LAZY Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gratuluje ożenienia syna! No to oczywiscie liczę na chociaż jedną fotkę z tego wyjatkowego dnia! Quote
samograj Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='APSA']To zagoń te dziewczyny do roboty :evil_lol: ;)[/quote] APSA one są zaharowanw: Ulka 4 rok prawa, Kaska 1 rok psychologii na UJ i obie pracują w Cinema City- wracają do domu o 2 po północy - to ciężka harówa, zwłaszcza dla Kasi, pracującej na barze (przed zamknięciem musi dokładnie wyszorować popkornicę- ma lśnic jak nowa), a teraz jeszcze sesja!!! [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)oj to mus zacząć zbierać kasiorę na 2 dzień po ślubie syna:razz:[/I][/B] [I][B]Co do ferii to faktycznie kaszana ....Kuba wielce niezadowolony zresztą ja też że podzielili Polske na takie dziwne strefy .Za 2 tygodnie ma feriie siostrzeniec w Opolu i klapa chłopcy nie moga nawet do siebie na ferie jechać bo Kuba w szkole :angryy:[/B][/I] [/quote] Strasznie to pochrzanione!!!!:mad: :mad: :mad: [quote name='LAZY']Gratuluje ożenienia syna! No to oczywiscie liczę na chociaż jedną fotkę z tego wyjatkowego dnia![/quote] Dzięki, ale czy mam się cieszyć- nie wiem- młody, studia nie skończone (23 lata - 3 rok architektury na PK), boję się , że zakończy edukację i zostanie kreślarzem, a tą umiejetność może posiąść [B]gogunia [/B]po roku zaznajamiania sie z Auto Cad-em, programem do projektowania!!! Quote
Samturia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Samograj... założymy Wielką Orkiestrę Kwietniowej Pomocy... będziemy zbierać na ślub... co ty na to ;) Quote
samograj Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='Samturia']Samograj... założymy Wielką Orkiestrę Kwietniowej Pomocy... będziemy zbierać na ślub... co ty na to ;)[/quote] ALE SUPER POMYSŁ!!!!:D:D:D Ale na ślub JAŚKA to akurat uzbieram (zresztą on sam już odłozył sobie 4 tys., gorzej jak mi się dziewczyny nagle zaczną do małżeństwa spieszyć!!!:mad: :mad: :mad: ) Quote
Samturia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Widzisz... jak mi coś do głowy strzeli... :) no to może będziemy w kwietniu zbierać na moje i Goguni urodzinki :D ja jestem z piątego kwietnia :P Quote
samograj Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='Samturia']Widzisz... jak mi coś do głowy strzeli... :) no to może będziemy w kwietniu zbierać na moje i Goguni urodzinki :D ja jestem z piątego kwietnia :P[/quote] Gogunia też kwietniowa ale spod innego znaku, mój baranku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
samograj Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Samturia']a Gogunia to byczek, jak mój tatuś :D[/quote] A ja z mężem to 2 barany:D:D:D:D:D:D::D:D Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='samograj']A ja z mężem to 2 barany:D:D:D:D:D:D::D:D[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba to odczytałam z podtextem:oops:.......a ja jestem strzelczyk a mój TZ zimna rybka ....podobno te znaczki do siebie nie pasują a my już ze sobą prawie 21 lat legalnie a prawie 29 ogólnie:razz:[/I][/B] Quote
samograj Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba to odczytałam z podtextem:oops:.......a ja jestem strzelczyk a mój TZ zimna rybka ....podobno te znaczki do siebie nie pasują a my już ze sobą prawie 21 lat legalnie a prawie 29 ogólnie:razz:[/I][/B][/quote] Bo i podtekst był:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A myślisz, że 2 BARANY pasują do siebie??? Przecież to uparciuchy i każdy musi postawić na swoim....... jak myśmy razem przeżyli te prawie 25 legalnych lat??? Quote
Tomo 2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Rybka zimna nieprawda ona tylko w dwie strony ale dobra jest i pełna ciepła;) Pozdrowionka Quote
samograj Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Tomo 2']Rybka zimna nieprawda ona tylko w dwie strony ale dobra jest i pełna ciepła;)[/quote] RYBKA:crazyeye: :crazyeye: ??? [quote]Pozdrowionka[/quote] Dzięki Tomo za odwiedziny, i jak CI się na dogo podoba??? WRZUĆ NAM JAKIEŚ ZDJĄTKO TWOJEGO BIGIELKA!!!:loveu: SŁUŻĘ INSTRUKTAŻEM WKLEJANIA ZDJĘĆ!!! [QUOTE] a co reszta nielegalnych? ;-) [/QUOTE] NIEFORMALNYCH SAMTURIO!!!:p :eviltong: Quote
