Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]pamiętaj jak będziesz ustawiać ciasta na stole to koniecznie z wizytówkami ....rogaliki a'la Alicja .....bananowiec a'la samograjka;)[/I][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zdążyłam z tymi wizytówkami, bo wszystko zjedlim w oka mgnieniu:p

Posted

[quote name='samograj']HEJKA WSZYSTKIM!!!

[CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img246.imageshack.us/img246/2373/mikazastaawmikoajatd9.jpg[/IMG][/URL]
made by aneta25[/CENTER]
[/quote]

:turn-l::turn-l::turn-l:Świetne

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]MAM SMUTNĄ WIADOMOŚĆ!!![/B][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B]ŻMIŁKA JEST CHORA, MA ANGINĘ I ZAPALENIE OSKRZELI:placz: :placz: :placz: [/B][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B]W ZWIĄZKU Z TYM NIE BĘDZIE TAK DŁUGO OCZEKIWANYCH SZCZENIACZKÓW!!!!:placz: :placz: :placz: [/B][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B]NIE MOGĘ KRYĆ CHOREJ SUKI PRZECIEŻ!!!:placz: :placz: :placz: [/B][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]To wredne choróbsko złapała od nas ( mamy szpital w domu, wszyscy chorzy)[/FONT][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='samograj'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]MAM SMUTNĄ WIADOMOŚĆ!!![/B][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B]ŻMIŁKA JEST CHORA, MA ANGINĘ I ZAPALENIE OSKRZELI:placz: :placz: :placz: [/B][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B]W ZWIĄZKU Z TYM NIE BĘDZIE TAK DŁUGO OCZEKIWANYCH SZCZENIACZKÓW!!!!:placz: :placz: :placz: [/B][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B]NIE MOGĘ KRYĆ CHOREJ SUKI PRZECIEŻ!!!:placz: :placz: :placz: [/B][/FONT]

[B][FONT=Comic Sans MS]To wredne choróbsko złapała od nas ( mamy szpital w domu, wszyscy chorzy)[/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]

Ojej, jaka smutna wiadomość:shake:
Trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do zdrowia:glaszcze:

Posted

[SIZE=2]Postanowiłam oficjalnie złożyć Wam pierwszą wizytę i widzę taką smutną wiadomość....Czy już weterynarz dobrał leczenie? Na wiosnę bardzo pochorował się nasz mały szary przyjaciel – przez tydzień woziłam Mruczka na zastrzyki – antybiotyki.
Mocno trzymam kciuki i ściskamy nasze 8 kocio-psie łapki za szybki powrót do zdrowia Was Wszystkich.
Pozdrawiam Ewa
[/SIZE]

Posted

Aniu, dopytałaś się weta? Moze , jak za 3 dni Żmiłka będziejuz kończyć chorobę, to jednak mozna pokryć, moze ona woóle będzie chętna. Ludziom aniny i różne inne tak bardzo nie przeszkadzają:evil_lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Aniu, dopytałaś się weta? Moze , jak za 3 dni Żmiłka będziejuz kończyć chorobę, to jednak mozna pokryć, moze ona woóle będzie chętna. Ludziom aniny i różne inne tak bardzo nie przeszkadzają:evil_lol:[/quote]
Ale ona kaszle bardzo i wymiotuje przy tym. Zastrzyki i tak będę dawać sama, dziś dostała pierwszy ,następny za 3 dni (piątek, potem poniedziałek i czwartek do kontroli).
Ciekawe, że łysy się nie zaraził - chyba jest zahartowany!!!
( Żmiłka śpi w nogach ,tylko jak się budzę to podchodzi ,żeby mnie powąchać po twarzy, bo ona nie liże, a to łyse ścierwo spi prawie na mojej twarzy, wylizuje mnie nad ranem, spać nie daje i... zdrowe!!!

[quote name='Czoko'][SIZE=2]Postanowiłam oficjalnie złożyć Wam pierwszą wizytę i widzę taką smutną wiadomość....Czy już weterynarz dobrał leczenie? Na wiosnę bardzo pochorował się nasz mały szary przyjaciel – przez tydzień woziłam Mruczka na zastrzyki – antybiotyki.[/SIZE]
[SIZE=2]Mocno trzymam kciuki i ściskamy nasze 8 kocio-psie łapki za szybki powrót do zdrowia Was Wszystkich.[/SIZE]
[SIZE=2]Pozdrawiam Ewa[/SIZE]
[/quote]
Dzięki za odwiedziny i obietnicę trzymania kciuków:loveu:
ZAPRASZAM JESZCZE KIEDYŚ!!!

