Avilia Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='magenka1']a czy odbyła się dzisiaj kastracja?[/QUOTE] Na pewno.Teraz nie ma mnie na Śląsku wiec sprawdzić nie mogę.Wracam w piątek,dam znać jak Rudas się czuje.Chociaż pewnie jutro już będę miała telefon z wieściami;) Quote
magenka1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 a ja myślałam, że Avilia jesteś gdzieś w pobliżu dlatego spytałam przepraszam :) Quote
Avilia Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='magenka1']a ja myślałam, że Avilia jesteś gdzieś w pobliżu dlatego spytałam przepraszam :)[/QUOTE] Ogólnie jestem obok Rudasa (drzwi w drzwi) ale obecnie jestem "na wygnaniu" do piątku;) Mam już wieści,dzwoniła opiekunka Rudasa.Psiak czuje się bardzo dobrze.Pani jest zaskoczona,że tak szybko doszedł do siebie;) Koszt kastracji-180zł.Faktura jest,w piątek wrzucę na wątek. Quote
magenka1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 jeśli kasa pilna to ja te pieniądze co mam na kocie z bazarku mogę już wysłać (jeszcze nie mam wszystkich wpłat) A czy już konkretna data wyjazdu Rudasia na Mazury? i czy państwo może wiedzą o wątku? :) Quote
AgusiaP Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='leonarda']Tak jeszcze o nim myślę, jakoś nie mogę przestać.. Jak dobrze, że ta sąsiadka go znalazła, wzięła i uratowała... ukłony niskie ode mnie jej przekaż, Avilia. Tak niewiele brakowało...a to taka dobra psina.. A na zdjęciach to on się nawet w połowie tak ładny nie wydaje, jak jest naprawdę![/QUOTE] Ja widziałam dzisiaj Rudego u weterynarza. Potwierdzam zdjęcia nie oddają jego urody. Avilia masz wspaniałą sąsiadkę:lol: Quote
Magolek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jak tam Rudasek po zabiegu się czuje? Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie i do domku pojedzie. :) Quote
Avilia Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 [quote name='magenka1']jeśli kasa pilna to ja te pieniądze co mam na kocie z bazarku mogę już wysłać (jeszcze nie mam wszystkich wpłat) A czy już konkretna data wyjazdu Rudasia na Mazury? i czy państwo może wiedzą o wątku? :)[/QUOTE] Ja za kastrację założyłam.Więc jeżeli o mnie chodzi to brakuje tylko 55zł:) Bo na koncie miałam 125zł uzbierane już na niego-rozliczenie post #3.Kastracja wyniosła złotych 180. Dziękuję Wam dziewczyny za wszelką pomoc,od razu jak powstał wątek.Jesteście wspaniałe.Dzięki temu Rudy tak szybko znalazł domek;) Pani przyjeżdża już w sobotę;D Quote
magenka1 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Avilia podeślij mi Swój nr konta jutro przeleję pieniądze Quote
Ewa Gałązka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [INDENT][SIZE=5][B][COLOR=red]TERMINARZ, książki, żel pod prysznic, płyn do kąpieli, bajki dla dzieci, kantarek,akcesoria dla psów- zapraszam wszystkich na bazarek[/COLOR][/B] [/SIZE][/INDENT] Quote
Javena Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Odezwała się Kamilawa z Iławy .Czy nadal potrzebna jest wizyta przed adopcyjna ,czy juz ktos był ,bo nie pamietam? Quote
magenka1 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 teraz będę miała dostę do kompa dopiero w poniedziałek poporszę nr konta wtey przeleję 55 zł bo reszte jak wszyscy się zgodzą przelejemy na dzieciaczki z pszczyzny Quote
Avilia Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Wklejam zdjęcie fakturki: [IMG]http://lh5.ggpht.com/_bYcOKL0-JFY/TUP7VWKoE0I/AAAAAAAAA5M/ddRzIti_xcY/s640/DSCI1363.JPG[/IMG] Dzisiaj o 16 przyjeżdża Pani Rudasa;D Quote
