Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jesteśmy na 1 miejscu :multi:

[quote][B]1: buldog francuski [/B]
2: mops
3: cavalier king charles spaniel
4: yorkshire terrier
5: shar pei
6: sznaucer miniaturowy
7: owczarek niemiecki
8: golden retriever
9: chihuahua
10: dog niemiecki
11: akita inu
12: border collie [/quote]

Posted

Chyba nie ma znaczenia,na którym miejscu są bulwy ;).Ważne,żeby się w 12-nastce znalazły.Bo miejsce chyba oznacza,w którym miesiącu będzie dana rasa.
No chyba,że komuś zależy żeby buldożki były w styczniu ;).

Posted

Na okładce będą wszystkie wybrane rasy ( tak przynajmniej było w zeszłym roku ). Ale chyba o miesiącach zadecyduje to które rasy mają zrobione na śniegu, które na wiosennej łączce itp. Przynajmniej oni się starali aby było trochę tematycznie, nie jak w przypadku tego kalendarza co się wysyłało zdjęcia, że w styczniu jest buldożek opalający się na plaży w pełnym słońcu:evil_lol:

Ale z pierwszego miejsca będzie ciężko nas wygryźć tak aby nas nie było :diabloti:

Posted

Nie widziałam kalendarza z ubiegłego roku i nie pomyślałam,że mogą być zrobione fotki stosownie do pory roku ;).
A poprzedni...jaki był ten kalendarz??? Mały,duży,stojący,wiszący??? No i czy ogólnie fajny???

Posted

Kalendarz stojący biurkowy. Taki nie za duży nie za mały. Zdjęcia super dobrane do miesięcy. Bardzo fajnie to wygląda, widać że ktoś dokładnie przemyślał robotę. A kalendarzyk uważam że fajny. Z PP stoi na biurku, z MP wisi na ścianie.

• 2 weeks later...
Posted

Dokładnie tak. Cieszę się że Ci się podobają. Ja wiem że muszę kilka rzeczy dopracować. Ale to pierwszy raz z buldożkami i o dziwko tylko jedna osoba powiedziała że ładne kotki :evil_lol:

Posted

[quote name='Viris']Dokładnie tak. Cieszę się że Ci się podobają. Ja wiem że muszę kilka rzeczy dopracować. Ale to pierwszy raz z buldożkami i o [COLOR=Red]dziwko[/COLOR] tylko jedna osoba powiedziała że ładne kotki :evil_lol:[/quote]

:D:D:D:D:D:D

Viris będziesz je wystawiać na bazarku?

Posted

Niestety nie będę. Przynajmniej na razie. Może zrobię kilka ras do galerii ( tej z podpisu ). A jak na tym zbije majątek, będzie mnie stać na wystawienie na bazarki. Chefrenku chciałam Cię właśnie prosić o taki obrys jak używasz do oznaczenia zdjęcia, jak wstawiasz. Masz to może w większym formacie? Bo ciężko jest zrobić coś takiego z Masy termo, ale jak się ma dobry wzór jest łatwiej ;)

A z tym dziwko - nieźle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Osobą która stwierdziła że ładne kotki był mój TŻ więc to słowo wkradło się całkiem przez przypadek :crazyeye::shake::crazyeye:

Posted

[quote name='Viris']Niestety nie będę. Przynajmniej na razie. Może zrobię kilka ras do galerii ( tej z podpisu ). A jak na tym zbije majątek, będzie mnie stać na wystawienie na bazarki. Chefrenku chciałam Cię właśnie prosić o taki obrys jak używasz do oznaczenia zdjęcia, jak wstawiasz. Masz to może w większym formacie? Bo ciężko jest zrobić coś takiego z Masy termo, ale jak się ma dobry wzór jest łatwiej ;)

A z tym dziwko - nieźle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Osobą która stwierdziła że ładne kotki był mój TŻ więc to słowo wkradło się całkiem przez przypadek :crazyeye::shake::crazyeye:[/quote]

Ok. Mogę Ci to wysłać tylko podaj maila.

ps. to można samemu zrobić.;)

Posted

Dzięki za pozytywne opinie :loveu: Cieszą mnie bardzo.

Chefrenek - ja jestem antyphotoszopowa :evil_lol: Więc sama sobie nawet nie zrobię. Czekam zatem na szablonik, może będzie mi łatwiej następnym razem zrobić bulweczki.

Zastanawiam się jeszcze jakie inne rasy mają charakterystyczny obrys, szkociki oczywiście które już kiedyś robiłam. Jak macie jakieś pomysły to dajcie znać :loveu:

Posted

[quote name='Viris']
Zastanawiam się jeszcze jakie inne rasy mają charakterystyczny obrys, szkociki oczywiście które już kiedyś robiłam. Jak macie jakieś pomysły to dajcie znać :loveu:[/quote]

Jamnik :p

Posted

No to szukam jakis dobrych profilów, szkoda że te koraliki sie robi tak długo. W poniedziałek odbieram nową dostawę masy, bo znajomy zamówił komplecik z pewnym bym powiedziała "niespotykanym" motywem, i poćwiczę sobie robiąc psiaki ;)

Edit - dogo mi działa strasznie wolno. Chefrenek - dzięki kochana!!!! Super to co wysłałaś na maila i super te z linka. ;] Idę męczyć ;>