Draczyn Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='outkast']jaki szmpon najlepiej nadaje sie dla byldozka z problemami skornymi? innym slowem w czym pierzecie bulwy?[/quote]Podobno najlepszy jest sensun blue kupowany w aptece. Wielu lekarzy poleca go dla psow Quote
Viris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='outkast']jaki szmpon najlepiej nadaje sie dla byldozka z problemami skornymi? innym slowem w czym pierzecie bulwy?[/quote] Ja Ci polecam z czystym sumieniem Hexoderm. Na większość problemów skórnych Klary nam pomógł. Quote
Viris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Draczyn']Martynko , ja sie na tym za mało znam, ale widzę , ze program do wklejania fotek - fotosik, ma jakis specjalny system do wklejania fotek prosto z komórki. Oni tam daja też szczególowe lekcje, jak to zrobić[/quote] Ale Ona nie ma jak połączyć telefonu z komputerem. I o to się właśnie rozchodzi. [quote name='Draczyn']Podobno najlepszy jest sensun blue kupowany w aptece. Wielu lekarzy poleca go dla psow[/quote] Ja ten szampon odradzam, pieniądze wyrzucone w błoto, przynajmniej u nas. Quote
outkast Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 tez sie zastanawialam nad hexoderm ale nie widzialam u nas w sklepach, chyba bedzie trzeba poszukac w sklepach internetowych Quote
Viris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 W sklepach na necie sa, na miejscu pewnie mozna u weta zamowic. U mojej p. doktor np mozna kupic na miejscu. Quote
martynka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 hexoderm tez na wszystko nie dziala, zalezy czy tu chodzi o problemy bakteryjne, czy łupież, czy np. łojotok. Hexoderm super, fajny dobry, ale np. na problemy łojotokowe nie pomaga :/ własnie nie mam jak kom podłaczyc z komputerem :) jak wiesz Viris ciemna w te klocki jestem a net nie pomaga mi znalezc czegos co dalo by sie zainstalowac nawet z obfita instrukcja :) Quote
Draczyn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='martynka']hexoderm tez na wszystko nie dziala, zalezy czy tu chodzi o problemy bakteryjne, czy łupież, czy np. łojotok. Hexoderm super, fajny dobry, ale np. na problemy łojotokowe nie pomaga :/ własnie nie mam jak kom podłaczyc z komputerem :) jak wiesz Viris ciemna w te klocki jestem a net nie pomaga mi znalezc czegos co dalo by sie zainstalowac nawet z obfita instrukcja :)[/quote]Zajrzyj do fotosika. tam jest napisane, ze wystarczy pstryknąć fotke i podać im nr komurki a fotka sie ukaże. Quote
Viris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Draczyn']Zajrzyj do fotosika. tam jest napisane, ze wystarczy pstryknąć fotke i podać im nr komurki a fotka sie ukaże.[/quote] [B]Żeby wrzucić zdjecia na KOMPUTER nic nie da FOTOSIK. Nie o to chodzi! Nie w tym problem. [/B]Martynko - jaki rodzaj pamięci masz w telefonie? Czy jest to aparat z karta pamięci czy tylko z wbudowaną? Quote
Viris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='martynka']hexoderm tez na wszystko nie dziala, zalezy czy tu chodzi o problemy bakteryjne, czy łupież, czy np. łojotok. Hexoderm super, fajny dobry, ale np. na problemy łojotokowe nie pomaga :/ własnie nie mam jak kom podłaczyc z komputerem :) jak wiesz Viris ciemna w te klocki jestem a net nie pomaga mi znalezc czegos co dalo by sie zainstalowac nawet z obfita instrukcja :)[/quote] Napisalam dlaczego polecam Hexoderm,[U] sprawdzil sie w wiekszosci[/U] problemow skornych Co do Twojego telefonu to z tego co wyczytalam nie ma pamieci zewnetrznej - a to wielka szkoda. (jesli sie myle to powiedz) Jedyne czego mozesz sprobowac to : [URL]http://allegro.pl/item175481235_usb_v220_235_l6_7_v3_3x_sprawdzone_foto_legal_soft.html[/URL] Quote
baltazar Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Draczyn']Nic nie mow na Francuzow, to wspaniali ludzie, ja jestem prawie francuska i jestem także uczestnikiem dwoch for francuskich o buldozkach wlaśnie. I bardzo dobrze sie tam z nimi rozumiem. Pelna kultura Zycze miłego weekendu i braku korkow na autostradach,[/quote] Draczyn: ja uwielbiam Francuzow!!! w koncu to Francuz nauczyl mnie kochac psy;) w aczkolwiek kazda nacja ma swoje male smiesznostki :) My tez. la przez to jest weselej na swiecie! pozdrowionka Milego dzionka Quote
