Viris Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dzięki misiaczek. Ja zamierzam kupic w przyszlym tygodniu kilka rzeczy na Martynke (pozostale aukcje tego uzytkownika) bo sa tam ozdoby na choinke. No i przy okazji dokupie cegielke. Na plycie jest tez jedna tapeta z uzyciem zdjecia mojego autorstwa. tak szybko to sie dzialo ze nie dalam rady zalatwic wiecej;) Quote
misiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Czy te tapety są podpisane i będę wiedzieć,która to Twojego autorstwa??? Mojej kuzynki,córka też ma naczyniaka.Jeździli z nią na lasery do Niemiec,ale do końca nie udało sie tego zlikwidować :shake:. Quote
Viris Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Zdjecie jest z Wrzesni, taka ladnie oswietlona polanka z drzewami, chyba w watku Martyny zobaczysz zdjecie. A Tapeta z tym zdjeciem zawiera fragment wiersza. Quote
Ja&Roniuś Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [B]Nathaniel [/B]dziękuję bardzo za banerek :laola: Quote
misiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [B]Nathaniel,[/B]super ten banerek dla Roniusia [IMG]http://i14.tinypic.com/2le12kw.gif[/IMG]. Quote
Mada&Teodor Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 To prawda, Super bannnerek :) Chciałabym być taka zdolna :) Quote
Ja&Roniuś Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Mada&Teodor']To prawda, Super bannnerek :) Chciałabym być taka zdolna :)[/quote] Ja też. Ale niestety moja ciemnota w tych sprawach nie zna granic:razz: i dlatego uśmiechnęłam się do Nathaniela, która sprawiła mi prezent ;) Quote
Draczyn Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Mada&Teodor']Dzięki misiaczek, ale sam go nie zrobiła bo taka zdolna nie jeste, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam go dziięki Draczyn, a zrobiła go chyba stellanova :lol: A ten twój bannerek ode mnie, wygląda superowo :multi:[/quote]Ten banerek zrobiła Ci Kontiki. Ten drugi masz od Stelanowa:multi::multi: Quote
misiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Zawsze jak będziecie chciały cosik nowego mozecie do mnie się usmiechnąć i cos pomyślimy ;) [IMG]http://i12.tinypic.com/4grdxyv.jpg[/IMG] Quote
Ja&Roniuś Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='misiaczek']Zawsze jak będziecie chciały cosik nowego mozecie do mnie się usmiechnąć i cos pomyślimy ;) [IMG]http://i12.tinypic.com/4grdxyv.jpg[/IMG][/quote] Tego jestem pewna, że na Misiaczka możemy liczyć. Przecież to Misiaczek uczyła mnie robić ramki do zdjęć :lol: I teraz posiadam już tę umiejętność:evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Ja&Roniuś']Tego jestem pewna, że na Misiaczka możemy liczyć. Przecież to Misiaczek uczyła mnie robić ramki do zdjęć :lol: I teraz posiadam już tę umiejętność:evil_lol:[/quote] [B]misiaczek, [/B]niezłe masz referencje :) Quote
Ja&Roniuś Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Mada&Teodor'][B]misiaczek, [/B]niezłe masz referencje :)[/quote] tak tak i jeszcze cioteczka Viris miała w tym swój udział za co wielkie im dzięki Quote
Hebulka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='misiaczek']Zawsze jak będziecie chciały cosik nowego mozecie do mnie się usmiechnąć i cos pomyślimy ;) [IMG]http://i12.tinypic.com/4grdxyv.jpg[/IMG][/quote] Slicznie to zrobiłas !! Quote
misiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Dziękuję Wam bardzo :oops: . To tylko taka amatorszczyzna...bo ja zupełnie sama wszystkiego się uczyłam. Powoli,powoli i tak jakoś sobie radzę z tymi pierdołkami.Nawet,niektórzy u mnie zamawiają ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.Właśnie na dziś mam zamówioną karteczkę urodzinową dla gryfonika Oktawii.Muszę tylko znaleźć jakąś fajną tapetkę zimową,bo taką chce :). Quote
Hebulka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Misiaczku to,że sama się wszystkiego uczyłas i nauczyłas :cool3: to jeszcze większy powod do dumy. Ślicznie to robisz i widac ze masz do tego predyspozycję.:multi: Quote
misiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jak myślicie spodoba się Oktawii???;) [IMG]http://i16.tinypic.com/31646sy.jpg[/IMG] Quote
Chefrenek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: Przepiękna. W jakim programie to robisz? Quote
misiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 W photoshopie...czasami w gimpie (ale tylko jakieś ozdobienia,czy ramki) :). Quote
misiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [B]Chefrenek[/B],u Ciebie też widzę nowy banerek :). Quote
Hebulka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='misiaczek']Jak myślicie spodoba się Oktawii???;) [IMG]http://i16.tinypic.com/31646sy.jpg[/IMG][/quote] O rany,jaka piękna !! Nie ma opcji,żeby się nie spodobała. Super jest :multi: Quote
Chefrenek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='misiaczek'][B]Chefrenek[/B],u Ciebie też widzę nowy banerek :).[/quote] Trochę niewyraźne, ale lubię stare zdjęcia z buldożkami.:lol: Quote
misiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Hebulka']O rany,jaka piękna !! [B] Nie ma opcji,żeby się nie spodobała.[/B] Super jest :multi:[/quote] Mam nadzieję,bo ona chciała w scenerii zimowej,jakieś aniołki i prezenciki. Ale moim zdaniem aniołek tu nie pasuje.Jak bedzie bardzo chciała,to jej najwyzej zmienię :mad:. [quote name='Chefrenek']Trochę niewyraźne, ale lubię stare zdjęcia z buldożkami.:lol:[/quote] Wyraźne,wyraźne...ja tez lubię :). Quote
_beatka_ Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 świateczny gryfonik extra, oktawii napewno sie spodoba:cool3: a swoja droga to nie wiecie moze czy ona moglaby "wrocić" na forum? Quote
misiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ona Beatko wróciła już...tyle,że mieszka kątem u kogoś,bo jej mieszkanie się buduje (luty-marzec) i nie ma dostępu do netu.Jak jest w odwiedzinach u mamy,to wtedy wchodzi na dogo :). Quote
Recommended Posts