[QUOTE]
Ojej, jaka smutna wiadomość:shake:
Trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do zdrowia:glaszcze:
[/QUOTE]
DZIĘKI BIGOSKU, mam jeszcze o wiele gorsza sytuację, choroba ŻMIŁKI to tylko taka mała kropeczka nad wielkim [B][SIZE=5]I[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='samograj'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]MAM SMUTNĄ WIADOMOŚĆ!!![/B][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][B]NIE MOGĘ KRYĆ CHOREJ SUKI PRZECIEŻ!!!:placz: :placz: :placz: [/B][/FONT][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]To wredne choróbsko złapała od nas ( mamy szpital w domu, wszyscy chorzy)[/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]

Ojej :-( ostatnio na wyżłowym forum była mowa o jakimś tam właśnie choróbsku dróg oddechowych. Pojawiło się chyba po Światowej i Kieleckiej wystawie. Psiaki sobie nawazajem podczas spacerków to "sprzedaja".:cool1:
Zdrówka życze i psinie i rodzinie:)

Posted

[quote name='samograj']HEJKA WSZYSTKIM!!!

[CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img246.imageshack.us/img246/2373/mikazastaawmikoajatd9.jpg[/IMG][/URL]
made by aneta25[/CENTER]
[/quote]b[I]owskie:razz:[/I]

[/quote]:shake:oj faktycznie smutna wiadomość .Żmiłeczko nie wolno chorować bo cioteczki się beda zamartwiać .
Trzymam kciukasy ....my mieliśmy choróbsko w zeszłym oku też w okolicach świąt...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']b[I]owskie:razz:[/I]

:shake:oj faktycznie smutna wiadomość .Żmiłeczko nie wolno chorować bo cioteczki się beda zamartwiać .
Trzymam kciukasy ....my mieliśmy choróbsko w zeszłym oku też w okolicach świąt...[/quote]
DZIEKI ZA KCIUKASY:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Imbir1']cześć samograj, przyszłam się podpytać, zaczęły mi się pojawiać stare subskrybcje moich wątków:cool3: czy też tak masz?[/quote]
MNIE TEŻ POWRÓCIŁY WATKI:multi: :multi: :multi:

[quote name='sota36']Zdrowiejcie!!!! Wszyscy!!!!!!!!!![/quote]

[quote='aga =];2629542']weszłam na chwilkę na dogo, a tu taka smutna wiadomość :shake:
trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia !!! :kciuki: :kciuki:[/quote]

[quote name='Korenia']Będzie dobrze :) Moja Amy już 2 lub 3 razy przechodziła zapalenie oskrzeli :([/quote]
WIEM, ŻE BĘDZIE DOBRZE , BO TO ŻADNA TRAGEDIA TA CHOROBA, TYLKO MNIE PRZEŚLADUJE JAKIŚ CHOLERNY PECH.
NAJPIERW MIAŁAM PROBLEMY Z PROTOKOŁEM TESTÓW PSYCH. (GDZIEŚ SIĘ ZAWIERUSZYŁ), WRESZCIE ZAREJESTROWAŁAM ŻMIŁKĘ JAKO SUKĘ HODOWLANĄ, NADESZŁA WYCZEKIWANA CIECZKA - a tu choroba zupełnie nie w porę:angryy: :angryy: :angryy:

[quote name='Vogue']WITAJ SAMOGRAJ!!!
Jak zdrowko Zmilki?
Czy u Was nadal szpital?[/quote]
NEMOCNICE NA KRAJI MESTA!!!!:placz:

Posted

Edytuję, Bo Jest Ok!!!
Własnie Przed Chwilą Napisany Przeze Mnie Post Stracił Na Ważności:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='samograj'][CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img308.imageshack.us/img308/7745/yczeniawitecznesamograjtv0.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]
[/quote]

[SIZE=3][COLOR=Red][B]My także życzymy spokojnych i zdrowych! Świąt[/B][/COLOR][/SIZE]:tree1::santagri::tree1::santagri:

Posted

[quote name='samograj'][CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img308.imageshack.us/img308/7745/yczeniawitecznesamograjtv0.jpg[/IMG][/URL]
[/quote]

[I][B][SIZE=3][COLOR=red]Zdrowych Weosłych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego co najlepsze na przyszły 2007 rok :p :p :p[/COLOR][/SIZE][/B][/I][/CENTER]