Viris Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='martynka']niestety pamiec wbudowana[/quote] No to jedyne ropzwiazanie to ten kabel co dalam linka w poprzednim poscie. Ale jak cos musisz sie spieszyc bo ten jest chyba jedyny na allegro. Quote
Draczyn Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='baltazar']Draczyn: ja uwielbiam Francuzow!!! w koncu to Francuz nauczyl mnie kochac psy;) w aczkolwiek kazda nacja ma swoje male smiesznostki :) My tez. la przez to jest weselej na swiecie! pozdrowionka Milego dzionka[/quote]Tak też myslałam. jak udal sie weekend??????????? Quote
baltazar Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Draczyn']Tak też myslałam. jak udal sie weekend???????????[/quote] Weeekend sie udal: bylo zimno( ach te francuskie kamienne domy;)) ogrzewania niet, kominek nas uwedzil, ale pies szczesliwy: to najwazniejsze:) Co mas z na mysli mowiac, ze jestes troche francuzka??? zaintrygowalas mnie. Quote
Draczyn Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='baltazar']Weeekend sie udal: bylo zimno( ach te francuskie kamienne domy;)) ogrzewania niet, kominek nas uwedzil, ale pies szczesliwy: to najwazniejsze:) Co mas z na mysli mowiac, ze jestes troche francuzka??? zaintrygowalas mnie.[/quote]Mialam babcie Francuske. Spedzilam we Frabncji najpiekniejsze lata mojego zycia. Pracowalam w Paryzu jako kreslarz projektand w dzielnicy st Mande, gdzi rowniez mieszkalam. No i mam wspaniala pamiatke z Francji po meżu Francuzie - córkę Francuske. To w skrocie wszystko Wlasciwie, to czuje, ze i tutaj i tam jest moja ojczyzna - takie małe rozdwojenie jażni:multi::multi::multi: Quote
baltazar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Draczyn']Mialam babcie Francuske. Spedzilam we Frabncji najpiekniejsze lata mojego zycia. Pracowalam w Paryzu jako kreslarz projektand w dzielnicy st Mande, gdzi rowniez mieszkalam. No i mam wspaniala pamiatke z Francji po meżu Francuzie - córkę Francuske. To w skrocie wszystko Wlasciwie, to czuje, ze i tutaj i tam jest moja ojczyzna - takie małe rozdwojenie jażni:multi::multi::multi:[/quote] Eee tam takie rozdwojenie jest niegrozne! zapomnialas dodac,ze z Francja laczy cei jeszcze milosc do Buldozkow;)francuskich jakby nie bylo;) milego dzionka! Quote
baltazar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Zdejcia paryskich buldozkow i nie tylko sa na stronie: fashionpets.fr rubruka: dogs in the city. w wersji albumowej sa ponoc w galerii Valérie Naretto ( autorki zdjec) milego ogladania! Quote
Draczyn Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='baltazar']Zdejcia paryskich buldozkow i nie tylko sa na stronie: fashionpets.fr rubruka: dogs in the city. w wersji albumowej sa ponoc w galerii Valérie Naretto ( autorki zdjec) milego ogladania![/quote]daj linka, bo nie mogę tego znależć Quote
Draczyn Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='baltazar'][URL]http://espace71.free.fr/[/URL][/quote]dzieki. To jest psie muzeum i nie są to dzisiejsze buldożki. To takie pieski , jak ze starych obrazow. Dzisiejsze buldozki znacznie jua odbiegaja w typie od tych dawnych, chudszych i bardziej dlugonogich, z mniejszymi głowkami. Dzieki za linka Quote
Chefrenek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A mi się wydaje, że to nie jest "muzeum" - te pieski poprostu takie są. Zresztą na górze widać że galeria jest prowadzona od 2000 roku, chyba że zdjęcia są bardzo stare, choć jakość mają dobrą. Quote
baltazar Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Valérie Naretto fotgrafuje pieski od 2000 roku wiec zdjecia sa jak najbardziej aktualne, Dogs Museum to po prosty nazwa artystyczna. Mi sie bardzo podoba idea fotografowania psow z danej dzielnicy, miasta i robienie mini- wystaw. Quote
Chefrenek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='baltazar']Valérie Naretto fotgrafuje pieski od 2000 roku wiec zdjecia sa jak najbardziej aktualne, Dogs Museum to po prosty nazwa artystyczna. Mi sie bardzo podoba idea fotografowania psow z danej dzielnicy, miasta i robienie mini- wystaw.[/quote] Czyli zgadza się. Mi też się podoba ten pomysł:multi: . Dzięki temu można zobaczyć jakie rasy są popularne w innym kraju. W jakim kierunku idzie wygląd. Super. W Polsce chyba nie ma takiej strony. Choć może na nią jeszcze nie trafiłam. ps. a jaki jest u Was pierwszy dzień wiosny :loveu: W Warszawie pochmurno ale dosyć ciepło. Quote
Recommended Posts