kalyna Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 To ja na prognozę nie patrzę :P Mogę ci wysłać jamnika? Bo on nic nie czai, cały spacer ciągnie, więc może tobie się uda :D Faktycznie nie ma na co :D Ja tego chcę ogarnąć Owczary :P tzn. mam coś w planach :) to co innego niż równanie. Ej z Ciapkiem to ciągle się uczymy grzecznie chodzić. I jak ze mną idzie to idzie ładnie, ale jak w swe ręce weźmie moja siostra lub mamuśka. Hahaha potem znowu trochę dni minie zanim skapnie się, że nie ze mną te numery :P Quote
marta1624 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Mój nigdy nie ogarnął chodzenia na smyczy :) Taki typ :D Quote
rashelek Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ja Miczę oduczałam ciągnąć na smyczy rok czasu, ale teraz już się ogarnęła i idzie równo. Za to Poczwar ma fazy i co jakiś czas robi nam zaprzęgi :lol: Quote
rashelek Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 On wam tylko pomaga, czepiasz się! :D No tak, dzięki niemu nie stoimy w miejscu! Chyba, że akurat liże siki, to 10min można sterczeć :D A potem znowu jazdaaaa! :lol: Quote
kalyna Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Hihihih ja teraz, patrząc z perspektywy czasu i posiadaniu 3 psów to jednego nauczyć chodzić na smyczy to pikuś. Niestety nie wiem co sie dzieje, ale jak idą stadem to jakby rozum im odjęło. Z obserwacji wynika, że Gandzik idzie jak zawsze, Ciap czasami przyspiesza, a Sonia udaje czołg. Jak idą dwójkami nie ma takiego problemu, jakakolwiek konfiguracja by nie była, to ogarniają. Jeszcze trochę i to rozgryzę :P Tak się właśnie zastanawiam czy FB nie założyć pierdziulniętej trójcy :lol: Ogólnie to byłam dzisiaj z psiurami 4 godz. na dworze i chyba ciut wymarzłam. Ale było bardzo fajnie ;) Quote
marta1624 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 No tak, dzięki niemu nie stoimy w miejscu! Chyba, że akurat liże siki, to 10min można sterczeć :D A potem znowu jazdaaaa! :lol: To z Luckiem jest ciekawiej- on nawet wiki liże w biegu :D Alina pogoda super to i na dworze posiedziałaś :) Quote
angineuuka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ja byłam tylko 1,5 g a telepie mną do teraz :p chyba będę chora :p Quote
kalyna Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Ja byłam tylko 1,5 g a telepie mną do teraz :P chyba będę chora :P Spoko ;) ja jestem chora, chwilami głos mi zanikał to leciałam po tabsy i odradzałam się :P Choć nie powiem, zmiana temp źle na mnie wpływa. Dlatego gdyby słońce tak szybko nie uciekło to pewnie dłużej byłabym na dworze ;) Quote
kalyna Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Super fotki !!!! ;) Dzięki :) dzisiaj zrobiłam krok milowy... i zapraszam TU Quote
marta1624 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Owczarki się gryzą! :D Ale fotki super :loveu : Tylko Ciapka mało :p Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 no ochroniarzy to masz pierwsza klasa :) Quote
kalyna Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Owczarki się gryzą! :D Ale fotki super :loveu : Tylko Ciapka mało :P one tak od lat :lol: Będzie Ciap, będzie ;) no ochroniarzy to masz pierwsza klasa :) Ahh nic tylko ich strzec :D hahaha właśnie chodzę po domu i mam dylemat, jak zwykle kuw***** :( Quote
*Magda* Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Jaki masz dylemat? Może pomożemy :) Właśnie ;) Quote
Guest TyŚka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Nie weszłabym nigdy do Ciebie na posesję - masz ochroniarzy pierwsza klasa :D My już Was lubimy :D Quote
kalyna Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Jak takie chętne do pomocy jesteście to doradźcie :P dobry rozmiar czy lepsze o rozmiar mniejsze? bo już się zmieszałam... Quote
rashelek Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Wydaje mi się, że leżą bardzo dobrze, nic nie odstaje ani nic ;) Dlaczego się nie pochwaliłaś, że kupujesz Hurtty?! Quote
kalyna Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Nie weszłabym nigdy do Ciebie na posesję - masz ochroniarzy pierwsza klasa :D My już Was lubimy :D Hihihi a to zgredki są :D tzn. jak jest Ciap to sama mówię, aby nie wchodzić. Ale jak tylko Owczary to spoko. Choć jak są same to tak spoko nie jest :P Cieszymy się :) Według mnie są ok ;) wg mojej mamy też, a mi jak zwykle coś nie teges... Wydaje mi się, że leżą bardzo dobrze, nic nie odstaje ani nic ;) Dlaczego się nie pochwaliłaś, że kupujesz Hurtty?! Tylko z przodu maja luz. Mały, ale jest. Teraz jest zima i jest ciut bardziej puchata. A znowu rozmiar mniejszy boję się, że wrzynałoby się jej. Te mają z przodu 76, a tamte 64. Jak to nie pisałam? a to: (str. 440, post 8789) A mnie walnęło, popieściło czy co tam jeszcze :lol: a nie pisałam otwarcie, bo mam ostre warunki postawione, których teraz muszę się trzymać :lol: przecież sama nie kupiłabym ich w życiu... a tak to "trochę" jestem na bacznym oku :P Quote
angineuuka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Zostaw je ;) lepiej trochę za duże niż za ciasne. A o hurttach pisała, pamiętam :D Quote
Recommended Posts