marta1624 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 A miałaś te z Konga? Solidne, wytrzymałe? Quote
kalyna Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 ja dobrałam liska do Soni,bo ona bardziej ruda jest od Gandzika,dlatego do niego pasuje szop :jumpie: hahaha fajne dochodzenie :D ja stwierdziłam, że rudy to bardziej babski kolor niż szop :lol: był jeszcze skunks ale jego to nie chciałam... A miałaś te z Konga? Solidne, wytrzymałe? yyy co miałam z konga? no tego misia wubbę, ale jeszcze pies w pysku jej nie miał... Quote
marta1624 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 No misia, misia. Nie dopisałam :) To czekam na relacje z szopem i lisem :) Quote
kalyna Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 No misia, misia. Nie dopisałam :) To czekam na relacje z szopem i lisem :) to dopiero w święta :D Nie dostaną prezentów wcześniej :D Quote
łamAga Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Witamy się , przedarłam sie przez wątki wreszcie i do was :D Quote
rashelek Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Mam identycznego liska :D Miczka się nad nim pastwi już od miesiąca, dostaje go praktycznie codziennie i nadal wszystko działa jak należy ;) Piszczałki działają, dziur żadnych nie ma. A szarpiemy się nim i dostaje go do memłania. Mamy jeszcze takiego malutkiego wiewióra, którego Mika molestuje od roku i też jest cały. Tylko prać je trzeba trochę częściej, bo to futerko się robi nieprzyjemne :grins: Alinka, a ja to bym chciała wiedzieć co na te urodziny dostałaś, bo chyba się nie chwaliłaś jeszcze :P Quote
kalyna Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Witamy się , przedarłam sie przez wątki wreszcie i do was :D Siemankoooo! hihihihi no u nas nie ma kindergarden :D Mam identycznego liska :D Miczka się nad nim pastwi już od miesiąca, dostaje go praktycznie codziennie i nadal wszystko działa jak należy ;) Piszczałki działają, dziur żadnych nie ma. A szarpiemy się nim i dostaje go do memłania. Mamy jeszcze takiego malutkiego wiewióra, którego Mika molestuje od roku i też jest cały. Tylko prać je trzeba trochę częściej, bo to futerko się robi nieprzyjemne :grins: Alinka, a ja to bym chciała wiedzieć co na te urodziny dostałaś, bo chyba się nie chwaliłaś jeszcze :P oo to jest nadzieja, ze przetrwa. choć w tenisowej Gazika piszczałka padła po 3minutach :lol: A te są chyba podobne, co biedronkowe miały. Prać zabawki :mdleje: teraz to mamuśka mnie na pewno do pralki nie dopuści, po ostatnim praniu obroży :siara: Aaaa. Miałam dostać, a raczej sobie kupić pas do biegania, z smyczą z amortyzatorami. Miałam dylemat jakiej firmy, jakie smycze itp, a jak już sobie upatrzyłam to... to Galaktyka wznowiła nakład książek. Także musiałam wybierać i pas odszedł na dalszy plan. Na zimę i tak nie miałam co go teraz kupować, więc przynajmniej będę mieć co czytać w zimowe wieczory :) Quote
marta1624 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Gandzioch to większy niszczyciel od Kajki :) To może i u mnie lisek by pożył... Alina gdzie kupowałaś? :) Quote
kalyna Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Gandzioch to większy niszczyciel od Kajki :) To może i u mnie lisek by pożył... Alina gdzie kupowałaś? :) Toś mnie tera pocieszyła :laugh2_2: ja kupiłam za niecałe 22zł z rabatem tutaj: http://www.tofivet.pl/ Mimo drobnego opóźnienia polecam ten sklep! od 99zł darmowa wysyłka i teraz jest 10% rabat na zabawki, także zachęcam ;) miałam napisać, ze u nas "Grinch świąt nie będzie" przez ten wydatek: ale nie miałam serca, tak z niczym w ten świąteczny czas... Quote
rashelek Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Ja tego liska kupiłam w TK za 20zł :grins: A uprać niestety co jakiś czas trzeba, bo futerko robi się sztywne od śliny ;) Nieee no W OGÓLE świąt nie będzie, wcale a wcale :evil_lol: Podoba mi się ta saszetka z Brita, można je kupić? Czy tylko do karmy dają? Faktycznie prezent ciekawy, ale musiałabyś czekać do wiosny, to tylko byś się wkurzała :) A książki dobra rzecz, przynajmniej czegoś ciekawego się dowiesz. Quote
