mala_czarna Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Aaaa, i ja się np. przyznaje, że ostatnio karmiłam moją Frotkę karmą marketową, bo mi z Telekarmy nie dowieźli. Otóz nabyłam 10 puszek Butchersa, i powiem Wam szczerze, że naprawdę jej smakowała. Patrzyłam w składzie, soli w niej nie ma, sztucznych polepszaczy, jedynie zapach pozostawia wiele do życzenia. Najmniej "zapachowa" jest z kurczakiem, szynką i zielonym groszkiem :) Quote
mala_czarna Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Koszmaria']Orijen zawiera mięsa 75%,Acana 65%,TOTW też coś koło tego. jak patrzysz na zawartość miecha,to spójrz na takie karmy;-) [/QUOTE] Ja Batchersa dawałam okazjonalnie, dopóki mi zamówiona karma nie przyszła :) Teraz karmię Brit Care, i póki co naprawdę widzę, że suczce dobrze służy. Sierść jest ładna, nie ma problemów z wypróżnianiem się, granulki są odpowiedniej wielkości, odpukać, póki co chwalimy sobie :) Quote
Yuveza Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 A Wiecie że właśnie się o Butchers'a chciałam zapytać:) Bo nie dawno pierwszy raz w moim sklepie zauważyłam puszki Butchers, na początku myślałam że Puriny są, ale nie i patrzę że kosztują tyle samo co Pedigree, i w sumie to moja psina chętnie je te pasztety(bo to taki pasztet;)) I dobra jest ta firma? Quote
mam psa Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ten Butcher's widywalem na reklamach. to podobne do Pedegree? Quote
mala_czarna Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='mam psa']ten Butcher's widywalem na reklamach. to podobne do Pedegree?[/QUOTE] Jak łatwo wklepać stronkę i sprawdzić [url]http://www.butcherspetcare.pl/[/url] Quote
mam psa Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 thx, po skladzie widzę że troszeczke lepsze od P Quote
sota36 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Witam! Interesuja mnie Wasze opinie o tej karmie - najlepiej w wersji "premium". Kazda uwaga - cenna:)))) Dzieki1 Quote
Yuveza Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jeśli chodzi o tę karme [url]http://www.butcherspetcare.pl/[/url] to akurat premium nie znam ale zwykłą tak, 2 razy kupiłam jako nową w moim sklepie i sprawdza się dobrze, mojej psinie smakuje i jest zdrowa:D Quote
Marek Kurski Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ostatnio kupiłem bo zabrakło nam suchego dla ONka , psu smakowała, ale trochę mnie zniechęca ilość mięsa na poziomie trochę powyżej Pedegree. Quote
Yuveza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 nie wiem, ja tam czytałam że jest dobra, ale lepiej jak będę tą kupować niż Pedigree..... a do zoologa c 3 dni nie chodzę po 'lepszą' puche. Quote
Asiaa1 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Zauważyłam ostatnio te karmy ze względu na widoczne i oryginalne billboardy i się zastanawiam czy warto ją kupować. Mój pies je pedigree, trochę daje razem ze zwykłym jedzeniem ale myślę o sprawdzeniu tej karmy. Naprawdę jest taka dobra, warto spróbować? Quote
Yuveza Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Yhy:p Ja karmiłam Pedigree (już na szczęście nie karmię) zakładając że jest taka super i w ogóle nie patrzyłam na skład. A radzę od niej odejść ponieważ jest niezdrowa, prościej mówiąc syf... Puszka Pedigree zawiera [B]tylko 4% mięsa![/B] a reszta to konserwanty które sprawiają że psu smakuję. Butchers jest sporo lepszy od P zawiera mięso jakoś tak 40%-51% więc jest różnica:D kosztuje bardzo podobnie do P np: u mnie w spożywczym P takie zwykłe adult kosztuje 3,90 a Butchers 3,70 czyli nawet mniej;) z wyjątkiem juniorów bo one są po około 4,20 czyli droga nie jest a ile zdrowsza!:D Ja ostatnio się zdziwiłam jak zobaczyłam [COLOR="#8b0000"]Butchers Superior [/COLOR] i kosztował aż 6,10 wyglądał obiecująco "duszona wołowina ze świeżym kurczakiem":D. Jesli ogólnie chodzi o puszki to jak jak odeszłam od tych 'syfów' to zaczęłam kupować Animondę Carno, ma bardzo dużo smaków, i wszystkie na prawdę psu smakują, nawet bardziej niż wcześniej te Pedigree, ale to pewnie zasługa mięsa które sięga aż [B]98%![/B] kosztuje w ganicach 6zł;) Ale tak w skrócie to na pewno będzie lepiej jak przejdziesz na B a rzucisz ten nie warty swej ceny syf P;) Quote
Asiaa1 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Też czytałam składy i zaskoczyła mnie tak duża różnica. Warto dawać lepsze karmy dla psa i pewnie ją kupię. U mnie też kosztuje podobnie jak pedigree. O Acanie tez czytałam, miałam kiedyś suchą acany i pies się zajadał ze smakiem. Utył troszkę i muszę mu dietę zaaplikować. Babcia moją suczkę utuczyła :) Kupie na próbę Butcher's i zobaczę. Dzięki za odpowiedź:) Pozdrawiam Quote
