tu_ania_tu Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Dostałam takiego maila: Drodzy Panstwo! z przyjemnością informuję,że kolejny raz przygotowujemy się do przyjazdu dr Garncarza-okulista oraz jego żony,dr kardiolog do szczecina.Planowany termin ich wizyty to 19-20 luty.Ich przyjazd oraz to czy przyjada na jeden badz dwa dni zależy od ilości chętnych osób.Dlatego proszę informować swoich znajomych i przysylać mi informacje zwrotne.Im szybciej tym lepiej. Poniżej koszt badań-zarówno okulistycznych jak i kardiologicznych. Wszystkich,którym w zeszłym roku zabrakło cierpliwosci przy organizowaniu drugiego,majowego terminu badań,jeszcze raz serdecznie przepraszam.Naprawdę starliśmy się aby to badanie doszło do skutku.Ilość osób,która sie na nie zgłosiła była niestety bardzo mała. Proszę podejmować decyzję,namawiać znajomych i zgłaszac sie-bądz mailowo bądz tel.503196107 abyśmy doprowadzili do przyjazdu doktorostwa:) Pozdrawiam serdecznie, lek.wet.Agata Włodarczyk Przychodnia weterynaryjna Parkowa ul.Parkowa 23 71-621 Szczecin KOszt badania kardiologicznego: konsultacja kardiologiczna - 90 zł badanie echo - 140 zł badanie EKG - 60 zł badanie echo z konsultacją - 170 badanie EKG z konsultacją - 130 certyfikaty: - osłuchowy 130 zł - z echem 230 zł - z echem i EKG 260 zł Koszt bad.okulistycznego: certyfikat 130zł konsultacja 150zł przy większej ilości zwierzaczków przewidziane zniżki! Quote
hubertt Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Witam! Z chęcią się zgłaszam. Mam 5 letnią jamniczkę, której ropieje prawe oko- trochę zielona wydzielina. Świetlik czasem pomaga a czasem nie... pzdr Hubert Quote
tu_ania_tu Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Polecam gorąco. W zeszłym roku byłam na wizycie u dr Garncarza. Oprócz tego, że swietny specjalista to i jeszcze bardzo fajny człowiek. Quote
tu_ania_tu Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 a kontaktowałeś się pod podanym numerem tel.? Nie wiem ile jest osób - informowane są w różny sposób (fora, związek kynlogiczny, maile). My w tym roku nie idziemy, bo wszystko jest dobrze a w roku ubiegłym dr Garncarz powiedział, ze dawno nie widział tak ładnych oczu u doga (to rasa z ocznymi problemami). Quote
Hawanka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Czy w Tym roku w Szczecinie bedzię jeszcze Dr Garncarz ??? zaspałam niestety :( Quote
Recommended Posts