i przeszkadzania....[/QUOTE]Tiaa...Każde odmienne zdanie od waszego to trolling a kazda osoba osmielajaca sie inaczej uważać niz wy to obrońca M.Sz albo paranoik....Niech zyje demokracja.... Quote
ostatniaszansa Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='gagata']Tiaa...Każde odmienne zdanie od waszego to trolling a kazda osoba osmielajaca sie inaczej uważać niz wy to obrońca M.Sz albo paranoik....Niech zyje demokracja....[/QUOTE] No ja czekam na info od Moj Pies kto robi te dzikie pieniadze na zwierzetach z Korabiewic .... /Agnieszka Quote
gagata Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='ostatniaszansa']No ja czekam na info od Moj Pies kto robi te dzikie pieniadze na zwierzetach z Korabiewic .... /Agnieszka[/QUOTE] Chyba inne posty czytałyśmy : " [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]mój pies[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=19056450#post19056450"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] I właśnie ja się nie zgadzam ta ten trend robienia mamony na zwierzętach. [B]A tego o co chodzi w Korabiewicach - dowiemy się za kilka miesięcy. Poczekamy i zobaczymy." [/B] Quote
ostatniaszansa Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 My chyba w ogole inne Korabiewice widzimy, Gagato /Agnieszka Quote
kahoona Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='ostatniaszansa']No ja czekam na info od Moj Pies kto robi te dzikie pieniadze na zwierzetach z Korabiewic .... /Agnieszka[/QUOTE] Jak to kto? VIVA..... Albo ktokolwiek, kto zmieniać będzie to miejsce w fajne schronisko... Kto nie będzie lekko traktował pieniędzy darczyńców i nie będzie miał postępowań o znęcanie się nad zwierzętami.... Taki zły ktoś.... Quote
gagata Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) I z tym się zgadzam, OS... Edit: A konkretnie z tym :" [h=2][/h] [INDENT] My chyba w ogole inne Korabiewice widzimy, Gagato /Agnieszka" [/INDENT] Edited May 8, 2012 by gagata Quote
Zofia.Sasza Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Przecież w tym żałosnym reportażu było jasno powiedziane, kto ma interes finansowy w opróżnieniu terenu schroniska. Wójt wspomniał coś o jakiejś strefie, czy parku rozrywki? Przecież to nie Viva chce w tym umoczyć dzióbek. Quote
mój pies Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) [quote name='ostatniaszansa']No ja czekam na info od Moj Pies kto robi te dzikie pieniadze na zwierzetach z Korabiewic .... /Agnieszka[/QUOTE] Uspokójcie się Ciotki bo skaczecie z pazurami zupełnie niepotrzebnie. Niech Wasze czyny świadczą o Was a nie wypisywane tu słowa. Powtarzam: pożyjemy - zobaczymy kto "umoczy dzióbek". Edited May 8, 2012 by mój pies literówka Quote
ostatniaszansa Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='mój pies']Uspokójcie się Ciotki bo skaczecie z pazurami zupełnie niepotrzebnie. Niech Wasze czyny świadczą o Was a nie wypisywane tu słowa. Powtarzam: pożyjemy - zobaczymy.[/QUOTE] Z pazurami? Bo pytam? Niektorzy dzialaja zamiast czekac i patrzec .... /Agnieszka Quote
mój pies Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ja w każdym razie skopiuję sobię tą stronkę. Tak: "ku pamięci". No i już Wam więcej nie trolluję ;). Quote
Zofia.Sasza Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='mój pies']Ja w każdym razie skopiuję sobię tą stronkę. Tak: "ku pamięci". No i już Wam więcej nie trolluję ;).[/QUOTE] Dzięki. Zwracam tez uwagę, że nie jestem twoją "ciotką". Quote
mój pies Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Zofia.Sasza']Dzięki. Zwracam tez uwagę, że nie jestem twoją "ciotką".[/QUOTE] No więc: Panią - przepraszam, bo widzę, że Pani nie ma się już czego czepiać. A to, że zrobiło się tym postem śmiesznie ... no cóż ... Quote
mój pies Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 I jeszcze jedno Pani Zofia.Sasza, Ja napisał bym: "nie jestem Twoją ciotką". Taka drobna różnica a jak świadczy o kulturze, prawda ? Quote
panterra Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Magiel, to był w reportażu. Miała być bomba atomowa, a postrzelano z pistoletu...na kapiszony. Korabiewice...taa...cudnie tam było...tęczowo i biedronkowo. Może, jeśli znajdę chwilę wolnego czasu, wstawię film z "kipiszu" u Magdaleny S. (są na nim funkcjonariusze policji, PdZ), zdjęcia zwierząt umierających i tych, które już nie żyły. Dokumentację, która do tej pory nie była jeszcze publikowana. A obrońcy tego cudu na Ziemi, będą mogli nadal przyklaskiwać "opiekunce" - Magdalenie S. i pozostałym pracownikom, którzy w takiej samej mierze, co ona przyczynili się do tej tragedii. Zdaje się, że zachwyt nad oprawcami obejmuje swoim zasięgiem nie tylko tych, którzy mają już zarzuty, ale również i te osoby, które za znęcanie się nad zwierzętami, zostały już skazane...ale co ja tam wiem. Najlepsze informacje zawsze są z pierwszej ręki - zapytajcie Krystynę S. - w końcu to ona pokazała się w TVP w ich towarzystwie. A sądziłam, że statutowym celem działania organizacji o "naszym" profilu - powinna być ochrona zwierząt, a nie tych, którzy mają czynny udział w zadawaniu im cierpienia. No...chyba że...pewne organizacje postanowiły, iż zajmą się również resocjalizacją... Quote
