Javena Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 No ,cieszę sie bardzo.Zeby tak jeszcze reszta zanalazła domki. Zwłaszcza Kubuś ,mikrusek z Gostynia. Quote
Magolek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Avilia']Widzisz Javeno,to dzięki Twoim ogłoszeniom!;) [/QUOTE] Dokładnie tak, nie można nie doceniać rozsyłania informacji, to bardzo ważne! Ależ się cieszę :multi: !!! Quote
Javena Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 warminsko-mazurskie] patch75 [warminsko-mazurskie] basia0607 [warminsko-mazurskie] kasiak27 (tylko warmińsko-mazurskie) [warminsko-mazurskie] lidka_park [warminsko-mazurskie] charly Cioteczki wizytujące domy. Quote
Avilia Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Mamy cioteczkę na wizytę! Prawdopodobnie będzie przeprowadzona we wtorek;D Javenko,dziękuję;) Quote
Ewa Gałązka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ZBÓRKA PIENIĄŻKÓW NA KASTRACJĘ ! Czy jest już coś w skarbonce na sterylkę Rudaska cudnego pieska ? Zadeklarowałabym 20 zł. Quote
Javena Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']ZBÓRKA PIENIĄŻKÓW NA KASTRACJĘ ! Czy jest już coś w skarbonce na sterylkę Rudaska cudnego pieska ? Zadeklarowałabym 20 zł.[/QUOTE] Pisałam do kamilawy w sprawie wizyty. Jest z Iławy..... Ja też deklarowałm 20 zł. Quote
Ewa Gałązka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ZBÓRKA PIENIĄŻKÓW NA KASTRACJĘ dla ślicznego puszystego Rudaska. Dzięki temu piesek będzie miał stały domek !!!! Quote
Avilia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Jeszcze nic w skarbonce Rudasa nie ma.Bardzo dziękuję za deklaracje;) Zaraz poślę konto;D Quote
Javena Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Avilla,pieniazki na Twoje konto wpłacić? Quote
Avilia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Javena']Avilla,pieniazki na Twoje konto wpłacić?[/QUOTE] Tak proszę na moje;) Dziękuję. Quote
magenka1 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dzięki inforarmacji Javeny prześlę 15 zł na kastrację poproszę o nr konta Quote
Avilia Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='magenka1']Dzięki inforarmacji Javeny prześlę 15 zł na kastrację poproszę o nr konta[/QUOTE] Dziękuję,już posyłam;) Quote
magenka1 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 pieniądze wysłane , Rudy będzie mieszkał w moim województwie choć Iława jest ode mnie daleko Quote
Ewa Gałązka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Zadeklarowane 20 zł. na kastrację już wysłałam, powinny być jutro na koncie. Zapraszam inne osoby do składki na kastrację Rudaska. Quote
Avilia Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 I już po wizycie;) Dogomaniaczka która przeprowadzała wizytę powiedziała,że Państwo bardzo ciepli,aktywni.Podobno wszędzie zdjęcia suni którą stracili.Wrażenia jak najbardziej pozytywne.W takim razie Rudas będzie miał domek! Jeszcze tylko kastracja i szukanie transportu. P.S-Pani podobno nieśmiało się zastanawiała aby sama po Rudego przyjechać;) Może wypali jak mąż się zgodzi;D Quote
magenka1 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 super, bardzo się cieszę i cioteczka Javena na pewno też :) Quote
Marta&Angus Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dziś odwiedziłam przyszłych właścicieli Rudego. Przemili, wrażliwi ludzie, wspominający swoją sunię Tajgę, niestety już za TM, szkoda, bo piękna z niej dziewczynka była. Psiak, będzie miał naprawdę dobry, ciepły domek :). Ja ze swojej strony bardzo dziękuję Pani Wiesi i mężowi za miłe przyjęcie. Życzę Państwu i Rudkowi samych cudownych chwil. Quote
Magolek Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Bardzo, bardzo się cieszę. Tak mało ostatnio dobrych wieści. :) Quote
Javena Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja też się ciesze.........Wysłałam skromna deklaracje. Quote
Avilia Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Mam pierwszą wpłatę na kastrację Rudego: [B]Magenka1- 15zł[/B] Dziękuję! Quote
Javena Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Avila,moze zrobiłabys bazarek z opcją kup teraz.Wysłałbym Ci zdjecia i opis. Chyba robiłas bazarki? Cos mi sie tak wydaje. Quote
Gabi79 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Niestety nie mogę wspomóc finansowo. Ale bardzo się cieszę, że szykuje się wspaniały domek dla Rudego. Quote
Avilia Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Javena']Avila,moze zrobiłabys bazarek z opcją kup teraz.Wysłałbym Ci zdjecia i opis. Chyba robiłas bazarki? Cos mi sie tak wydaje.[/QUOTE] Javenko robię bazarki cały czas (mam całe mieszkanko zawalone paczkami od dziewczyn),ale powoli się nie wyrabiam,prowadzę już cztery,ogarniam adopcje,wizyty,jeżdżę do Pszczyny.Ja niestety muszę odmówić,ale Mikoada obiecała pomóc mi w bazarkach,zaraz jej zapytam czy da radę wystawić fanciki od Ciebie;) Bardzo,bardzo Ci dziękuję złota kobieto!;) Quote
magenka1 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Javena']Avila,moze zrobiłabys bazarek z opcją kup teraz.Wysłałbym Ci zdjecia i opis. Chyba robiłas bazarki? Cos mi sie tak wydaje.[/QUOTE] Javeno przecież ja mogę zrobić bazarek podeślij mi te rzeczy i opisy na [email][email protected][/email] Quote
Recommended Posts