Javena Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Nie wiedziałam ,ze sprawdzony. Za dużo tych psiaków ,już nie wiem ,gdzie ,co ,i jak.:)To cudownie. Rudasku,zycze szczęscia. Quote
Ewa Gałązka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 A to pieniądze z bazarku mojego na Rudaska nie są już potrzebne, bo doczytałam się, że jak wpłynie 55zł od magenki1, to już będzie wszystko zapłacone? [B][COLOR=red][FONT=Tahoma]TERMINARZ, książki, żel pod prysznic, płyn do kąpieli, bajki dla dzieci, kantarek, akcesoria dla psów- zapraszam wszystkich na bazarek[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR] Quote
Javena Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ewciu ,jesli nie sprawi Ci różnicy ,moze przelejesz Avili te pieniażki na długi Pszczyniaków? Tam jest straszne zadłużenie w lecznicy. Z naszego bazarku ,co zostanie ,to przekazemy Pszczyniakom. Quote
magenka1 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Avilia wysłałam Ci 55 zł za kastrację poprosze o potwierdzenie na bazarku o wpłacie jak już będzie na Twoim koncie Quote
Ewa Gałązka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Rozliczam bazarek.Wszystkim dziękuję za udział i podnoszenie bazarku. Dane do zapłaty wysłałam wszystkim kupującym na pw. Jak wszyscy zapłacą to powinno się uzbierać [B][COLOR=red]104 zł.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Weszłam na stronę pszczyńską- na taki ogromny dług jak 6 tysięcy - to te sto złotych z bazarku jest kroplą, która zniknie w morzu ![/COLOR][/B] Quote
Javena Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']Rozliczam bazarek.Wszystkim dziękuję za udział i podnoszenie bazarku. Dane do zapłaty wysłałam wszystkim kupującym na pw. Jak wszyscy zapłacą to powinno się uzbierać [B][COLOR=red]104 zł.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Weszłam na stronę pszczyńską- na taki ogromny dług jak 6 tysięcy - to te sto złotych z bazarku jest kroplą, która zniknie w morzu ![/COLOR][/B][/QUOTE] No tak,ale kropla do kropli i zrobi sie strumyczek.Choc do morza potrzeb ,jeszcze daleko. Quote
magenka1 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Odzyskałam już komputer ciekawe jak tam Rudaś w nowym domku?? Quote
Avilia Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Dziewczyny zaraz postaram się wszystko opisać.Mam małe problemy z laptopem,sam się wyłącza.Od wczoraj próbuje coś skrobnąć. Quote
Avilia Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 W sobotę popołudniu odebrałam Panią z dworca (świetna kobieta!!!wymarzona dla Rudego!).Pojechałyśmy do domu tymczasowego.Pani zakochana w Rudasie od pierwszego wejrzenia.Ja i tymczasowa opiekunka Rudasa oczywiście w płacz,bo Rudasek będzie odjeżdżał.Do płakania dołączyła się jego obecna właścicielka;p Więc płakałyśmy sobie razem:oops: Pani miała pociąg powrotny późnym wieczorem,bo aż o 23,więc dzięki temu miała czas aby zapoznać się z Rudym,pójść na spacer. Rudas będzie królewiczem w swoim domu.Royal Canin-te sprawy;D Będzie miał cały dom do swojej dyspozycji;) Podziwiam właścicielkę Rudego-jechała z Iławy od piątku,w sobotę miała przesiadkę w Warszawie dopiero do Dąbrowy.To się naprawdę nazywa miłość od pierwszego wejrzenia;) Wieści będę miała na bieżąco.Mam fotki z pociągu,jeżeli laptop nie odmówi mi posłuszeństwa to jeszcze dzisiaj je ujrzycie. Quote
Javena Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Takie wiesci ,to jak balsam na zbolałe serce.Rudasku,życze Ci wszystkiego najlepszego. Quote
Recommended Posts