Agnieszka103 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='Aimez_moi']Kochane.....:) damy rade.....:)[/QUOTE] Koniecznie, musimy. Aimez_moi i mari23 - wiem jak ciężko wyskubać dodatkowe pieniądze w chwili, kiedy tych deklaracji ma się już kilka. Dlatego tym bardziej Wam dziękuję. Gdyby jeszcze pojawiały się na wątku osoby, mogące wesprzeć jakąś deklaracją... Quote
Asia_M Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 20 zł ode mnie. Narazie tylko tyle, bo w tym miesiącu wsparłam już inne pieski, ale w przyszłości na pewno o Bruno nie zapomnę. Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='Asia_M']20 zł ode mnie. Narazie tylko tyle, bo w tym miesiącu wsparłam już inne pieski, ale w przyszłości na pewno o Bruno nie zapomnę.[/QUOTE] Ale super.......:) ze jestes......:) Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='Agnieszka103']Koniecznie, musimy. Aimez_moi i mari23 - wiem jak ciężko wyskubać dodatkowe pieniądze w chwili, kiedy tych deklaracji ma się już kilka. Dlatego tym bardziej Wam dziękuję. Gdyby jeszcze pojawiały się na wątku osoby, mogące wesprzeć jakąś deklaracją...[/QUOTE] A widzisz Kochaniutka.......:):):) zyczenia sie spelniaja......:) Quote
Aimez_moi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Jak tam Bruno? I jak decyzje?...... zabieramy psiaka? Quote
Asia_M Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Pianka']ale stałej czy jednorazowej?[/QUOTE] Myślę o comiesięcznej wpłacie. Może czasem udałoby się wpłacić coś więcej - w zależności od miesiąca. Staram się pomagać pieskom jak mogę, mimo że bardzo mało zarabiam. Jak się czyta o tych wszystkich bidach to naprawdę można złapać doła :( Quote
Pianka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 dziękuje :) :) czyli mamy 130 zł deklaracji :) allegro ogłoszeniowe Bruno ma cały czas Quote
Asia_M Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Myślałam o takiej aukcji z cegiełkami, które pomogłyby nam utrzymać Bruno w hoteliku. Czy Bruno wymaga jakiejś specjalistycznej karmy? Pozdrowionka! Quote
Pianka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Można zrobić, ale to nam niewiele pomoże jak nie mamy wystarczającej ilości deklaracji. Allegro to jednorazowe wpłaty, na długo nie wystarczą. W tej chwili mamy kaski tyle, ze wystarczy na 2 miesiące, a potem co? To stary pies, nie znajdzie tak szybko domu, a moze nawet nigdy. A dwa pewnie jak zawsze przy starym psie wypadną jakies koszty na leczenie. Karmy specjalnej nie potrzebuje. W schronisku jedzą gotowane. wrzuciłam Bruna na wyróżnione ogłoszenie tu [URL]http://www.dogomania.pl/site/ads/id/411/[/URL] moze stąd ktoś zajrzy na watek jeszcze na FB bym zrobiła wydarzenie, tylko musielibyście pomóc mi to reklamować Quote
Pianka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 wydarzenie na FB [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=191244640914434[/url] Quote
Asia_M Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Oczywiście deklaracje są najważniejsze, ale myślę, że warto też rozważyć te cegiełki. W końcu każdy grosik się liczy - każde 10 zł to kolejna doba w bezpiecznym miejscu. Quote
Pianka Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Okryłam już jak się obsługuje tego FB, coby ludzie oglądali wydarzenie :D Nikus mógłby zawieźć Bruna dopiero tak w połowie kwietnia. Damy rade uzbierać deklaracje? Musze zadzwonić do Asi, mam nadzieje, że miejsce trzyma jeszcze Quote
Aimez_moi Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Polowa kwietnia......to za miesiac..... Bruno wytrzyma tak dlugo? Quote
Pianka Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Musi wytrzymać. Gorzej jak nie wpadną następne deklaracje, bo wtedy obawiam się, że nie pojedzie. I druga sprawa czy hotel będzie czekał tak długo, aż sie boje dzwonić:roll: Quote
eski Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 tak mi szkoda staruszka :( wiele nie mogę, bo mam sporo deklaracji, ale myślę, że jakieś 10 zl stałej jeszcze wysupłam poproszę o nr konta byle tylko zdążyć.... Quote
Pianka Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 uf zadzwoniłam do hoteliku, na szczeście nie na krzyczeli :) tylko czekaja z niecierpliwością:p [quote name='eski']tak mi szkoda staruszka :( wiele nie mogę, bo mam sporo deklaracji, ale myślę, że jakieś 10 zl stałej jeszcze wysupłam poproszę o nr konta byle tylko zdążyć....[/QUOTE] bardzo dziekuje, każda deklaracja jest na wage złota, nawet 5 zł wiec mamy stałych 140 [quote name='AresekSE']poprosze o numer konta. renata[/QUOTE] dziękuje pytanko mam czy przyszłas tu z FB? pytam bo tam dwie osoby pisały, ze wpłacona pieniadze, ale żadna sie do mnie nie odezwała, nie wiem czy wysyłać im tez numer konta eh, moze jednak faktycznie zrobie te allegro cegiełkowe, zawsze się przyda zapas na weta Quote
Asia_M Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Myślę, że allegro cegiełkowe jak najbardziej się przyda. Bardzo potrzebujemy pomocy z zewnątrz, bo jak widać na Dogomanii coraz trudniej uzbierać pieniążki - jest coraz więcej potrzebujących psiaków, a Dogomaniacy mają często po kilka deklaracji. Mój przelew właśnie poszedł. Quote
Pianka Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Zaraz postaram się zrobić bazarek i moze te allegro wpłaty 52,50 zł- bazarek Pianki 10 zł- eski 20 zł- Asia_M 40 zł- AresekSE Quote
Aimez_moi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Kurcze..... uda sie.....:) Zobaczycie.....Bruno bedzie jeszcze mial pogodny pyszczek......:) Quote
Pianka Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 bazarki [url]http://www.dogomania.pl/threads/204705[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/204511[/url] allegro [url]http://allegro.pl/kup-kartke-pomoz-stary-slepnacy-pogryziony-bruno-i1525782482.html[/url] Quote
Pianka Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 mamy stałą deklaracje od Pana Macieja D. na 30 zł:multi: dziękujemy:loveu: Quote
Recommended Posts