Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie są po prostu porąbani :mad: 3 tyg. wyjazd albo wogóle jakikolwiek wyjazd ma być powodem do pozbycia się psa ??!! Szok po prostu!! Co oni sobie wogóle myśla kupujac psa,pewnie nie za wiele skoro jak jest jakis problem i od razu wynocha z domu.Ludzie powinni przechodzic jakies badania na łeb zanim ktos im psa powierzy,az mnie trzęsie na taką bezmyślność i bezdusznosc :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

ziewczyny, nie dyskutujcie nad bzdurami.Trzeba bylo wejsc we wszystkie jego ogloszenia i zobaczyc, ze dzisiaj wstawil tez spanielke, ale juz nic nie napisal o wyjezdzie. Bulwke wstawial juz 9 stycznia. Wstretny handlarz.

Posted

[quote name='Chefrenek'][URL]http://www.allegro.pl/item159408899_buldog_francuski_reproduktor_hodowla_kijowska.html[/URL][/quote]

Ciekawe co to za bzdury, że u nas w polsce rodowód nie jest akceptowany!
Pytanie, czy ten pies to w ogóle ma rodowód?

Posted

[I][B]jupi :):):) jedziemy z safi na pierwsza wycieczke wybralismy zakopane 3 dni mmmm juz nie moge sie doczekac piatku :):):) byz ktos z was lub ze znajomym z psiakiem w zakopanym :):):) ???[/B][/I]

Posted

[quote name='Chefrenek'][URL]http://ale.gratka.pl/kategoria/zwierzeta.html?sesja_gratka=9da6bf40d67a60ab4a9f76398e7c94ba[/URL][/quote]
No faktycznie, chore ucho, to dalej jazda! Okropieństwo, ale jeśli ktoś chce kupić rodowodoweg szczeniaczka, to chyba warto, bo ucho można u dr ratajskiej operować, a 6ciomiesieczny szczeniak jeszcze sie przyzwyczai, bez większego bolu.

Posted

[quote name='basiulka22tychy'][I][B]jupi :):):) jedziemy z safi na pierwsza wycieczke wybralismy zakopane 3 dni mmmm juz nie moge sie doczekac piatku :):):) byz ktos z was lub ze znajomym z psiakiem w zakopanym :):):) ???[/B][/I][/quote]

Udanego wyjazdu [B]Basiulka [/B]i czekamy na całe mnóstwo fotek :multi: :multi:

Posted

[URL]http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=12471&wid=8704228&rfbawp=1169804859.212&ticaid=131bb[/URL]

Włos się jeży na głowie. A te ludzkie komentarze pod tym artykułem to są żenujące. Aż strach pomyśleć ile ciemnej masy jest w Polsce.

Posted

[quote name='_beatka_']... suki do 'dalszej hodowli" az nie beda tak wyksploatowane jak mona ...:angryy:[/quote]

Zadzwoniłam .... zostały już [B]tylko [/B]trzy suki i pies ... reszta (dwie suki) sprzedana do Rosji ...

szkoda mi tych Mon ...

Posted

chwilowo opanowałyśmy sytuację ... :cool1:

Wczoraj - dzięki kastracji mojego Perza - trafił się nam super dom dla jednej bulwy. Wykonałyśmy z Lavinią "burzę mózgów" połączoną (chyba tak to się pisze) z "roszadą domków" i tak jakby wyszłyśmy w tym tygodniu na prostą ... co przyniesie przyszły tydzień - zobaczymy :icon_roc:

nigdy nie myślałam że może być więcej bulw w potrzebie niż domów chętnych na bulwy po przejściach ...

Posted

[quote name='_beatka_']jakto podczas kastracji?to spotkalyscie kogoś w lecznicy?:razz:
prosze o szczególy;)[/quote]

tak podczas kastracji a może przed kastracją ;) spotkałyśmy pana doktora-chirurga :eviltong: ...
no i pan doktor nie chciał wykastrować Perza bo ... "szkoda ... taki piękny ..." i takie tam słowne przepychanki - w końcu pan doktor powiedział ... "niech pani mi go odda !!!"

ja w lekkim szoku ... :crazyeye: ... "no ale przecież pan ma swojego Melona !!!" ... i okazało się że nie ma już Melona ...
no i żeby teraz nie zabrzmiało to wszystko głupio - Melon odszedł za TM dwa miesiące temu (miał 13 lat) ... a my (zupełnie przypadkowo) w poniedziałek znalazłyśmy super dom dla jakiejś bulwy w potrzebie ...