Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

Posted

[url]http://img301.imageshack.us/img301/3324/ochotnaboogie2fy9.jpg[/url]

Jakie śliczny stworzonko :loveu: cieszę się, że Ochotna będzie sławna (?) :D a Obój to czemuż to bez nowego domku? :) wszyscy suczki zgarneli a on? Bo słyszałam od Gosi, że jednak nie zostanie u was...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina1']Przepraszam, umknęło mi. Nie wiem jak zamienić na linka. Bardzo proszę justys95 zamień mi dobrze?[/quote]
BTW
Czy ja też mogę skorzystać z instrukcji zamiany zdjęcia na link?

Fajnie, że się Wam podoba OCHOTNA vel BOOGIE, Sabinko i Justys, cieszę się!

Posted

Wystarczy wywalić stare zdjęcie, a na tym co jest w poście Samograjki nacisnąć zamiast "kopiuj" to "właściwości" i tam pisze "adres [url]" przekopiować go i wkleić normalnie...tak jak zwykły tekst :)

Posted

[quote name='Sabina1']Przepraszam, umknęło mi. Nie wiem jak zamienić na linka. Bardzo proszę justys95 zamień mi dobrze?[/quote]

[B]Witam[/B] - przepraszam, że wchodzę w temat, ale moge pomóc.

[B]Sabinko [/B]- Ty sama możesz zamienić w soim poście zdjęcie na linka. Może też zrobić to mod. Zwykły user nie może.:shake:
Aby zamienić fotkę na linka wystarczy najechać prawym klawiszem na fotkę, kliknąć - wyświetli się lista, a na jej końcu są "właściwości". Tam trzeba znaleźć adres zdjęcia, następnie go skopiować i w miejsce zdjęcia wkleić. Jednym słowem - wklejamy tylko adres zdjęcia bez znaczników [img] ... [/img]

W przypadku tego zdjęcia to taki jest adres
[URL]http://img301.imageshack.us/img301/3324/ochotnaboogie2fy9.jpg[/URL]

Byw - piękny psiak z Oboja:loveu:

[B]Aniu [/B]- gratuluję zagranicznych sukcesów:multi:

Posted

Śliczny kawaler rośnie :loveu:
[URL]http://img517.imageshack.us/img517/6444/objsamograjztelefonuzabrw8.jpg[/URL]

Zostaje z mamą ? :cool3:

Pozdrawiam :lol:

Posted

[quote name='aga1215'][B]Witam[/B] - przepraszam, że wchodzę w temat, ale moge pomóc.

[B]Sabinko [/B]- Ty sama możesz zamienić w soim poście zdjęcie na linka. Może też zrobić to mod. Zwykły user nie może.:shake:
Aby zamienić fotkę na linka wystarczy najechać prawym klawiszem na fotkę, kliknąć - wyświetli się lista, a na jej końcu są "właściwości". Tam trzeba znaleźć adres zdjęcia, następnie go skopiować i w miejsce zdjęcia wkleić. Jednym słowem - wklejamy tylko adres zdjęcia bez znaczników [img] ... [/img]

W przypadku tego zdjęcia to taki jest adres
[URL]http://img301.imageshack.us/img301/3324/ochotnaboogie2fy9.jpg[/URL][/quote]

Eeeeee tam, ależ wymyślacie trudności :shake: . Najłatwiej przy cytowaniu po prostu wywalić z przodu i z tyłu adresu zdjęcia [img][/img] i już.

Cześć dziewczyny, powiem coś bardzo odkrywczego ;) - jaka szkoda że te szczeniory tak szybko rosną :roll: :razz: .

Posted

[COLOR=blue]No to ja uchylę rąbka tajemnicy- Obój jutro jedzie do nowego domu- Samograj: poprosimy o szczegóły oraz fotki (koniecznie!!!).[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]Darz (Ci) Bór wspaniały chłopczyku :loveu: Bądż szczęśliwy i daj wiele radości swoim opiekunom :multi: [/COLOR]

Posted

[quote name='bea100'][COLOR=blue]No to ja uchylę rąbka tajemnicy- Obój jutro jedzie do nowego domu- Samograj: poprosimy o szczegóły oraz fotki (koniecznie!!!).[/COLOR]

[COLOR=blue]Darz (Ci) Bór wspaniały chłopczyku :loveu: Bądż szczęśliwy i daj wiele radości swoim opiekunom :multi: [/COLOR][/quote]
:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]oo a ja serio myślałam że zostaje u Ani....

