marta1624 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 No ja mam stanowczo więcej od tego na fotkach :D Quote
kalyna Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 No ja mam stanowczo więcej od tego na fotkach :D Nabijaj się... śnieg o nas zapomniał :( Ale teraz mamy na minusie :D Quote
rashelek Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Gratuluję postępów z szarpaniem! Bardzo cieszą takie sukcesy :) Pocieszę Cię, u nas też tylko tyle śniegu jest :D Quote
łamAga Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-FoEfl3Ru4jk/VJ2jp4ui-6I/AAAAAAAAA_0/hWlA-Ys4r7A/s1600/DSC_0041.JPGu nas podobna "ilość" śniegu ;) ale nic dziwnego w końcu mieszkamy niedaleko :P Quote
Oscar Patric Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Nabijaj się... śnieg o nas zapomniał :( Ale teraz mamy na minusie :D jak na minusie,to się naprodukuje i pewno popada :) Quote
phase Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Sieeeeeeeeeeeema :D Ciapciak poważny jak zawsze :loveu: Quote
marta1624 Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 E no to jak przymrozki to i śnieg spadnie :D Quote
kalyna Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Gratuluję postępów z szarpaniem! Bardzo cieszą takie sukcesy :) Pocieszę Cię, u nas też tylko tyle śniegu jest Na Sonię dziwnie te święta podziałały...aż mnie ciekawi jutro :lol: Ale ja chcę duuuużo śniegu, wielkie zaspy i słońce ale mroźno. hahaha bardziej wygórowanych marzeń chyba nie ma :P http://1.bp.blogspot.com/-FoEfl3Ru4jk/VJ2jp4ui-6I/AAAAAAAAA_0/hWlA-Ys4r7A/s1600/DSC_0041.JPGu nas podobna "ilość" śniegu ;) ale nic dziwnego w końcu mieszkamy niedaleko Hihihi prawda, że straszne zaspy :P jak na minusie,to się naprodukuje i pewno popada dzisiaj przymroziło, a śniegu nie hu, hu... Sieeeeeeeeeeeema :D Ciapciak poważny jak zawsze Helllołki! on ma misję, ma piłeczkę :D E no to jak przymrozki to i śnieg spadnie :D dzisiaj lekko zmarzłam... no bo jak słońce świeci to na pewno jest ciepło. Taaa na pewno :lol: a potem już nie chciało mi się wracać, aby cieplej się ubrać. I teraz mnie wszystko boli... Quote
marta1624 Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 To jak u mnie- słonecznie i mroźnie :) Ale bardzo przyjemnie :p Quote
kalyna Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 To jak u mnie- słonecznie i mroźnie :) Ale bardzo przyjemnie :P O tak jest bardzo przyjemnie ;) Magia świąt trzyma me pieseły... 3 psy niosące piłkę na jednym zdjęciu, do tego każdy ma taką samą piłkę... jaram się :loveu: edit. rozchorowałam się... przez szelki hurtty... kcem różowe dla Soniuli... ino są zbyt drogie, auuuuuuuu :( także koniec z zakupami zabawek, smaczków i co tam nadprogramowe jeszcze. Tylko jedzenie i to podstawowe. Zaczynamy oszczędzać w stadzie i za jakiej pół roku do roku szele takie mieć będę, a co! to sobie chyba napiszę na pulpicie, cobym nie zapomniała... Quote
Dzikie nieporadne Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 hahaha, macie fajną magię świąt :D Lejdi dostała zabawkę w typie konga i się pieseł zakochał :3 A tak w ogóle cześć bo mojej mega przerwie! Quote
rashelek Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Aaa świetne zdjęcie, super to wygląda :D Ale że piłki takie same to już nie oszukuj :P Szelki Hurtty są świetne i naprawdę śliczne, dlaczego muszą być takie drogie :< Który róż chcesz dla Soniuli, te z czarnym czy wiśniowe? Quote
kalyna Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 hahaha, macie fajną magię świąt :D Lejdi dostała zabawkę w typie konga i się pieseł zakochał :3 A tak w ogóle cześć bo mojej mega przerwie! Hihihi :) moje też mają, ale dostaną dopiero na Sylwka ;) No właśnie, dawno Cię nie było! Aaa świetne zdjęcie, super to wygląda :D Ale że piłki takie same to już nie oszukuj :P Szelki Hurtty są świetne i naprawdę śliczne, dlaczego muszą być takie drogie :< Który róż chcesz dla Soniuli, te z czarnym czy wiśniowe? mogłyby być bardziej dośrodkowane i z lepszymi minami. Ale patrząc, że nigdy nie mogą się zgrać to jest jak jest :lol: Hahaha takie same Hoko Funny, tylko Ciap ma rozmiar 63, a Owczary 70. I Gazik ma dorobionego sznura :P Mi zawsze marzyły się różowe szelki dla Soniuli. Ale hurtty nigdy mi się nie podobały. Ale jak poobczajałam fotki i szelki Y to na Sonii będą pięknie wyglądać. Te z czarnym ;) Najlepszy tekst mojej mamuśki... pokazuję jej zdjęcia szelek i na psach i się jaram. A matka z tekstem ile to kosztuje, no to mina mi zrzedła. Jak powiedziałam to jej tekst: zwariowałaś, przecież razy 3 to majątek będzie kosztować :lol: Ale nie, nie, chcem tylko dla Sońci. Quote
