pembrokegirl Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Witam, Piszę ten post , bo chciałabym się trochę więcej dowiedzieć o psach z hodowli LISIURA , a szczególnie o suczce PRZYLASZCZKA Lisiura. Proszę o pomoc , pembrokegirl Quote
venda Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 A czego dokladnie chcialaby sie Pani dowiedziec? Rodowod suczki jest dostepny na stronie Lisiury. Pozdrawiam, Venda Quote
pembrokegirl Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Ogólnie chodzi mi o typ tej suczki , czy jest dobrym przedstawicielem swojej rasy itp. I o zdjęcia , bo na stronie jest tylko jedno :( Pozdrawiam i proszę o odpowiedź pembrokegirl Quote
venda Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Witam, rozumiem, ze to z Pania koresponduje mailowo i posylam zdjecia szczeniaczkow? Jesli nie, to prosze o adres mailowy. Pozdrawiam, Venda Quote
pembrokegirl Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Właściwie tak (z moją mamą) Jak sie dowiedziałam o planowanym miocie Przylaszczki , chciałam trochę bardziej się jej przyjrzeć (byłam w Pruszkowie , na wystawie corgi , ale nie robiłam zdjęć) szukałam , więc w internecie , ale tam jakoś mało zdjęć było :( Jeśli mogłaby mi Pani przysłać kilka zdjęć Przylaszczki , byłabym bardzo wdzięczna :) (mój adres mailowy to : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] , adres mailowy mojej mamy to : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]) Z niecierpliwością czekam na późnijsze zdjęcia szczeniąt i zdjęcia Przylaszczki :) Pozdrawiam Serdecznie! Ola Quote
venda Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 witam, mam zapisany adres mamy, poszukam zdjec i podesle :) Pozdrawiam, AM Quote
pembrokegirl Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Dziękuje bardzo Pozdrawiam, Ola Quote
Recommended Posts