marta1624 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Niestety nie wiem... Miało być -10% do chyba 31, ale którego miesiąca i czy to ta promocja to nie mam pojęcia ;) Quote
angineuuka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Zaraziłam się i nie biorę się za to w ogóle.. Quote
phase Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Przez te Twoje pisanie o szelkach nabrałam ochotę na nową obroze dla swojej zolzy.... A tyle tego jest! Quote
kalyna Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Niestety nie wiem... Miało być -10% do chyba 31, ale którego miesiąca i czy to ta promocja to nie mam pojęcia ;) Hmm to chyba do końca roku... ale właśnie ten rabat nie łączy się z promocjami. Buu też nie mam pojęcia... Zaraziłam się i nie biorę się za to w ogóle.. A szkoda, dobry organizator jesteś ;) Przez te Twoje pisanie o szelkach nabrałam ochotę na nową obroze dla swojej zolzy.... A tyle tego jest! Hahaha jestem zła kobieta :P jak piszę o zabawkach to źle, ale jak piszę o akcesoriach to jeszcze gorzej :D *zrazilam :lol: :lol: Quote
rashelek Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Na prodogu te -10% jest do jutra i to strasznie lipna promocja, bo w sumie wychodzi Ci darmowa przesyłka... Ja też uznałam, że nie idę w żadne półśrodki, wybrałam sobie Hurttę (w dodatku z limitowanej edycji :lol:) i kupię konkretnie TĄ, jak będę miała więcej kasy. Duużo więcej, bo 150zl :lol: Quote
kalyna Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Na prodogu te -10% jest do jutra i to strasznie lipna promocja, bo w sumie wychodzi Ci darmowa przesyłka... Ja też uznałam, że nie idę w żadne półśrodki, wybrałam sobie Hurttę (w dodatku z limitowanej edycji :lol:) i kupię konkretnie TĄ, jak będę miała więcej kasy. Duużo więcej, bo 150zl :lol: Uuu nie dobrze, że tylko do jutra... wiesz, patrząc na ceny tu i za granicą to i tak wychodzi nie najgorzej. oo pokaż, które to szelki tak Ci się spodobały ;) no moje obecnie kosztują 112plus przesyłka. I tak myślę i myślę :P A ostatnio Soniulię pizgło w dekielek. Na spacerze spotkaliśmy psa, no trochę szczekała jak paczało to to na nas, ale szybko dupkę ogarnęła i warowała sobie, nawet respektowała komendę zostań. Te święta na nią źle podziałały :lol: Quote
marta1624 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 E tam źle, wszystko z Sonią spoko :D Quote
rashelek Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ano do jutra, w dodatku jak już Hurtta ma niższą cenę, to ten rabat nie łapie. Do niczego taka promocja :P http://i.ebayimg.com/00/s/MTU3NVgxNjAw/z/~GcAAOSwY45UNY1o/$_57.JPGte sobie umyśliłam i będę na nie zbierać :D Aj no to gratulacje kolejnego sukcesu z Soniulą! :loveu: Quote
kalyna Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 E tam źle, wszystko z Sonią spoko :D Ciekawam aż to wszystko szlag trafi i da takiego czadu, że dobrze to popamietam :lol: Ano do jutra, w dodatku jak już Hurtta ma niższą cenę, to ten rabat nie łapie. Do niczego taka promocja :P http://i.ebayimg.com/00/s/MTU3NVgxNjAw/z/~GcAAOSwY45UNY1o/$_57.JPGte sobie umyśliłam i będę na nie zbierać :D Aj no to gratulacje kolejnego sukcesu z Soniulą! :loveu: Spoko, ważne, że jest taniej. Po normalnej cenie ich raczej nie kupię :P a tak właśnie o tych myślałam, jak napisałaś, że edycja limitowana ;) dzisiaj te pajace latały po zamarzniętym oczku. Normalnie sensacja roku, że po wodzie chodziły :lol: Quote
marta1624 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 U mnie Kajka kiedyś też po oczku biegała... Ale tylko kiedyś, bo kąpiel w zimnie to kiepski pomysł :D A ja na zawał schodziłam jak zaczęła pływać... Ale nauczka była :) Quote
kalyna Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 U mnie Kajka kiedyś też po oczku biegała... Ale tylko kiedyś, bo kąpiel w zimnie to kiepski pomysł :D A ja na zawał schodziłam jak zaczęła pływać... Ale nauczka była :) Najpierw po tym oczku chodziła moja kuzynka, która szczupła nie jest... więc jak ona przeszła i było git to wysłałam psy :lol: Quote