Guest papillonek Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 A ten butcher's to karma zoologowa,czy marketówka??? Jeśli tak zachwalacie to może ją spróbujemy,widziałam chyba rekalamę w nowym MP i było dużo smaków ;) Quote
Yuveza Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Chyba zoologowa ale 'mój' spożywczak pokusił się i zamówił tą karmę, więc nawet fajnie bo jak nie mam puszki to blisko mogę kupić coś w miarę dobrego bo tak to zostaje tylko P, Ch, i inne syfy... Właśnie musze sobie kupić MP, bo ta jest dużo ciekawych rzeczy a ja kupuję je od czasu do czasu. Tak smaków jest sporo [B][URL="http://www.butcherspetcare.pl/"]TU[/URL][/B] jest strona i mają bardzo ciekawe smaczki:D akurat w spożywczaku to są te podstawowe kurczak, wołowina i Juniory, ale ostatnio się zdziwiłam jak zobaczyłem Butchers SUPERIOR, kosztował aż 6,10, najdroższa ze wszystkich puszek na marketowej półce :evil_lol: ale skład miała trochę niższy niż ten zwykły Butchers, tylko opakowanie ładniejsze;) Możesz spróbowac Mojej smakowało, może nie jest taka jak Carno ale zła też nie jest;) Quote
sota36 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Tak, byla/jest/bedzie reklama w MP (min) Butchersa. Ale to wersja z wyzszej polki (Superior), puszka kosztuje ponad 6 zl. z kawakami miecha, w sieciowkach jest wersja z nizszej polki. I trzeba tegomiec swiadomosc. Quote
Yuveza Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 no tak, Superior kosztuje ponad 6zł a ten z 'niższej półki' 3,70zł tyle że ten tańszy ma więcej mięcha;) Quote
Guest papillonek Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='westie_justa']Chyba zoologowa ale 'mój' spożywczak pokusił się i zamówił tą karmę, więc nawet fajnie bo jak nie mam puszki to blisko mogę kupić coś w miarę dobrego bo tak to zostaje tylko P, Ch, i inne syfy... Właśnie musze sobie kupić MP, bo ta jest dużo ciekawych rzeczy a ja kupuję je od czasu do czasu. Tak smaków jest sporo [B][URL="http://www.butcherspetcare.pl/"]TU[/URL][/B] jest strona i mają bardzo ciekawe smaczki:D akurat w spożywczaku to są te podstawowe kurczak, wołowina i Juniory, ale ostatnio się zdziwiłam jak zobaczyłem Butchers SUPERIOR, kosztował aż 6,10, najdroższa ze wszystkich puszek na marketowej półce :evil_lol: ale skład miała trochę niższy niż ten zwykły Butchers, tylko opakowanie ładniejsze;) Możesz spróbowac Mojej smakowało, może nie jest taka jak Carno ale zła też nie jest;)[/QUOTE] Moim zdanie MP nie jest już ciekawy,ostatnio strasznie się zepsuł...Zamawiałam prenumeratę,ale żałuję,że nie zamówiłam PP(Przyjaciel Pies).Co do butchersa to pewnie będę kupowac te droższe puszki,bo nie wiem gdzie tych marketówek szukac ;) Quote
Yuveza Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 'Marketówki', sa też w zoologicznych:D a te droższe są tylko droższe a mięsa maja mniej;) ja przyjaciel pies kupuje czasami w kiosku ale bardzo żadko.. a gdzie mozna zamówić prenumeratę? ja tak to kupuję każdy numer MKP (mój kochany pies) taka mała gazetka ale fajna:D Quote
Guest papillonek Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Nie wiem,moja mama na poczcie pracuje i za mnie załatwia takie rzeczy jak prenumeraty :) Quote
Yuveza Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 a no to chyba że tak:D moi rodzice mogą mi co najwyżej załatwić udka z kurczaka dla Doti:lol: Quote
Asiaa1 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Kupiłam puszkę dla mojej suczki na próbę tą ze "zwykłej" serii i dodałam trochę do ryżu. Wsuwała, aż uszy się trzęsły, smakowało:) A z puszkami to różnie bywało, więc jestem mile zaskoczona. Ja kupiłam w zoologicznym, ale w marketach można dostać także, na stronie butcher's jest informacja gdzie można kupić. Ale trzeba przyznać, że reklamę zrobili ciekawą, fajny pomysł na billboard z właścicielami i pieskami. Przykuwa uwagę. Quote
Yuveza Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Moja tak samo zareagowała, kupuję ją od czasu do czasu jak np: zapomnę kupić Carno, ale szkoda ze nie ma u mnie w spozywczym [URL="http://www.butcherspetcare.pl/20/3/produkty.html"]takich[/URL] pasztecików 'na raz' i [URL="http://www.butcherspetcare.pl/20/1/6/butchers_z_kaczka_i_watrobka.html"]takiego[/URL] smaku. Quote
Guest papillonek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='westie_justa']a no to chyba że tak:D moi rodzice mogą mi co najwyżej załatwić udka z kurczaka dla Doti:lol:[/QUOTE] to masz lepiej :p Quote
Guest papillonek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 ja udka,wątróbkę,żołądki(przysmaki soni) muszę kupowac :roll: Quote
Recommended Posts