Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

U nas też KONG poszedł w ruch i też minęło w miarę spokojnie, więc wierzę Ci, że jesteś zadowolona :)

Posted

U nas też KONG poszedł w ruch i też minęło w miarę spokojnie, więc wierzę Ci, że jesteś zadowolona :)

U mnie co roku dostawały kości do jedzenia. W tym zrobiłam wyjątek i napakowałam zabawki żarełkiem. I zajęcia chyba na pół godziny, po czym padły. Poszły do kojca i dostały kości. Największe huki, a te się wlepiają w żarełko, nawet na milimetr nie poruszyły się.

No i mój maluteńki, tititititi szczeniaczek Gandzioszek burczał, jak S czy C chciał mu się dobrać do jego wyżerki. To wyglądało tak dziwnie, że aż śmieszne :)

Posted

Haha malutki sceniacek :D

Super że tak minęło u ciebie :)

Niedobry kong, ucieka Gandzi :D

Noo na serio ja go tak traktuję :P

Ciap podobnie, przecież malutki, biedniutki i głodzone dziecię. Za to Soniulę przez jej wredne usposobienie do pobratymców zbyt szybko zrobiłam dorosłą :P bo jak miała ponad rok to mówiłam, że jest wielkim i złym piesełem.

to tak wyjątkowo na tym zdjęciu ;)

DSC_0028.JPG

Posted

Gandzia taka piękna... już drugi raz ktoś sobie przywłaszczył to zdjęcie i podrasował w programie :roll:

Za późno zaczęłam podpisywać fotki...

DSC_0880.jpg

Posted

Gandzia taka piękna... już drugi raz ktoś sobie przywłaszczył to zdjęcie i podrasował w programie :roll:

Za późno zaczęłam podpisywać fotki...

DSC_0880.jpg

i to jak piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ale wiadomo że kraść fot nie powinno się,Ja zawsze się pytam czy mogę

Posted

i to jak piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ale wiadomo że kraść fot nie powinno się,Ja zawsze się pytam czy mogę

raczej pewnie ktoś znalazł w google grafice ;)

Jednak ja podałam takie jak jest w oryginale.

Guest TyŚka
Posted

Właśnie, właśnie - powinnaś być dumna, że Gandzia jest psem sławnym :D

A tak poważnie - upomniałaś się, że to Twoje foto?

Hahaha, to psy faktycznie miały wyżerkę na sylwka :D

Posted

Fotka super, co się dziwisz że kradną :D

Nie dość, że ktoś kradnie to jeszcze przerabia...

Właśnie, właśnie - powinnaś być dumna, że Gandzia jest psem sławnym :D

A tak poważnie - upomniałaś się, że to Twoje foto?

Hahaha, to psy faktycznie miały wyżerkę na sylwka :D

Tiaaa sława najważniejsza i ta ilość lajków :loveu:

Napisałam, że to mój pies to mi nie wierzyli to się wkurzyłam i napisałam imię i przydomek i podałam źródło gdzie to zdjęcie było zamieszczone przeze mnie. Później usunęła ta osoba to zdjęcie. Bo wstawione było na grupie ONków na FB. A na końcu mi napisała, ze nie wierzy, że to mój bo nie mam jego zdjęcia na profilu. No przecież mam, tylko 2 lata później.

Kiedyś na jakieś stronie ONków też ktoś wstawił, ale w komentarzu napisałam, że to moja Gandzia i nikt się nie odezwał.

No raz w roku im się należy :P

A ja się tylko przywitam z wieczorka i zaraz znikam spać grin.gif

Siemka i dobranoc ;)

A ja jutro do szkoły, rozpaczam...

na dodatek mamy jutro kolędę.

Posted

U nas to święta minęły na obżarstwie z Konga, żeby pies nie dziadował przy stole. A w Sylwka były skrawki z pizzy :lol:

A fotka śliczna, to nic dziwnego, że kradną :P

Posted

Ja też w szkole, nie rozpaczaj :)

Moja to nie onek to nie kradną zdjęć :) Poza tym fatalne fotki robię :D

Noo a ja już dawno po :D a jutro wolne, jaram się :D

A widzisz mojej Soniuli czy Ciapulca to nie chcą. Gandzik teraz popadnie w samozachwyt...

Moim też wieeeele brakuje...

U nas to święta minęły na obżarstwie z Konga, żeby pies nie dziadował przy stole. A w Sylwka były skrawki z pizzy :lol:

A fotka śliczna, to nic dziwnego, że kradną :P

U mnie w końcu mnie słuchali w domu, że pies nie może niczego z stołu jeść, bo uczulony. Choć nie upilnowałam go w 100%. Ale widzą, że jak coś zje to zaraz się drapie to od razu respektują zakaz. Choć wczoraj się drapał, a wprowadzam nową karmę i jestem wielce niezadowolona. Bo albo coś gwizdnął np.  u kotów, albo karma :(

Choć psy żuliły czipsy, na koniec roku poszalałam... na wiosnę dalej się będę odchudzać.

Nie przesadzajmy, aż taka to nie jest ładna :P

Posted

A ja za tydzień i koniec, sesja :D

Już :O

my semestr kończymy w połowie lutego i wtedy muszę oddać 1 rozdział mojej pracy...

Dla rozjaśnienia, nie mam jeszcze nic napisane... supciooooo :D

Posted

Ja mam sesje pod koniec stycznia. Jeszcze nie wiem co jak wygląda, ale spoko. A jakiś egzamin zerowy czy coś takiego mam z ang 19.01 to jakaś masakra angielski i ja....

Posted

U nas już koniec :D i do tego czasu mam kartę tematu pracy oddać, a nawet tematu nie wybrałam tak na pewno :D

ja mam temat i plan pracy i na tym moje natchnienie się skończyło :P

Ja mam sesje pod koniec stycznia. Jeszcze nie wiem co jak wygląda, ale spoko. A jakiś egzamin zerowy czy coś takiego mam z ang 19.01 to jakaś masakra angielski i ja....

Ja mam pierwsze zaliczenie za 2 tygodnie, potem za 2 tyg. 2 egz i potem 2 tyg. znowu jeden. I oddanie 1 rozdziału i to wsio :D zalety ostatniego roku nauki :P

jezzzu wszystko tylko nie angielski... ja miałam na studiach niemiecki :D

Zero są fajne, bo jest przyspieszony ten egz, a nie w sesji jak jest nawalone. Często jak nie zdasz to nie wpisują do indeksu, tylko robisz normalne podejście w sesji. Ale to już zależy od wykładowcy. Niektórzy uznają to za normalny egz i wpisują 2 :(

Posted

Ja mam sesję w lutym, pierwsze dwa tygodnie. A do końca stycznia muszę oddać rozdział pracy, a jestem w takiej samej d... jak Wy :grins: Także najwyżej razem będziemy się bronić za rok :evil_lol:

Posted

O rety lacze sie z Wami dziewczyny w bolu, 7-8-9.01. mam zaliczenie z cwiczen, nie wiem jak to zrobie. W ogole pierwszy raz sie tak stalo ze wiekszosc zaliczen mamy w te same dni lub dzien po. U mnie tyz sesja pod koniec stycznia. Jakos tak mnie nie ciagnie do ksiazek............... :( :P