Guest TyŚka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 U nas też KONG poszedł w ruch i też minęło w miarę spokojnie, więc wierzę Ci, że jesteś zadowolona :) Quote
kalyna Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 U nas też KONG poszedł w ruch i też minęło w miarę spokojnie, więc wierzę Ci, że jesteś zadowolona :) U mnie co roku dostawały kości do jedzenia. W tym zrobiłam wyjątek i napakowałam zabawki żarełkiem. I zajęcia chyba na pół godziny, po czym padły. Poszły do kojca i dostały kości. Największe huki, a te się wlepiają w żarełko, nawet na milimetr nie poruszyły się. No i mój maluteńki, tititititi szczeniaczek Gandzioszek burczał, jak S czy C chciał mu się dobrać do jego wyżerki. To wyglądało tak dziwnie, że aż śmieszne :) Quote
marta1624 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Haha malutki sceniacek :D Super że tak minęło u ciebie :) Niedobry kong, ucieka Gandzi :D Quote
kalyna Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Haha malutki sceniacek :D Super że tak minęło u ciebie :) Niedobry kong, ucieka Gandzi :D Noo na serio ja go tak traktuję :P Ciap podobnie, przecież malutki, biedniutki i głodzone dziecię. Za to Soniulę przez jej wredne usposobienie do pobratymców zbyt szybko zrobiłam dorosłą :P bo jak miała ponad rok to mówiłam, że jest wielkim i złym piesełem. to tak wyjątkowo na tym zdjęciu ;) Quote
kalyna Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Gandzia taka piękna... już drugi raz ktoś sobie przywłaszczył to zdjęcie i podrasował w programie :roll: Za późno zaczęłam podpisywać fotki... Quote
Oscar Patric Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Gandzia taka piękna... już drugi raz ktoś sobie przywłaszczył to zdjęcie i podrasował w programie :roll: Za późno zaczęłam podpisywać fotki... i to jak piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale wiadomo że kraść fot nie powinno się,Ja zawsze się pytam czy mogę Quote
kalyna Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 i to jak piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale wiadomo że kraść fot nie powinno się,Ja zawsze się pytam czy mogę raczej pewnie ktoś znalazł w google grafice ;) Jednak ja podałam takie jak jest w oryginale. Quote
marta1624 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Fotka super, co się dziwisz że kradną :D Quote
Guest TyŚka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Właśnie, właśnie - powinnaś być dumna, że Gandzia jest psem sławnym :D A tak poważnie - upomniałaś się, że to Twoje foto? Hahaha, to psy faktycznie miały wyżerkę na sylwka :D Quote
*Magda* Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 A ja się tylko przywitam z wieczorka i zaraz znikam spać Quote
kalyna Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Fotka super, co się dziwisz że kradną :D Nie dość, że ktoś kradnie to jeszcze przerabia... Właśnie, właśnie - powinnaś być dumna, że Gandzia jest psem sławnym :D A tak poważnie - upomniałaś się, że to Twoje foto? Hahaha, to psy faktycznie miały wyżerkę na sylwka :D Tiaaa sława najważniejsza i ta ilość lajków :loveu: Napisałam, że to mój pies to mi nie wierzyli to się wkurzyłam i napisałam imię i przydomek i podałam źródło gdzie to zdjęcie było zamieszczone przeze mnie. Później usunęła ta osoba to zdjęcie. Bo wstawione było na grupie ONków na FB. A na końcu mi napisała, ze nie wierzy, że to mój bo nie mam jego zdjęcia na profilu. No przecież mam, tylko 2 lata później. Kiedyś na jakieś stronie ONków też ktoś wstawił, ale w komentarzu napisałam, że to moja Gandzia i nikt się nie odezwał. No raz w roku im się należy :P A ja się tylko przywitam z wieczorka i zaraz znikam spać Siemka i dobranoc ;) A ja jutro do szkoły, rozpaczam... na dodatek mamy jutro kolędę. Quote
marta1624 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Ja też w szkole, nie rozpaczaj :) Moja to nie onek to nie kradną zdjęć :) Poza tym fatalne fotki robię :D Quote
