Nadziejka Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Lizuniu zagladamy z kciukam,i ogromnymi suniu kochana malenka biduniu Quote
Tola Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Zobaczymy, co napisze dr Orzeł i jeśli będzie taka potrzeba Liza pojedzie na konsultację. Quote
mar.gajko Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Zobaczymy, co napisze dr Orzeł i jeśli będzie taka potrzeba Liza pojedzie na konsultację. Ale to trzeba posłac oryginały RTG. Żeby coś napisał, bądź powiedział. Można zadzwonić i porozmawiać, jak już zobaczy zdjęcia. Quote
Tola Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Ale to trzeba posłac oryginały RTG. Żeby coś napisał, bądź powiedział. Można zadzwonić i porozmawiać, jak już zobaczy zdjęcia. Rozmawiałam dzisiaj z Murką, ma wysłać oryginaly Quote
Murka Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Wyślę oryginały po weekendzie. Liza czuje się ok, tzn. ataków nie ma, ale reszta po staremu, łącznie z drapaniem się co jakiś czas w uszy/głowę. Quote
mar.gajko Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Wyślę oryginały po weekendzie. Liza czuje się ok, tzn. ataków nie ma, ale reszta po staremu, łącznie z drapaniem się co jakiś czas w uszy/głowę. A propos, pytałam weta, czy ból głowy u psa może się objawiac drapaniem i wrażliwością uszu. Mój powiedział, że raczej nie. Quote
inka33 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Lizuniu, trzymam kciuki za najlepsze rozwiązanie dla Ciebie - jakie by ono nie było... Quote
terra Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Dobrze, że chociaż ataki ustąpiły. Bardzo, ale to bardzo żal mi tej sunieczki. Quote
Murka Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Dzisiaj wysłałam RTG do Krakowa (adresu użyczyła mi zolziatko, za co bardzo dziękuję - zaoferowała się osobiście pokazać te zdjęcia dr Orłowi). Wrzucam fakturę za zakupiony niedawno Luminal 4 opakowania (25.60 zł): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c8b33a939d712e6f.html Quote
terra Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 To czekamy, co powie dr Orzeł. zolziatko, dziękuję ,ze pomagasz Lizuni [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Jakby co, to pamiętajcie, że moja cegiełka nadal aktualna. Quote
terra Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Wpłynęła zaległa wpłata od Olka1912, dla Lizy jest 3 zł. + część Parysa 3 zł., razem 6 zł. , które przelewam na konto podane hoteliku u Murki. Jak dojdzie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/145455-zako%C5%84czony-ci%C5%9Bnieniomierzherbatalusterkosp%C3%B3dnice-i-ingratis-dla-lizypoli-i-parysa-do-2002g20/page-9 Quote
mar.gajko Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 To czekamy na wieści. I za Lizę trzymamy kciuki, żeby ataków nie było. Quote
zolziatko Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Terra nie ma za co dziękować. Strasznie mi szkoda Lizy, więc jak mogę trochę pomóc to czemu nie? Wizyta u dr Orła zamówiona na środę. Mam nadzieję, że na podstawie tych zdjęć będzie mógł coś powiedzieć. Quote
Tola Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Terra nie ma za co dziękować. Strasznie mi szkoda Lizy, więc jak mogę trochę pomóc to czemu nie? Wizyta u dr Orła zamówiona na środę. Mam nadzieję, że na podstawie tych zdjęć będzie mógł coś powiedzieć. To czekamy do środy. Bardzo dziękuję za pomoc Lizuni. Quote
Maciek777 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Długo tu nie zaglądałem i w pewnym sensie żałuję, że to zrobiłem. Nie wiedziałem, że jest aż tak źle. Strasznie mi szkoda Lizy. Zobaczymy co środa przyniesie. Nie wiem co myśleć. Liczy się przed wszystkim dobro Lizy...jakkolwiek by ono nie wyglądało. Quote
Murka Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Liza od paru dni mieszka w boksie i wygląda na to, że bardzo jej to pasuje. Ma tam więcej miejsca niż w łazience, nie ślizga się po podłodze, najczęściej śpi sobie w budce z siankiem, jak nasiusia czy na koopka to nie brudzi się w tym ani nie kładzie się na tym, bo robi to poza budką (często nawet tuż przy wejściu, ale zawsze poza). Ma też spokojnego kolegę. Obawialiśmy się czy będzie chciała wracać do boksu ze spacerku, ale od pierwszego razu nie było z tym najmniejszego problemu. Jedyny minus tej całej przeprowadzki jest taki, że teraz trudniej będzie obserwować ewentualne ataki. Quote
mar.gajko Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Żebyśmy wiedzieli, człowiek niby mądry, ale nie do końca. Jak jej nie boli, to sobie może cieszyć się tym co ma. Gorzej jak ją boli. Tylko skąd to wiedzieć. Ja mojej suni przypatruję się jak wariatka, czy nie dyszy, nie stęka, czy nie wygląda, że ją coś boli. Siedzę i gapie się w oczy, bo przy atakach bólowych, źrenice się zwężają gwałtownie. Wprawdzie nic nie widzę, ale sie gapię. Tak to jest. 1 Quote
Havanka Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Murka, przelałam 130 zł dla Lizy z bazarku:http://www.dogomania.com/forum/topic/145915-rozliczamyjaja-dla-parysa-do1503-godz-2000/. Proszę, potwierdź tu, na wątku i na bazarku, jak już będą. Quote
Murka Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Havanka, 130 zl juz dotarlo :) Zakupilam dla Lizy leki (3 x Neurontin i Bromek - 117,40 zl): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a852e8bdc546a7ef.html W aptece dowiedzialam sie, ze istnieje Neurontin 300 mg. Liza dostaje 3 x dziennie 3 kapsulki 100 mg, wiec ten 300 jest dla niej idealny. A wychodzi sporo taniej, wiec nastepnym razem zamowie ten 300. Quote
terra Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Wpłynęła zaległa wpłata od Olka1912, dla Lizy jest 3 zł. + część Parysa 3 zł., razem 6 zł. , które przelewam na konto podane hoteliku u Murki. Jak dojdzie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/145455-zako%C5%84czony-ci%C5%9Bnieniomierzherbatalusterkosp%C3%B3dnice-i-ingratis-dla-lizypoli-i-parysa-do-2002g20/page-9 Murko, czy moje 6 zł. też już wpłynęło? Wiem, to niewiele, ale i tak muszę rozliczyć. Jeśli przenosiny służą Lizie, to super. Może ona też jest trochę spokojniejsza. Quote
mari23 Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Żebyśmy wiedzieli, człowiek niby mądry, ale nie do końca. Jak jej nie boli, to sobie może cieszyć się tym co ma. Gorzej jak ją boli. Tylko skąd to wiedzieć. Ja mojej suni przypatruję się jak wariatka, czy nie dyszy, nie stęka, czy nie wygląda, że ją coś boli. Siedzę i gapie się w oczy, bo przy atakach bólowych, źrenice się zwężają gwałtownie. Wprawdzie nic nie widzę, ale sie gapię. Tak to jest. mam to samo, bo kilka chorych staruszków leczę na różne schorzenia :( przy atakach padaczkowych Kilerka[*] też byłam zrozpaczona - jak pomóc? czy nie za bardzo cierpi ? trudne to.... bardzo trudne! Quote
mar.gajko Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 To czekamy do środy. Bardzo dziękuję za pomoc Lizuni. No i ... Czy dr Orzeł coś wywnioskował z tych foto? Quote
Recommended Posts