Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki misiaczek. Ja zamierzam kupic w przyszlym tygodniu kilka rzeczy na Martynke (pozostale aukcje tego uzytkownika) bo sa tam ozdoby na choinke. No i przy okazji dokupie cegielke. Na plycie jest tez jedna tapeta z uzyciem zdjecia mojego autorstwa. tak szybko to sie dzialo ze nie dalam rady zalatwic wiecej;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy te tapety są podpisane i będę wiedzieć,która to Twojego autorstwa???
Mojej kuzynki,córka też ma naczyniaka.Jeździli z nią na lasery do Niemiec,ale do końca nie udało sie tego zlikwidować :shake:.

Posted

Zdjecie jest z Wrzesni, taka ladnie oswietlona polanka z drzewami, chyba w watku Martyny zobaczysz zdjecie. A Tapeta z tym zdjeciem zawiera fragment wiersza.

Posted

[quote name='Mada&Teodor']To prawda, Super bannnerek :) Chciałabym być taka zdolna :)[/quote]
Ja też. Ale niestety moja ciemnota w tych sprawach nie zna granic:razz: i dlatego uśmiechnęłam się do Nathaniela, która sprawiła mi prezent ;)

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Dzięki misiaczek, ale sam go nie zrobiła bo taka zdolna nie jeste, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mam go dziięki Draczyn, a zrobiła go chyba stellanova :lol:
A ten twój bannerek ode mnie, wygląda superowo :multi:[/quote]Ten banerek zrobiła Ci Kontiki. Ten drugi masz od Stelanowa:multi::multi:

Posted

[quote name='misiaczek']Zawsze jak będziecie chciały cosik nowego mozecie do mnie się usmiechnąć i cos pomyślimy ;)
[IMG]http://i12.tinypic.com/4grdxyv.jpg[/IMG][/quote]
Tego jestem pewna, że na Misiaczka możemy liczyć. Przecież to Misiaczek uczyła mnie robić ramki do zdjęć :lol: I teraz posiadam już tę umiejętność:evil_lol:

Posted

[quote name='Ja&Roniuś']Tego jestem pewna, że na Misiaczka możemy liczyć. Przecież to Misiaczek uczyła mnie robić ramki do zdjęć :lol: I teraz posiadam już tę umiejętność:evil_lol:[/quote]

[B]misiaczek, [/B]niezłe masz referencje :)

Posted

[quote name='misiaczek']Zawsze jak będziecie chciały cosik nowego mozecie do mnie się usmiechnąć i cos pomyślimy ;)
[IMG]http://i12.tinypic.com/4grdxyv.jpg[/IMG][/quote]

Slicznie to zrobiłas !!

Posted

Dziękuję Wam bardzo :oops: .
To tylko taka amatorszczyzna...bo ja zupełnie sama wszystkiego się uczyłam.
Powoli,powoli i tak jakoś sobie radzę z tymi pierdołkami.Nawet,niektórzy u mnie zamawiają ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.Właśnie na dziś mam zamówioną karteczkę urodzinową dla gryfonika Oktawii.Muszę tylko znaleźć jakąś fajną tapetkę zimową,bo taką chce :).

Posted

Misiaczku to,że sama się wszystkiego uczyłas i nauczyłas :cool3: to jeszcze większy powod do dumy. Ślicznie to robisz i widac ze masz do tego predyspozycję.:multi:

Posted

[quote name='misiaczek']Jak myślicie spodoba się Oktawii???;)

[IMG]http://i16.tinypic.com/31646sy.jpg[/IMG][/quote]

O rany,jaka piękna !!
Nie ma opcji,żeby się nie spodobała.
Super jest :multi:

Posted

[quote name='Hebulka']O rany,jaka piękna !!
[B] Nie ma opcji,żeby się nie spodobała.[/B]
Super jest :multi:[/quote]
Mam nadzieję,bo ona chciała w scenerii zimowej,jakieś aniołki i prezenciki.
Ale moim zdaniem aniołek tu nie pasuje.Jak bedzie bardzo chciała,to jej najwyzej zmienię :mad:.

[quote name='Chefrenek']Trochę niewyraźne, ale lubię stare zdjęcia z buldożkami.:lol:[/quote]
Wyraźne,wyraźne...ja tez lubię :).

Posted

Ona Beatko wróciła już...tyle,że mieszka kątem u kogoś,bo jej mieszkanie się buduje (luty-marzec) i nie ma dostępu do netu.Jak jest w odwiedzinach u mamy,to wtedy wchodzi na dogo :).