marta1624 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Wielkie dzięki za link :) Aleś poszalała :D Czyli tylko Kevina i śniegu brakuje i jesteś gotowa do świąt :D Quote
Guest wolfheart Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Kevin już był w listopadzie :megagrin: Quote
kalyna Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Ja tego liska kupiłam w TK za 20zł. A uprać niestety co jakiś czas trzeba, bo futerko robi się sztywne od śliny Nieee no W OGÓLE świąt nie będzie, wcale a wcale :evil_lol: Podoba mi się ta saszetka z Brita, można je kupić? Czy tylko do karmy dają? Faktycznie prezent ciekawy, ale musiałabyś czekać do wiosny, to tylko byś się wkurzała. A książki dobra rzecz, przynajmniej czegoś ciekawego się dowiesz. no to taniej od ponad złotówkę od nas :D Hihihi :) Jesteśmy zaopatrzeni do przyszłego roku, mogą przyjść śnieżyce :D Szczerze to nie wiem. Ogólnie przy karmie nic nie było napisane, że są gratisy. Albo mi w ogóle się odwidzi to bieganie... bo ja czasem się na coś napalę a chęci brakuje. Mam nadzieję, hihih Wielkie dzięki za link Aleś poszalała. Czyli tylko Kevina i śniegu brakuje i jesteś gotowa do świąt Spoko ;) jakie poszalała... toż to wszystko jest koniecznością. Tak :loveu: Kevin już był w listopadzie :megagrin: O nie, przegapiliśmy święta... :evil_lol: iiii od dzisiaj zamieszkał z nami nowy zwierz :laugh2_2: o taki: http://www.zooglobe.pl/product-pol-1560-Skinneeez-szakal-pluszowa-zabawka-dla-psa-z-plastikowa-butelka.html uprzedzam wszystkie pytania, ja go nie kupiłam... tylko wygrałam :grins: Jak mnie te limity emot wkurzają... buuu Quote
Guest wolfheart Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Jak mnie te limity emot wkurzają... buuu no złośliwe to :nonono2: Quote
łamAga Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 O nie, przegapiliśmy święta... :evil_lol: Ja nie przegapiłam dzieki Sylwi :D przypomniała mi sms-em że leci i od razu przełączylam , uwielbiam Kevina , ale tylko jedynke :D Quote
*Magda* Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Alinka, ale wypasione święta dla zwierzaków :D Chcesz moje, na okres świąteczny? :siara: Quote
kalyna Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 no złośliwe to :nonono2: nooo, a ja tak lubię te emoty... Skineez :laugh2_2: niuuu :megagrin: Ja nie przegapiłam dzieki Sylwi :D przypomniała mi sms-em że leci i od razu przełączylam , uwielbiam Kevina , ale tylko jedynke :D A ja Kevina nie lubię. Ale jak się widzi reklamę Kevina to wiadomo, że idą święta... Alinka, ale wypasione święta dla zwierzaków :D Chcesz moje, na okres świąteczny? :siara: Wypasione :D Torkę wyślij :P Quote
*Magda* Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Torkę wyślij :P A Lumpek co, gorszy? :mad: Quote
kalyna Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 A Lumpek co, gorszy? :mad: Gorszy, bo to KOT, a ja ich nie wielbię :eviltong: Quote
marta1624 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Madzia ja przyjmę obydwa, Tora do zabawy z moimi a Lumpek do pokazania że koty nie są zue :D O ile mi chomika nie zje :P Quote
*Magda* Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Gorszy, bo to KOT, a ja ich nie wielbię :eviltong: Wielbić nie musisz, ale prezent możesz mu kupić :siara: Madzia ja przyjmę obydwa, Tora do zabawy z moimi a Lumpek do pokazania że koty nie są zue :D O ile mi chomika nie zje :P Z tym może być gorzej :oops: Quote
kalyna Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Madzia ja przyjmę obydwa, Tora do zabawy z moimi a Lumpek do pokazania że koty nie są zue :D O ile mi chomika nie zje :P :laugh2_2: Wielbić nie musisz, ale prezent możesz mu kupić :siara: Z tym może być gorzej :oops: psssst swoim kotom mam co kupować :eviltong: moje na 100% odpadłyby ;) ps. jeśli ktoś chciałby taką saszetkę na smaki z Brita to wiem, ze na bazarku na FB są ;) Quote
rashelek Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Rozumiem doskonale, ja się tak przygotowałam na rowerowanie, a jak przyszło co do czego to byłam raz i tyle :evil_lol: Skąd Ty bierzesz tyle tych konkursów, nie rozumiem :P Quote
Recommended Posts