Alicja Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [I][B]:shake:o rany ...czytałam u Zagrajków co się u Ciebie wczoraj działo ... i jak samopoczucie dziś , jak zniszczenia... mam nadzieje ze wszystko już ok:razz: [/B][/I] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba to odczytałam z podtextem:oops:.......a ja jestem strzelczyk a mój TZ zimna rybka ....podobno te znaczki do siebie nie pasują a my już ze sobą prawie 21 lat legalnie a prawie 29 ogólnie:razz:[/I][/B][/quote] [B]nio to pogratulowac takiego stazu...slubnego nalezy..co niniejszym czynie:diabloti: [/B] Quote
samograj Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:shake:o rany ...czytałam u Zagrajków co się u Ciebie wczoraj działo ...[/B][/I] [I][B]i jak samopoczucie dziś , jak zniszczenia...[/B][/I] [I][B]mam nadzieje ze wszystko już ok:razz:[/B][/I] [/quote] JAKOŚ PRZEŻYLISMY, DĄB NIE RUNĄŁ NA DOM, ALE POSZŁAM SPAĆ O 4.00 - musiałam czuwać -I SPAŁAM TYLKO 1,5 GODZ.!!! ULĘ UDAŁO SIE PRZYWIEŹĆ. CO DO PRĄDU , TO DO TEJ PORY NIE MA JEDNEJ FAZY!!! CZUWAJĄC BAWIŁAM SIE W PS-ie , ŻEBY SIĘ ODERWAĆ I NIE BAĆ: [CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/5248/zmikawramceus0.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nio to pogratulowac takiego stazu...slubnego nalezy..co niniejszym czynie:diabloti: [/B][/quote] ALI??? A MNIE??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='samograj']JAKOŚ PRZEŻYLISMY, DĄB NIE RUNĄŁ NA DOM, ALE POSZŁAM SPAĆ O 4.00 - musiałam czuwać -I SPAŁAM TYLKO 1,5 GODZ.!!! ULĘ UDAŁO SIE PRZYWIEŹĆ. CO DO PRĄDU , TO DO TEJ PORY NIE MA JEDNEJ FAZY!!! CZUWAJĄC BAWIŁAM SIE W PS-ie , ŻEBY SIĘ ODERWAĆ I NIE BAĆ: [CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/5248/zmikawramceus0.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] ALI??? A MNIE???[/quote] [B]no Wam tez oczywiscie mocno i serdecznie....i nastepnych wielu lat..razem ze slubnym kolega aby bylo milo....:p [/B] [B]i ja tez pilnowalam okien:p ...ale u mnie niegroznie bylo....[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='samograj']JAKOŚ PRZEŻYLISMY, DĄB NIE RUNĄŁ NA DOM, ALE POSZŁAM SPAĆ O 4.00 - musiałam czuwać -I SPAŁAM TYLKO 1,5 GODZ.!!! ULĘ UDAŁO SIE PRZYWIEŹĆ. CO DO PRĄDU , TO DO TEJ PORY NIE MA JEDNEJ FAZY!!! CZUWAJĄC BAWIŁAM SIE W PS-ie , ŻEBY SIĘ ODERWAĆ I NIE BAĆ: [CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/5248/zmikawramceus0.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] ALI??? A MNIE???[/quote] [B]no to oficjalna gafa poszła.... to nastepnych 25 albo i wiecej razem....[/B] Quote
Alicja Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [I][B]:razz:no tak przyjemne z pożytecznym [IMG]http://img237.imageshack.us/img237/5248/zmikawramceus0.jpg[/IMG] ja to nawet jeszcze nie tknęłam przeróbek:roll: Dobrze ze wam się nic nie stało . Aga ...dziękuję ;) [/B][/I] Quote
Cerber Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Witaj samograjko... widze, ze wiatr narobil troche szkod co? dobrze, ze nic zlego sie nie stalo...:) ja tez jestem baranem, urodzilam sie w kwietniu :) Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [B][I]:razz:bywa tu wogóle ktosik[/I][/B] Quote
samograj Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:bywa tu wogóle ktosik[/I][/B][/quote] ALU, już pisałam u Ciebie!!! JESTEM SKAZANA NA [B][COLOR=red]SAMOTNOŚĆ W SIECI!!![/COLOR][/B]:placz: :placz: :placz: Ale cóż , jak się ma taki wredny charakter i wali prosto z mostu co się myśli, to wiadomo, że takich się omija!!! I TO DUŻYM ŁUKIEM!!! ALE JA JUŻ NA POCZĄTKU GALERII PISAŁAM O MIŁKU WIOSENNYM, DO CZEGO JEST ZDOLNY, TAK WIĘC CHYBA KAŻDY , KTO PRZECZYTA PIERWSZĄ STRONĘ WOLI SIĘ ZA BARDZO TU NIE AKLIMATYZOWAĆ!!! ALE SĄ TEŻ POZYTYWNE CECHY (ale może jakoś umykają po przeczytaniu ostatniego zdania) A Ty ALU chyba nie czytałaś:shake: , co??? ALBO JESTEŚ ALA NIEUSTRASZONA!!!:multi: :multi: :multi: W KOŃCU MASZ TEGO SWOJEGO OBROŃCĘ [B]OZZULKA:loveu: :loveu: :loveu: [/B] [B]P.S.[/B] [B]Dopadły mnie myśli samobójcze.....:-( :-( :-( [/B] Quote
Recommended Posts