Ashira_Hera Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Witam , Mam 2 miesięcznego Westa . Wyjada ziemię z doniczki , normalnie przedimi łapami staje na wierzchu i wyjada, ale daje na podłogę i z podłoga zjada. Mimo zwracania mu pięćsetnej uwagi wciąż ją zjada . Czy brakuje mu jakiś witamin ? Czy coś mozecie o tym powiedzieć ? Quote
Marek Kurski Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 o różnych rzeczach słyszałem ale żeby ziemię ?? czym go karmisz? Quote
Volpino Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 To wcale nie rzadkość . Mój pies je drewno, ziemię, trawę, czasem nawet kamienie bierze O_o Miał kiedyś witaminy, ale obecnie nie ma, jakie sa mu potrzebne? Quote
gryf80 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 kup mu prep .witaminowo-mineralny o dobrym składzie-mnie przychodzi do głowy np can-vit niebieski lub salvikal bephara Quote
flytoys Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Moje czasem żują korę spod iglaków zasadzonych w donicach; mam wrażenie, że mają przy tym mnóstwo zabawy i nie jest to wcale związane z brakiem czegokolwiek w diecie ;) Quote
Recommended Posts