kahoona Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Powinnaś szybko wstawić te materiały jesli uzyskasz zgodę PdZ. Może w końcu czas żeby pokazać prawdę. Quote
panterra Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='kahoona']Powinnaś szybko wstawić te materiały jesli uzyskasz zgodę PdZ. Może w końcu czas żeby pokazać prawdę.[/QUOTE] Oj tam, oj tam...prawdę:) Nie wiesz, że pojawią się za chwilę głosy, że to wszystko jest manipulacją i preparowaniem dowodów?:) Oczywiście, postaram się uzyskać zgodę na publikację. Quote
sleepingbyday Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 sami powinni chciec opublikowania. albo ja jestem jakaś inna.... Quote
Topi Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='panterra']Oj tam, oj tam...prawdę:) Nie wiesz, że pojawią się za chwilę głosy, że to wszystko jest manipulacją i preparowaniem dowodów?:) Oczywiście, postaram się uzyskać zgodę na publikację.[/QUOTE] [SIZE=2][COLOR=#000000]No i po co udajesz, że potrzebna Ci zgoda na publikację tego o czym wszyscy wiemy ?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Dziwi mnie zmasowany tutaj atak personalny na p. Prezes Fundacji Emir i ta nienawiść w Waszych wypowiedziach.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Czego się boicie ? W Waszym działaniu widać syndrom zastraszonej watahy, która w ślepym pędzie, bezrozumnie rzuca się na przeciwnika któremu nie dorasta do pięt.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Opanujcie się i nie straszcie Waszymi autorytetami bo nie takie one „autorytety”.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Cwaniactwo nawet w dzisiejszych, zafajdanych czasach ma krótkie nogi i wcześniej czy później natknie się na miłośnika klepania w klawiaturę, który wyklepie jakiś donosik albo pozwik sądowy.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Szkoda mi Vivy i całej pracy którą wkłada w ratowanie zwierząt. Szkoda mi dobrej opinii, którą zaprzepaszcza ustami takich żałosnych obrońców jak Wy. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Już widzę te posty, które pojawią się pod moim. Są przewidywalne jak to, że jutro jest środa.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Darujcie więc sobie i przejdźcie do meritum działania na rzecz zwierząt w Korabiewicach.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Ja z innymi poczekam co z tego wyniknie. [/COLOR][/SIZE] Quote
kahoona Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Topi'][SIZE=2][COLOR=#000000]No i po co udajesz, że potrzebna Ci zgoda na publikację tego o czym wszyscy wiemy ?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Dziwi mnie zmasowany tutaj atak personalny na p. Prezes Fundacji Emir i ta nienawiść w Waszych wypowiedziach.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Czego się boicie ? W Waszym działaniu widać syndrom zastraszonej watahy, która w ślepym pędzie, bezrozumnie rzuca się na przeciwnika któremu nie dorasta do pięt.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Opanujcie się i nie straszcie Waszymi autorytetami bo nie takie one „autorytety”.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Cwaniactwo nawet w dzisiejszych, zafajdanych czasach ma krótkie nogi i wcześniej czy później natknie się na miłośnika klepania w klawiaturę, który wyklepie jakiś donosik albo pozwik sądowy.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Szkoda mi Vivy i całej pracy którą wkłada w ratowanie zwierząt. Szkoda mi dobrej opinii, którą zaprzepaszcza ustami takich żałosnych obrońców jak Wy. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Już widzę te posty, które pojawią się pod moim. Są przewidywalne jak to, że jutro jest środa.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Darujcie więc sobie i przejdźcie do meritum działania na rzecz zwierząt w Korabiewicach.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]Ja z innymi poczekam co z tego wyniknie. [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Biedna VIVA...... Jakoś nie słyszałam, żeby nie podobały się im nasze opinie.... Trzymamy mocno kciuki za korabiewickie zwierzaki i w głębokim poważaniu mamy frustracje tych, co im z górki.... I nie mam żadnego zamiaru się z Tobą kłócić bo mi to wisi. Korabiewickie psiaki trafiły najlepiej jak mogły. Quote
Recommended Posts