rashelek Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 U nas to święta minęły na obżarstwie z Konga, żeby pies nie dziadował przy stole. A w Sylwka były skrawki z pizzy :lol: A fotka śliczna, to nic dziwnego, że kradną :P Quote
kalyna Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Ja też w szkole, nie rozpaczaj :) Moja to nie onek to nie kradną zdjęć :) Poza tym fatalne fotki robię :D Noo a ja już dawno po :D a jutro wolne, jaram się :D A widzisz mojej Soniuli czy Ciapulca to nie chcą. Gandzik teraz popadnie w samozachwyt... Moim też wieeeele brakuje... U nas to święta minęły na obżarstwie z Konga, żeby pies nie dziadował przy stole. A w Sylwka były skrawki z pizzy :lol: A fotka śliczna, to nic dziwnego, że kradną :P U mnie w końcu mnie słuchali w domu, że pies nie może niczego z stołu jeść, bo uczulony. Choć nie upilnowałam go w 100%. Ale widzą, że jak coś zje to zaraz się drapie to od razu respektują zakaz. Choć wczoraj się drapał, a wprowadzam nową karmę i jestem wielce niezadowolona. Bo albo coś gwizdnął np. u kotów, albo karma :( Choć psy żuliły czipsy, na koniec roku poszalałam... na wiosnę dalej się będę odchudzać. Nie przesadzajmy, aż taka to nie jest ładna :P Quote
marta1624 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Ja jutro też jadę, i to do 20 :/ Ale za tydzień krócej :D Quote
kalyna Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Ja jutro też jadę, i to do 20 :/ Ale za tydzień krócej :D Za tydzień to nie jadę :P dopiero za 2 :) Quote
kalyna Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 A ja za tydzień i koniec, sesja :D Już :O my semestr kończymy w połowie lutego i wtedy muszę oddać 1 rozdział mojej pracy... Dla rozjaśnienia, nie mam jeszcze nic napisane... supciooooo :D Quote
marta1624 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 U nas już koniec :D i do tego czasu mam kartę tematu pracy oddać, a nawet tematu nie wybrałam tak na pewno :D Quote
Aleksa. Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Ja mam sesje pod koniec stycznia. Jeszcze nie wiem co jak wygląda, ale spoko. A jakiś egzamin zerowy czy coś takiego mam z ang 19.01 to jakaś masakra angielski i ja.... Quote
kalyna Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 U nas już koniec :D i do tego czasu mam kartę tematu pracy oddać, a nawet tematu nie wybrałam tak na pewno :D ja mam temat i plan pracy i na tym moje natchnienie się skończyło :P Ja mam sesje pod koniec stycznia. Jeszcze nie wiem co jak wygląda, ale spoko. A jakiś egzamin zerowy czy coś takiego mam z ang 19.01 to jakaś masakra angielski i ja.... Ja mam pierwsze zaliczenie za 2 tygodnie, potem za 2 tyg. 2 egz i potem 2 tyg. znowu jeden. I oddanie 1 rozdziału i to wsio :D zalety ostatniego roku nauki :P jezzzu wszystko tylko nie angielski... ja miałam na studiach niemiecki :D Zero są fajne, bo jest przyspieszony ten egz, a nie w sesji jak jest nawalone. Często jak nie zdasz to nie wpisują do indeksu, tylko robisz normalne podejście w sesji. Ale to już zależy od wykładowcy. Niektórzy uznają to za normalny egz i wpisują 2 :( Quote
rashelek Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Ja mam sesję w lutym, pierwsze dwa tygodnie. A do końca stycznia muszę oddać rozdział pracy, a jestem w takiej samej d... jak Wy :grins: Także najwyżej razem będziemy się bronić za rok :evil_lol: Quote
phase Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 O rety lacze sie z Wami dziewczyny w bolu, 7-8-9.01. mam zaliczenie z cwiczen, nie wiem jak to zrobie. W ogole pierwszy raz sie tak stalo ze wiekszosc zaliczen mamy w te same dni lub dzien po. U mnie tyz sesja pod koniec stycznia. Jakos tak mnie nie ciagnie do ksiazek............... :( :P Quote
kalyna Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Uczyć mi się nie chce, pisać pracy mi się nie chce. Ogólnie to nic mi się nie chce, co jest związane z szkołą i nauką :D Quote
Recommended Posts