Tyśka) Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 2 godziny temu, kalyna napisał: dogo koszmarnie opustoszało, toteż nie bywam tu zbyt często ;) Ale coś ostatnio się rozruszało :) Brakuje Cię tutaj! Quote
kalyna Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ale coś ostatnio się rozruszało :) Brakuje Cię tutaj! Czyżby sesja nadchodziła? Aleee nie, bo ciężko się wbić tu na nowo i za dużo czasu to pochłania ;) Quote
Tyśka) Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 28 minut temu, kalyna napisał: Czyżby sesja nadchodziła? Hahaha, w trakcie! Punt dla Ciebie! Quote
kalyna Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 22 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Hahaha, w trakcie! Punt dla Ciebie! hahaha ja też miałam wzmożoną aktywność na forum w trakcie sesji ^_^ Quote
kalyna Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 Ciapek [*] I w tym naszym trio, zostało tylko dwóch... :( Quote
*Magda* Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Przykro mi Alinko Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz Quote
kalyna Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 :( Nadal boli tak samo, coraz bardziej tęsknię i coraz więcej łez płynie, dobrze, że mam chociaż poczwarusie Quote
kalyna Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 57 minut temu, *Magda* napisał: To może warto poszukać nowego psiaka? temat ten jest wałkowany od bardzo długiego czasu. I na razie jest w fazie zawieszenia. Począwszy od słów mego ojca "żadnego więcej psa w domu" i bla, bla, bla... po szukaniu rasowego papika,który nie miał być ONkiem, co skończyło się fiaskiem i ogólną beznadzieją. Kończąc na tym, że pewnie pojawi się 3 psiak kieeeeedyś tam. Ale czy to będzie papiś kundelek potrzebujący domu, co skradnie nasze serca, czy Onek to czas pokaże. Na razie są to dwie jedyne opcje. Quote
*Magda* Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 3 godziny temu, łamAga napisał: A na drugiej scianie powies zierzaki :D Aga, wszystko z Tobą dobrze? :D Quote
kalyna Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 Dnia 5.04.2017 o 09:06, łamAga napisał: A na drugiej scianie powies zierzaki :D ee yyyy hmm, o co chodzi? Dnia 5.04.2017 o 12:10, *Magda* napisał: Aga, wszystko z Tobą dobrze? :D no też się zastanawiam :D Quote
Tyśka) Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Aga pewnie odpowiedziała w nie tym wątku, co trzeba. Bo innego wytłumaczenia nie mam, haha :D Quote
*Magda* Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Podejrzewam, że chciała to napisać w mojej galerii, bo tam zamieściłam fotę ze zdjęciami dzieci na jednej ścianie ;) Ale Aga, jak to Aga-pomyliła galerię :D Quote
łamAga Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Ejjj no , nie dosyć że galerię pomyliłam to jeszcze to przeoczyłam :P Quote
kalyna Posted December 14, 2017 Author Posted December 14, 2017 Pewnie nikt tu nie zagląda :D Ale muszę się pochwalić naszym nowym członkiem walniętego stada, czyli Nitek się przestawia: nie, nie wzięłam Poczwara, Ale kusiło mnie,oj jak mnie kusiło. I nadal kusi, hihihihih :D Quote
*Magda* Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 My zaglądamy, to Ty nas olewasz :P Fajny papik, ale napisz coś więcej o nim :P Quote
angineuuka Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 4 godziny temu, *Magda* napisał: My zaglądamy, to Ty nas olewasz :P Fajny papik, ale napisz coś więcej o nim :P co tu pisać, po prostu terrier xD Quote
kalyna Posted December 15, 2017 Author Posted December 15, 2017 To jest Jack Russell Terrier. Szalony jak to terrier, ciągle coś odwala :P Aga, mały jeśli chodzi o jego rozmiar, bo jego pomysły idą jak tsunami :D Quote
łamAga Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 9 minut temu, kalyna napisał: Aga, mały jeśli chodzi o jego rozmiar, bo jego pomysły idą jak tsunami :D Dogadał by się z Tamirą , wczoraj zjadła młodemu spodnie i jego ulubioną buzę z koparą :[ a dzisiaj rozszarpała legowisko które Sebek jej położył w garażu żeby mogła sie na nim położyć jak ją tesciowa wywali na dwór , mówiłam mu że je rozwali , to " nie , przeciez tego w domu też nie rozwala " , nie chciałam ale musiałam powiedzieć " a nie mówiłam " :P Quote
kalyna Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 23 godziny temu, łamAga napisał: Dogadał by się z Tamirą , wczoraj zjadła młodemu spodnie i jego ulubioną buzę z koparą :[ a dzisiaj rozszarpała legowisko które Sebek jej położył w garażu żeby mogła sie na nim położyć jak ją tesciowa wywali na dwór , mówiłam mu że je rozwali , to " nie , przeciez tego w domu też nie rozwala " , nie chciałam ale musiałam powiedzieć " a nie mówiłam " :P A ona nie powinna się już ciut uspokoić? Mnie zadziwiają pokłady psiego moczu w psie. Boże, on ciągle i ciągle sika i końca nie widać. Quote
Recommended Posts