Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avilia']Widzisz Javeno,to dzięki Twoim ogłoszeniom!;)
[/QUOTE]

Dokładnie tak, nie można nie doceniać rozsyłania informacji, to bardzo ważne!
Ależ się cieszę :multi: !!!

Posted

warminsko-mazurskie] patch75
[warminsko-mazurskie] basia0607
[warminsko-mazurskie] kasiak27 (tylko warmińsko-mazurskie)
[warminsko-mazurskie] lidka_park
[warminsko-mazurskie] charly
Cioteczki wizytujące domy.

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']ZBÓRKA PIENIĄŻKÓW NA KASTRACJĘ ! Czy jest już coś w skarbonce na sterylkę Rudaska cudnego pieska ? Zadeklarowałabym 20 zł.[/QUOTE]
Pisałam do kamilawy w sprawie wizyty. Jest z Iławy..... Ja też deklarowałm 20 zł.

Posted

I już po wizycie;)

Dogomaniaczka która przeprowadzała wizytę powiedziała,że Państwo bardzo ciepli,aktywni.Podobno wszędzie zdjęcia suni którą stracili.Wrażenia jak najbardziej pozytywne.W takim razie Rudas będzie miał domek!
Jeszcze tylko kastracja i szukanie transportu.

P.S-Pani podobno nieśmiało się zastanawiała aby sama po Rudego przyjechać;) Może wypali jak mąż się zgodzi;D

Posted

Dziś odwiedziłam przyszłych właścicieli Rudego. Przemili, wrażliwi ludzie, wspominający swoją sunię Tajgę, niestety już za TM, szkoda, bo piękna z niej dziewczynka była. Psiak, będzie miał naprawdę dobry, ciepły domek :). Ja ze swojej strony bardzo dziękuję Pani Wiesi i mężowi za miłe przyjęcie. Życzę Państwu i Rudkowi samych cudownych chwil.

Posted

[quote name='Javena']Avila,moze zrobiłabys bazarek z opcją kup teraz.Wysłałbym Ci zdjecia i opis. Chyba robiłas bazarki? Cos mi sie tak wydaje.[/QUOTE]

Javenko robię bazarki cały czas (mam całe mieszkanko zawalone paczkami od dziewczyn),ale powoli się nie wyrabiam,prowadzę już cztery,ogarniam adopcje,wizyty,jeżdżę do Pszczyny.Ja niestety muszę odmówić,ale Mikoada obiecała pomóc mi w bazarkach,zaraz jej zapytam czy da radę wystawić fanciki od Ciebie;)
Bardzo,bardzo Ci dziękuję złota kobieto!;)