AnkaW Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Śliczna suńka. Draczyn Twoja? Draczyn może wejście na dgm miałaś ostre :wink: ale zobacz ile postów przez to nabiłaś w tak krótkim czasie :lol: :wink: Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ponadto suczka nie powinna mieć zbyt dużej głowy. Mojej interchampionce Pacynce niektórzy sędziowie pisali zbyt samcza głowa i dawali 2gie bądż 3cie miejsce Dzięki Anka W. przeważnie jak się coś żle zaczyna, to dobrze się kończy Ania W zapomniałam odpowiedzieć suczka jest nasza. Ja chciałam zostawić tą jej siostrę, której zdjęcie jest na hodowlach bf, ale Marek się uparl na tą. Moim zdaniem tamta będzie jeszcze lepsza. No ale cóż silllllllllllla złego na jednego biednego Quote
AnkaW Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Nie ma to jak miłość od pierwszego wejrzenia :lol: :P Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 A w kim AnkaW się zakochałaś Tu już nikogo nie ma no to dobrej nocy Quote
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ale napewno Draczyn zakochał się w tym psie od pierwszego wejrzenia i dlatego porwał go z Holandii :ylsuper: [img]http://www.buldogfrancuski.com/tobias.jpg[/img] Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Dzięki jeszcze raz Minimolos. trafiłeś w dziesiątkę No mnie już zmogło idę spać dobranoc Quote
tunio Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Draczyn']No mnie już zmogło idę spać dobranoc[/quote] Dobranoc. Quote
JustynaJK Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 dla mnie to już srodek dnia! pogoda nastraja łóżkowo :) Quote
Draczyn Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Gdzie jesteś Anutko. Założyłaś taki świetny temat i tak długo Cię niema. Czekamy wszyscy na Ciebie. Pozdrawiam Ucałowania dla Matyldy Quote
_beatka_ Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 prosze wybaczyć aluzję o głowce, nie miałam nic złego na mysli!co do umaszczenia to tez nie chodziło o to o co myslicie że chodziło i nie miałam zamiaru tej suni krytykować!!jest śliczna i słodziutka,jak wszystkie buldozki,poprostu z umaszczenia pyszczka przypomina mi mojego Doksia i tyle...nie chciałam nikogo urazić,prosze o wybaczenie :D Quote
Draczyn Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Beatko masz prawo krytykować. Ja napewno się ni obraziłam. Każdy buldożek jest trochę inny i b. się cieszę, że ona przypomina Ci twego ukochanego pieska Znikam. Buldożki chcą poganiać Tutaj dziś puto i smutno. uciekam Narazie Już wybiegałam buldożki , a tu dalej nikt nie zagląda. Znów prowadzę ciekawy monolog - sam z sobą, ale zawsze trochę sobie pogadam Jakiś kataklizm - tu też nikogo niema Quote
_beatka_ Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 a czy matylda to ta sama sunia która jak była malutka to była w książeczce o buldozkach? Quote
Draczyn Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Musiałabym zajżeć do tej książeczki, bo dawno jej nie miałam w ręku, ale chyba jej tam nie było Nie niema tam Matyldy. Matylda jest z hodowli Maf-staf, ale blisko spokrewniona z moimi psiakami Ale jestem namolna. No cóż, chciałam pogadać, ale nic z tego Quote
JustynaJK Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 ja też właśnie wróciłam ze spaceru,u nas słoneczko wyjrzało zza chmur Quote
Draczyn Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Zamykam komputer straszna burza I znów wszystkich wywiało, chyba wrócę wieczorem, może coś się będzie działo Tutaj to wyłącznie ja się produkuję aż wstyd Quote
AnkaW Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Kochana, musisz bardziej rozpropagować rasę, a jak zaczniesz wklejać zdjęcia, połowa dogomaniaków się tu zleci. :lol: :lol: A tak poza tym nie ma to jak pogadać z inteligentną osobą czyli z samą sobą. :wink: Quote
.ania Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Widze, że bulgożkowy temat się kręci :) bardzo się cieszę bo też mam buldożkę (ma 7,5roku), a tu nigdy na dł€ższą metę żaden temacik nam nie przetrwał... :roll: Quote
Draczyn Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Dziękuję AnkaW za uznanie. Magda Miło, że się odezwałaś . Przedstaw nam swoją buldożkę Wruciłam i znów nikogo nie m . Straszna posucha Ten temat Magda też pewnie nie przetrwa, bo mało jest chętnych. Wrażliwi przejechali się na innych forach i boją się odezwać I tu też Elu ćię nie ma, jak zawitas to spotkajm się na hodowlach BF Quote
Recommended Posts