Witanko Aniu z całą rodzinką :loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

No to jestem i wyjaśniam.
Wcześniej jednak dziękuję za instrukcję cytowania za pomocą linka i ...za odwiedzinki u mnie.
OBÓJ Samograj pojechał do Janowa Podlaskiego, aby otrzeć łzy właścicielom SKALDA Goniwiatr, który kilka dni temu odszedł za TM (nagle, na zawał serca, w nocy, zastali go rano martwego:-( :-( :-( )
Będzie kochany i wystawiany i... w rodzinie weterynarzy!!!!
Będzie mieszkał niedaleko hodowli Nadburzańskie Granie, której właścicielka obiecała mieć na niego oko!
Swoją drogą może będziemy go odwiedzać z gogunią, wszak w Janowie jest słynna stadnina koni arabskich...chyba:oops: (a gogunia jet coraz lepszym jeźdźcem i teoretykiem - była na obozie konnym w Srebrnej Górze i otrzymała certyfikat jeździecki - teoria i praktyka).

Niestety nie dało się zrobić zdjęć z uwagi na straszną ulewę. Przekazaliśmy tylko OBOJA z bagażnika jednego auta do bagażnika drugiego w miejscowości Brzeźnica, gdzie Agnieszka (Nadbużańskie Granie) i HANIA(Olfactus) były na szkoleniu.
Hania okiem fachowca nie stwierdziła na razie u OBOJA entropium, zobaczymy: rozwinie się czy nie???

Mieliśmy po drodze przygodę:
Lunęło niemiłosiernie w Skawinie. Na moście samochód przed nami zatrzymał się do skrętu w lewo, Krzysiek depnął na hamulec a tu......zero hamowania!!!!:-o :-o :-o
W ostatniej chwili puścił pedał, auto nabrało przyczepności i udało nam się skręcić na wysoki chodnik. O mało co nie skończyło się to dachowaniem, bo wjeżdżając na chodnik przegięło nas mocno w lewo... cud żeśmy zawieszenia nie uszkodzili. Potyrpało nas zdrowo . Dobrze, że nie było ludzi na chodniku!!!!

Posted

Aleście mieli przygodę :D
Mam jedno pytanie...jak to się stało, że jechaliście przez Skawinę do Janowa Podlaskiego? To są chyba różne kierunki, o ile się orientuję? :hmmmm:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]o masz toście przeżyli......znam te uczucie ...na szczęście też nam się udało ....ale ile potu na plecach było to tylko ja wiem ....

Ciesze sie że Obój trafił do kochającej rodzinki :loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='justys95']Aleście mieli przygodę :D
Mam jedno pytanie...jak to się stało, że jechaliście przez Skawinę do Janowa Podlaskiego? To są chyba różne kierunki, o ile się orientuję? :hmmmm:[/quote]
Myśmy jechali do BRZEŹNICY, za SKAWINĄ; tam przekazaliśmy OBOJA w ręce osób z JANOWA PODLASKIEGO:p (w Brzeźnicy mieli szkolenie)

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]o masz toście przeżyli......znam te uczucie ...na szczęście też nam się udało ....ale ile potu na plecach było to tylko ja wiem ....[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Ciesze sie że Obój trafił do kochającej rodzinki :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
No, na szczęście przeżyli:cool1: :p nieciekawie było, ale się dobrze skończyło.

Posted

Całe wieki mnie tu nie było... Przepraszam, temat mi gdzieś uciekł z subskrypcji, nie wiem dlaczego :hmmmm: Ciesze się, że ostatni szczeniak znalazł kochający domek, zdjęcia szczeniąt oglądałam na bieżąco w galerii Gosi ;) Pozdrawiamy :calus:

Posted

Witam !!! :multi:
Ale mieliście przygodę mrożącą krew w żyłach. :diabloti: :crazyeye:
Jednak dobrze, że wyszliście z tego bez szwanku. :roll:
Pozdrawiam serdecznie. :loveu:

Posted

[B]Cześć dziewczynki, ta przygoda z brakiem hamowania to pryszcz w porównaniu z tym co przezylismy w nocy z wtorku na środę[/B]:

Tuż przed północą mój mąż poszedł do toalety, jeszcze nikt nie spał, porzadkowaliśmy pokoje.
Gosia zasygnalizowała, że już jakiś czas woda leci w łaziece i słyszy stękanie... starsze dziewczyny zaczęły pukać do łazienki i... nic.. ja wpadłam , wołaliśmy KRZYSIEK!!! Zero odzewu ... [B]MYŚLAŁAM, ŻE KRZYSIEK ZASŁABŁ W WANNIE I.......... UTOPIŁ SIĘ.[/B]
Nie mogłyśmy wywalić drzwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosia w szoku wybiegła w skarpetkach do ogrodu...i..... uciekła do psiego kojca i...... połozyła się z psami na legowisku.....Ula na bosaka pędem po sąsiada, żeby pomógł nam wywarzyć drzwi.....
W międyczasie Kasia zachowała zimną krew i ...znalezionym gdzieś młotkiem do wyciągania gwoździ .......wyłupała dziurę i otwarła drzwi od środka.... KRZYSIEK leżał na podłodze nieprzytomny!!!!
[B]MATKO CO MYŚMY PRZEŻYLI!!!![/B]
Karetka dość szybko przyjechała, zabierając Krzyśka orzekli, że stan jest poważny, że może to być wylew...po czym mieli odjechać... jadnak karetka zatrzymała się.... [B]PRZYPOMNIAŁA MI SIĘ SMIERĆ MOJEGO TATY - KARETKA ZATRZYMAŁA SIĘ, PODJĘTO AKCJĘ REANIMACYJNĄ => BEZ SKUTKU!!!![/B]
[B]Wpadłyśmy w panikę... myśleliśmy, że to już koniec!!!!![/B]
Na szczęście ruszyli i pojechali na neurologię na ul. Botaniczną.
Tam ok 4.00 Krzysiek odzyskał przytomność. Zrobiono mu badania, które były OK!! Rano przywieźliśmy go spowrotem do domu.
Okazało się, że KRZYSIEK miał, 3 pod rząd, napady padaczkowe (jeden w łazience, drugi po przyjeździe karetki, trzeci w karetce) z całkowitą utratą przytomności, wywołane niedoborem snu (przez ostatnie kilka miesięcy sypiał po 3 - 4 godziny i ciężko pracował ).

[B]Na szczęście wszystko skończyło sie dobrze[/B], teraz czeka nas wizyta u neurologa, żeby poddać Krzyśka dokładnym badaniom i wykluczyć inna niż przepracowanie przyczynę napadu drgawek.

[B]Tu przestroga dla maniaków komputerowych - nie przeginajcie z siedzeniem nocami przy kompie, bo się to może źle skończyć!!![/B]

[B]A to nasze drzwi do łazienki:[/B]
[B][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img260.imageshack.us/img260/9784/drzwidoazienkinz4.jpg[/IMG][/URL][/B]

[B]A teraz z inne beczki:[/B]
JUŻ NIE MÓJ OBOJEK (zdjęcie zrobiła[B] Marysia i gończy [/B]w Brzeźnicy):
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img411.imageshack.us/img411/3407/objsamograjpozadomemcz7.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[COLOR=darkorchid]Nie wolno się zamykać w łazience !!!!!!! :shake: :eviltong: [/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Aniu, niech TZ się nie przemęcza i Ty także... ;) [/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Obojek śliczny. :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]
[COLOR=#9932cc]P.S.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Pozdrowienia od mojej kuzynki Marzenny. ;) :multi: [/COLOR]

Posted

[quote name='hanyg'][COLOR=darkorchid]Nie wolno się zamykać w łazience !!!!!!! :shake: :eviltong: [/COLOR]

[COLOR=#9932cc]Aniu, niech TZ się nie przemęcza i Ty także... ;) [/COLOR]

[COLOR=#9932cc]Obojek śliczny. :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR]

[COLOR=#9932cc]P.S.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Pozdrowienia od mojej kuzynki Marzenny. ;) :multi: [/COLOR][/quote]
Kluczyki wyrzucone!!!
Biedna Marzenka, roczny banik:shake: , jak ona to wytrzyma???