sonia71 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 przytulanki i spacerek w porannym słonku dla Lizki :) Quote
Tola Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jak na razie z ogłoszen cisza; chociaz Liza jeszcze przed sterylką to jednak przydałby siędomek zainteresowany sunieczką. Quote
Murka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Liza w końcu skończyła plamienie, uf. Nadal nie mam książeczki Lizy :( Quote
Tola Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Murka']Liza w końcu skończyła plamienie, uf. Nadal nie mam książeczki Lizy :([/QUOTE] To ja juz nie wiem co robic. zadra dzwoniła dwa razy, pati obiecała, ze wysle:roll: Pozdrawiam sunieczkę, zcekam na super domek. Quote
zadra Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Tola']To ja juz nie wiem co robic. zadra dzwoniła dwa razy, pati obiecała, ze wysle:roll: Pozdrawiam sunieczkę, zcekam na super domek.[/QUOTE] Ręce opadają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Joodith Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Allegro dla Lizuni :calus: [url]http://allegro.pl/mala-delikatna-liza-czeka-na-swoj-dom-i1465949388.html[/url] Quote
Tola Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Super allegro:lol: Joodith - debiut wspaniały:lol: Bardzo dziękujemy. Quote
Joodith Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 I ja dziękuję, jest jeszcze parę rzeczy, które chciałam poprawić, ale żeby nie zwlekać, wystawiłam teraz na 7 dni, ewentualnie ponowimy. Gdyby coś było nie tak, proszę o uwagi i konstruktywną krytykę ;) Quote
Murka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Joodith dodaj koniecznie zdjęcia z Hanią, zdjęcia z dziećmi bardzo dobrze działają na ludzi. Poza tym to świetnie obrazuje jej charakter :) Liza kończy tą cieczkę i nie może skończyć. Plamienie się już skończyło w poniedziałek, teraz testuję na Kurusiu, który mimo, że wykastrowany to od razu się Lizą zainteresował ;) Ale już chyba ostatnie chwile. Jak wszystko dobrze pójdzie to sterylizacja będzie ok. 1-ego marca. Także domki zgłaszać się! A co do książeczki to możemy założyć nową. Czip możemy odtworzyć czytnikiem. Wirusówki są zrobione to wet wpisze. Tylko wściekliznę trzeba by dorobić, ale to już po sterylizacji na spokojnie, najważniejsze, że wiemy, że wścieklizna jest kiedyś tam zrobiona. Quote
sonia71 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 a ja dzisiaj wracając kościoła widzialam w oknie domu ,na parapecie klona Lizki,piękna sunia obserwowala ludzi i super to wyglądało :) biedroneczko leć do domu ,przynieś mnóstwo szczęścia komu :) Quote
Joodith Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zdjątka dodane, do góry Lizuniu :multi: Quote
Jo37 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Mam nadzieję,że ksiązeczka w końcu dojdzie . Czy jest u Pati-C? Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Jest na TVN-enie taki program "Między kuchnią a salonem" i tam co piątek są porady pani dr Sumińskiej. Podesłałam tam Lizę i myślę że ją pokażą, bo 2 psiaki które tam podesłałam pokazali;-) także myślę że Lizie też się uda. Trzymam kciuki, jakby co to program zaczyna się o 14:55. Quote
Joodith Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Pięknie, dziękujemy! Sama niestety nie będę mogła obejrzeć, bo o tej porze jestem jeszcze w pracy, ale z niecierpliwością oczekuję piątku. Quote
Tola Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='karolciasz28']Jest na TVN-enie taki program "Między kuchnią a salonem" i tam co piątek są porady pani dr Sumińskiej. Podesłałam tam Lizę i myślę że ją pokażą, bo 2 psiaki które tam podesłałam pokazali;-) także myślę że Lizie też się uda. Trzymam kciuki, jakby co to program zaczyna się o 14:55.[/QUOTE] Ooo. to bardzo pięknie dziękujemy:loveu: Kolejna szansa na domek:lol: [quote name='Jo37']Mam nadzieję,że ksiązeczka w końcu dojdzie . Czy jest u Pati-C?[/QUOTE] Tak, ksiażeczkę ma Pati, miała wyslaC Murce. Quote
karolciasz28 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień.:lol::lol: A tymczasem dobranoc Lizuniu:loveu: Quote
Murka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Lada dzień sterylka :) Lizie zdarza się nasikać, dlatego na razie ma karcer w łazience. Myślałam, że to z cieczki (w kuchni regularnie zasikiwała Mai posłanie), ale niedawno nocowała w pokoju (bo w łazience musiała przenocować wykapana Nutka, która wczoraj pojechała do DS) i zasikała przez noc chodnik. Nie mam pojęcia skąd to się bierze, czy znaczenie terenu czy jak. Raz dostała kocyk po innej suni i zasikała go totalnie. Quote
Jo37 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Wniosek jest jeden - musi być jedynym zwierzakiem w domu. Quote
karolciasz28 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nie pokazali Lizy bo nie było p.Sumińskiej tylko jakiś szkoleniowiec, podeślę ją jeszcze raz to może pokażą :) Quote
Recommended Posts