Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Murka']Liza w końcu skończyła plamienie, uf.
Nadal nie mam książeczki Lizy :([/QUOTE]

To ja juz nie wiem co robic.
zadra dzwoniła dwa razy, pati obiecała, ze wysle:roll:
Pozdrawiam sunieczkę, zcekam na super domek.

Posted

[quote name='Tola']To ja juz nie wiem co robic.
zadra dzwoniła dwa razy, pati obiecała, ze wysle:roll:
Pozdrawiam sunieczkę, zcekam na super domek.[/QUOTE]
Ręce opadają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

I ja dziękuję, jest jeszcze parę rzeczy, które chciałam poprawić, ale żeby nie zwlekać, wystawiłam teraz na 7 dni, ewentualnie ponowimy. Gdyby coś było nie tak, proszę o uwagi i konstruktywną krytykę ;)

Posted

Joodith dodaj koniecznie zdjęcia z Hanią, zdjęcia z dziećmi bardzo dobrze działają na ludzi. Poza tym to świetnie obrazuje jej charakter :)

Liza kończy tą cieczkę i nie może skończyć. Plamienie się już skończyło w poniedziałek, teraz testuję na Kurusiu, który mimo, że wykastrowany to od razu się Lizą zainteresował ;) Ale już chyba ostatnie chwile. Jak wszystko dobrze pójdzie to sterylizacja będzie ok. 1-ego marca. Także domki zgłaszać się!

A co do książeczki to możemy założyć nową. Czip możemy odtworzyć czytnikiem. Wirusówki są zrobione to wet wpisze. Tylko wściekliznę trzeba by dorobić, ale to już po sterylizacji na spokojnie, najważniejsze, że wiemy, że wścieklizna jest kiedyś tam zrobiona.

Posted

a ja dzisiaj wracając kościoła widzialam w oknie domu ,na parapecie klona Lizki,piękna sunia obserwowala ludzi i super to wyglądało :)

biedroneczko leć do domu ,przynieś mnóstwo szczęścia komu :)

Posted

Jest na TVN-enie taki program "Między kuchnią a salonem" i tam co piątek są porady pani dr Sumińskiej. Podesłałam tam Lizę i myślę że ją pokażą, bo 2 psiaki które tam podesłałam pokazali;-) także myślę że Lizie też się uda.
Trzymam kciuki, jakby co to program zaczyna się o 14:55.

Posted

[quote name='karolciasz28']Jest na TVN-enie taki program "Między kuchnią a salonem" i tam co piątek są porady pani dr Sumińskiej. Podesłałam tam Lizę i myślę że ją pokażą, bo 2 psiaki które tam podesłałam pokazali;-) także myślę że Lizie też się uda.
Trzymam kciuki, jakby co to program zaczyna się o 14:55.[/QUOTE]

Ooo. to bardzo pięknie dziękujemy:loveu:
Kolejna szansa na domek:lol:
[quote name='Jo37']Mam nadzieję,że ksiązeczka w końcu dojdzie . Czy jest u Pati-C?[/QUOTE]
Tak, ksiażeczkę ma Pati, miała wyslaC Murce.

Posted

Lada dzień sterylka :)
Lizie zdarza się nasikać, dlatego na razie ma karcer w łazience. Myślałam, że to z cieczki (w kuchni regularnie zasikiwała Mai posłanie), ale niedawno nocowała w pokoju (bo w łazience musiała przenocować wykapana Nutka, która wczoraj pojechała do DS) i zasikała przez noc chodnik. Nie mam pojęcia skąd to się bierze, czy znaczenie terenu czy jak. Raz dostała kocyk po innej suni i zasikała go totalnie.