Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śnił mi się Merlin. Wiedziałam, że nie żyje. Przechowywaliśmy go w nienaruszonym stanie icon_eek.gif , był szczuplejszy icon_cry.gif Leżał na gazetach, sztywny i chudy, widać było po nim chorobę bawling.gif Chciałam go przesunąć, ale zauważyłam, że ma zaczepiony pazur o nogi od stołu, to dwie rurki metalowe, a pazur był pomiędzy nimi. I on ożył. Okrążył stół i szedł do mnie. I powiedziałam, że przysięgam, że nie powiem nikomu, że ożył, żeby nie było mediów, telewizji, eksperymentów na nim. I on się uśmiechnął oczami i przyszedł się przytulać. Jeszcze pomyślałam, że trzeba go odkarmić i wziąć do lekarza. Jeszcze czuję dotyk na dłoni. Sen był tak realny, źe przez pierwsze pięć minut wydawało mi się, że on jest blisko.

• 11 months later...
  • 1 year later...
  • 11 months later...
  • 1 year later...
Posted

przeczytałam tutaj całą historię..jakbym byłą cały ten czas z wami.. smutne to jest i te uczucia co się pojawiły skruszyły moje serduszko..

• 8 months later...
Posted
Dnia 27.07.2011 o 20:32, dorobella napisał:

"Jak się nie załapię na wizytę z funduszu,muszę iść prywatnie. Dentysta prywatnie,dermatolog dla młodego 20 zł wizyta, bo nie ma kontraktu itp."

Moze przejdz się do innego dentysty? Wiesz tam gdzie robią bezboleśnie i nie tak drogo? Sprawdzalas moze https://www.dentysta.szczecin.pl/