marta1624 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A ja chcę wiśniową obrożę hurtty ale na grupie fb z tym sklepem jej nie ma, a prodog drogo.... :( Quote
Guest TyŚka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Uchwycić trzy psy, które robią to samo to chyba ciężko, więc gratuluję :p I trzymam kciuki za szybkie dorobienie się wymarzonych szelek :D Quote
*Magda* Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Alina pewnie cyknęła 3 foty, a potem się photoshopem bawiła :P Quote
kalyna Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 A ja chcę wiśniową obrożę hurtty ale na grupie fb z tym sklepem jej nie ma, a prodog drogo.... :( obrożą do tego też mi się marzy :P Ale obroże mają u nas takie warunki, że byłoby mi szkoda aż tyle kasy wydać na coś, co z góry może ulegnąć poważnym szkodom. Prodog ma bardzo wysokie ceny, teraz jest promocja, ale i tak cena na teraz nie do przeskoczenia... liczę, że za jakiś czas też będzie zamówienie z Czech, ale z innego sklepu :P Uchwycić trzy psy, które robią to samo to chyba ciężko, więc gratuluję :P I trzymam kciuki za szybkie dorobienie się wymarzonych szelek :D Bardzo ciężko. Przy czym Ciap od razu wraca, Gandzik to tak czasem stoi i myśli, i jak przynosi to przeważnie Ciapkowi zagradza drogę, bo on musi być pierwszy. A Soniula. Jak w czas jej nie zawołam to się kładzie. Do tego dochodzi prędkość wyrzutu 3 piłek i wzięcia aparatu. Dzięki ;) choć to będzie oszczędzanie przez męki. Bo akurat ciężki czas dla mnie się zbliża, no ale zobaczymy. Alina pewnie cyknęła 3 foty, a potem się photoshopem bawiła :P Jak bym tak zrobiła, to już rok temu miałabym takie foto :P A jak się ps nie ma, to się kombinuje naturalnie... Quote
marta1624 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 O ja też liczę że będzie zamówienie z wiśniową hurttą! :D A Gandzik jak Kajka... Ta też myślicielka :p Quote
kalyna Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 O ja też liczę że będzie zamówienie z wiśniową hurttą! :D A Gandzik jak Kajka... Ta też myślicielka :P Na serio zakochałam się w tych szelkach. I jednak wolałabym mniej niż więcej na nie stracić :P Łee on czasem leci po piłkę, weźmie do pyska, stoi jak dupa i patrzy na mnie. Jak wykonam jakikolwiek gest to leci do mnie. A czasem to biegnie, przybiega i stoi nade mną z tym obślinionym sznurkiem. To co, że mi za plecami i czeka aż mu rzucę. No sorry z tyłu głowy oczu jeszcze nie mam. Masakra. Taka jest z niego sierota czasem. Do tego net coś mi szwankuje... FB wcale mi nie wchodzi, a większość stron to ładuje się, ładuje po czym zawiesza... i tak od wczoraj :( Quote
angineuuka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ja juz nic z Czech nie zamówię :pq pierwszy i ostatni raz. Quote
Majkowska Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 A jak rzucasz 3 piłki to nie zdarza się tak że jeden zgarnie wszystkie ? :D Quote
marta1624 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 No to Gandzioch może przybić łapę mojej :D A z szelami... Też chciałam zamówić, a wiadomo jak mam wydać na obrożę 100zł to wolę 60 :p Quote
kalyna Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Ja juz nic z Czech nie zamówię :pq pierwszy i ostatni raz. Buu zraziłaś się? A jak rzucasz 3 piłki to nie zdarza się tak że jeden zgarnie wszystkie ? :D nie, bo często rzucam w 3 różnych kierunkach. Przy czym zabawki nie są takie małe i pies miałby problem aby wziąć swoją i kumpla. Choć Gandzia dumał już nad dwoma, ale wtedy przybiega Soniula po swoją i koniec. Bierze, coby szybciej było i zwiać. No to Gandzioch może przybić łapę mojej :D A z szelami... Też chciałam zamówić, a wiadomo jak mam wydać na obrożę 100zł to wolę 60 :P Hahaha wiele ich łączy :D No ceny są ogromne. A ja nie chcę zamiennika, w tym przypadku normalne norwegi. Mam na celu Y i te kupię. Choć prodog zrobił promocję :siara: Quote
marta1624 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 No ja tak mam z obrożą :) Chociaż norwegi też bym chciała... Quote
kalyna Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 No ja tak mam z obrożą :) Chociaż norwegi też bym chciała... my mamy pasowe z Julków to wolałabym szelki z inną budową :P Ponad 1,5 godziny spędziłam na szukaniu szelek. Przeglądnęłam wiele stron i wiecie jak ciężko znaleźć szelki hurtty Y? Masakra. A żeby były tanie to to w ogóle cud. Obczaiłam kursy i wyszło, że mi się teraz nie opłaca... Ktoś wie, do kiedy w Prodogu jest promocja? Quote
Recommended Posts