Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluję postępów z szarpaniem! Bardzo cieszą takie sukcesy :)

Pocieszę Cię, u nas też tylko tyle śniegu jest

Na Sonię dziwnie te święta podziałały...aż mnie ciekawi jutro :lol:

Ale ja chcę duuuużo śniegu, wielkie zaspy i słońce ale mroźno. hahaha bardziej wygórowanych marzeń chyba nie ma :P

http://1.bp.blogspot.com/-FoEfl3Ru4jk/VJ2jp4ui-6I/AAAAAAAAA_0/hWlA-Ys4r7A/s1600/DSC_0041.JPGu nas podobna "ilość" śniegu ;)

ale nic dziwnego w końcu mieszkamy niedaleko

Hihihi prawda, że straszne zaspy :P

jak na minusie,to się naprodukuje i pewno popada

dzisiaj przymroziło, a śniegu nie hu, hu...

Sieeeeeeeeeeeema :D

Ciapciak poważny jak zawsze

Helllołki!

on ma misję, ma piłeczkę :D

E no to jak przymrozki to i śnieg spadnie :D

dzisiaj lekko zmarzłam... no bo jak słońce świeci to na pewno jest ciepło. Taaa na pewno :lol: a potem już nie chciało mi się wracać, aby cieplej się ubrać. I teraz mnie wszystko boli...

Posted

To jak u mnie- słonecznie i mroźnie :) Ale bardzo przyjemnie :P

O tak jest bardzo przyjemnie ;)

Magia świąt trzyma me pieseły... 3 psy niosące piłkę na jednym zdjęciu, do tego każdy ma taką samą piłkę... jaram się :loveu:

DSC_0094_zps49cd5a4a.jpg

edit. rozchorowałam się... przez szelki hurtty... kcem różowe dla Soniuli... ino są zbyt drogie, auuuuuuuu :(

także koniec z zakupami zabawek, smaczków i co tam nadprogramowe jeszcze. Tylko jedzenie i to podstawowe. Zaczynamy oszczędzać w stadzie i za jakiej pół roku do roku szele takie mieć będę, a co!

to sobie chyba napiszę na pulpicie, cobym nie zapomniała...

Posted

Aaa świetne zdjęcie, super to wygląda :D Ale że piłki takie same to już nie oszukuj :P

Szelki Hurtty są świetne i naprawdę śliczne, dlaczego muszą być takie drogie :< Który róż chcesz dla Soniuli, te z czarnym czy wiśniowe?

Posted

hahaha, macie fajną magię świąt :D Lejdi dostała zabawkę w typie konga i się pieseł zakochał :3

A tak w ogóle cześć bo mojej  mega przerwie! 

Hihihi :)

moje też mają, ale dostaną dopiero na Sylwka ;)

No właśnie, dawno Cię nie było!

Aaa świetne zdjęcie, super to wygląda :D Ale że piłki takie same to już nie oszukuj :P

Szelki Hurtty są świetne i naprawdę śliczne, dlaczego muszą być takie drogie :< Który róż chcesz dla Soniuli, te z czarnym czy wiśniowe?

mogłyby być bardziej dośrodkowane i z lepszymi minami. Ale patrząc, że nigdy nie mogą się zgrać to jest jak jest :lol:

Hahaha takie same Hoko Funny, tylko Ciap ma rozmiar 63, a Owczary 70. I Gazik ma dorobionego sznura :P

Mi zawsze marzyły się różowe szelki dla Soniuli. Ale hurtty nigdy mi się nie podobały. Ale jak poobczajałam fotki i szelki Y to na Sonii będą pięknie wyglądać. Te z czarnym ;)

Najlepszy tekst mojej mamuśki... pokazuję jej zdjęcia szelek i na psach i się jaram. A matka z tekstem ile to kosztuje, no to mina mi zrzedła. Jak powiedziałam to jej tekst: zwariowałaś, przecież razy 3 to majątek będzie kosztować :lol: Ale nie, nie, chcem tylko dla Sońci.