marta1624 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Haha u mnie nikt nie zauważył co ten dziad robi :p Ale stracha miałam, nie powiem :) Teraz już nie włazi na lód, co u mnie jest straszną zaletą, bo psy łażą po placu bez opieki, więc bezpieczniej :) Quote
kalyna Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Haha u mnie nikt nie zauważył co ten dziad robi :P Ale stracha miałam, nie powiem :) Teraz już nie włazi na lód, co u mnie jest straszną zaletą, bo psy łażą po placu bez opieki, więc bezpieczniej :) :) A mnie walnęło, popieściło czy co tam jeszcze :lol: Quote
kalyna Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Cześć :) Siemka ;) u nas już strzelają... Ciap łazi wkur**** i burczy jak strzeli... pewnie chętnie porozmawiałby ze strzelającymi :D Quote
*Magda* Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 A ja właśnie byłam z Torą na spacerku ;) Pies przede mną jakieś 50m i nagle jak jebnęło!!! Suka podniosła głowę, obejrzała się na mnie i wąchała dalej :) Quote
kalyna Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 A ja właśnie byłam z Torą na spacerku ;) Pies przede mną jakieś 50m i nagle jak jebnęło!!! Suka podniosła głowę, obejrzała się na mnie i wąchała dalej :) moje to dzisiaj mózg zgubiły, zachowywały się jakby pierwszy raz w tym roku na spacerze były. Każdy chciał ciągnąć, nie słuchały za bardzo i dupowato. A nie były tylko 2 dni na spacerze... I też jak szłam to strzelali, ale moje to jakieś głuche są, bo było zero reakcji, Akurat jak szłam to musieli strzelać. Za to na dzisiejszy wieczór mamy taki zestaw, będzie na pewno smacznie :D Quote
*Magda* Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 A my poszliśmy właśnie pokazać młodemu jak petardy strzelają :P Wystrzeliliśmy kilka rakietek w górę. Suka chciała iść z nami, ale ją pogoniłam do domu, bo ja zła pańcia jestem :P To dziś wszystkie psióry śpią w domu u Ciebie? Quote
kalyna Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 A my poszliśmy właśnie pokazać młodemu jak petardy strzelają :P Wystrzeliliśmy kilka rakietek w górę. Suka chciała iść z nami, ale ją pogoniłam do domu, bo ja zła pańcia jestem :P To dziś wszystkie psióry śpią w domu u Ciebie? Strzela to się o 0:00 :P bo na tą godzinę można się przygotować, a nie jak cały czas huka. Ja właśnie wróciłam z dworu, bo hukali. Soniula już wie, że coś się dzieje, bo leżała przy furtce kojca, a nie jak zawsze w budzie. wypuściłam ją i miała wyrąbane. Jak hukło to stała, rozglądała się i poszła dalej. Hmm może nie będzie źle :P Nie śpią, tylko siedzą do czasu aż przestaną hukać. Wolę je mieć w domu, blisko niż mają w kojcach siedzieć i S. się bać, bo na niebie jest coś strasznego i G. który będzie szczekać i pajacować i się jarać imprezą. A tak zjedzą, wyśpią się i sio do budy :) jak Soniula jest z nami w domu to może hukać, pukać, gwizdać, pizgać i ma to w d***. Potrafi to nawet przespać. W kojcu to co innego. Quote
*Magda* Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Moje dziecko nie dotrwa do 0:00 :P Ja zresztą chyba też nie :D Quote
kalyna Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Moje dziecko nie dotrwa do 0:00 :P Ja zresztą chyba też nie :D peszek :P Quote
kalyna Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Hejka w Nowym Roku :) Pobudka :D siemka :) Witajcie! wszystkiego dobrego! Sylwester bardzo fajnie minął. W sumie to dość biednie, bo 15 minut i było po wszystkim. Kiedyś to trwało nawet do godziny. Psy spały, a jak strzelali to się budziłu, takie na maxa zaspane i dalej kimały. No chyba, że nasz mózg operacji stwierdził, że trzeba szczeknąć, wtedy owczary wstawały na łapy i się rozglądały. Najpierw je budziłam, potem wyszły na sik. Strzelali to Panowie rozglądali się, kity do góry. Soniula siedziała pod drzwiami i czekała aż Ci napajacują. Przez cały wczorajszy dzień, ani pół ogonka nie było podkulonego. Super bilans! Choinka po przejściach, ale ostatecznie żyje i żadna bombka nie spadła. I KONG to jest fantastyczne narzędzie, nie myślałam, że pies może być tak wymęczony tylko lizaniem. Szał! Quote
Recommended Posts