Posted

Uchwycić trzy psy, które robią to samo to chyba ciężko, więc gratuluję :p

I trzymam kciuki za szybkie dorobienie się wymarzonych szelek :D

Posted

A ja chcę wiśniową obrożę hurtty ale na grupie fb z tym sklepem jej nie ma, a prodog drogo.... :(

obrożą do tego też mi się marzy :P

Ale obroże mają u nas takie warunki, że byłoby mi szkoda aż tyle kasy wydać na coś, co z góry może ulegnąć poważnym szkodom.

Prodog ma bardzo wysokie ceny, teraz jest promocja, ale i tak cena na teraz nie do przeskoczenia... liczę, że za jakiś czas też będzie zamówienie z Czech, ale z innego sklepu :P

Uchwycić trzy psy, które robią to samo to chyba ciężko, więc gratuluję :P

I trzymam kciuki za szybkie dorobienie się wymarzonych szelek :D

Bardzo ciężko. Przy czym Ciap od razu wraca, Gandzik to tak czasem stoi i myśli, i jak przynosi to przeważnie Ciapkowi zagradza drogę, bo on musi być pierwszy. A Soniula. Jak w czas jej nie zawołam to się kładzie. Do tego dochodzi prędkość wyrzutu 3 piłek i wzięcia aparatu.

Dzięki ;) choć to będzie oszczędzanie przez męki. Bo akurat ciężki czas dla mnie się zbliża, no ale zobaczymy.

Alina pewnie cyknęła 3 foty, a potem się photoshopem bawiła :P

Jak bym tak zrobiła, to już rok temu miałabym takie foto :P

A jak się ps nie ma, to się kombinuje naturalnie...

Posted

O ja też liczę że będzie zamówienie z wiśniową hurttą! :D

A Gandzik jak Kajka... Ta też myślicielka :P

Na serio zakochałam się w tych szelkach. I jednak wolałabym mniej niż więcej na nie stracić :P

Łee on czasem leci po piłkę, weźmie do pyska, stoi jak dupa i patrzy na mnie. Jak wykonam jakikolwiek gest to leci do mnie. A czasem to biegnie, przybiega i stoi nade mną z tym obślinionym sznurkiem. To co, że mi za plecami i czeka aż mu rzucę. No sorry z tyłu głowy oczu jeszcze nie mam. Masakra. Taka jest z niego sierota czasem.

Do tego net coś mi szwankuje... FB wcale mi nie wchodzi, a większość stron to ładuje się, ładuje po czym zawiesza... i tak od wczoraj :(

Posted

Ja juz nic z Czech nie zamówię :pq pierwszy i ostatni raz.

Buu zraziłaś się?

A jak rzucasz 3 piłki to nie zdarza się tak że jeden zgarnie wszystkie ? :D

nie, bo często rzucam w 3 różnych kierunkach. Przy czym zabawki nie są takie małe i pies miałby problem aby wziąć swoją i kumpla. Choć Gandzia dumał już nad dwoma, ale wtedy przybiega Soniula po swoją i koniec. Bierze, coby szybciej było i zwiać.

No to Gandzioch może przybić łapę mojej :D

A z szelami... Też chciałam zamówić, a wiadomo jak mam wydać na obrożę 100zł to wolę 60 :P

Hahaha wiele ich łączy :D

No ceny są ogromne. A ja nie chcę zamiennika, w tym przypadku normalne norwegi. Mam na celu Y i te kupię. Choć prodog zrobił promocję :siara:

Posted

No ja tak mam z obrożą :) Chociaż norwegi też bym chciała...

my mamy pasowe z Julków to wolałabym szelki z inną budową :P

Ponad 1,5 godziny spędziłam na szukaniu szelek. Przeglądnęłam wiele stron i wiecie jak ciężko znaleźć szelki hurtty Y? Masakra. A żeby były tanie to to w ogóle cud. Obczaiłam kursy i wyszło, że mi się teraz nie opłaca...

Ktoś wie, do kiedy w Prodogu jest promocja?