szajbus Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Gajunia ma problemy z krewką, ale jak do tej pory dawał sobie z tym radę ten mały terminator. Miejmy nadzieję, że i tym razem tak będzie. Kciuków nie puszczam aż do operacji i zakończenia rehabilitacji. Nie jest moim psiakiem, a też się o nią martwię i nie ma w tym krzty przesady. Ale nie tylko się o nią martwię, współczuję Wam tego całego stresu. 1 Quote
Radek Posted December 1, 2021 Author Posted December 1, 2021 Stres jest duży. Cieszę się, że mam od Ciebie takie wsparcie. 1 Quote
Radek Posted December 8, 2021 Author Posted December 8, 2021 Bez tej pamięci bylibyśmy o wiele ubożsi. Quote
Radek Posted December 21, 2021 Author Posted December 21, 2021 Norasku kochany, jak spotkasz tam u siebie kotkę Cebrę nie ganiaj jej i bądź dla niej miła. 1 Quote
szajbus Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Radku dla Ciebie i Twojej rodziny zdrowych i spokojnych Świąt 1 Quote
szajbus Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Dla Twoich suniek za TM Kolęda Dla Nieobecnych Zbigniew Preisner A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są, dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole 1 Quote
Radek Posted December 24, 2021 Author Posted December 24, 2021 Bardzo dziękuję za życzenia i słowa kolędy, które zawsze powodują, że się oczy zaszklą. Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia 1 Quote
Radek Posted January 6, 2022 Author Posted January 6, 2022 Bardzo mocno są obecne w sercu. Ostatnio sporo nerwów mam. Jutro kolejne badania małej mordki i od kilku dni nie mogę sobie znaleźć miejsca. Najpierw strach o same wyniki, a później będzie niepokój przed konsultacją z naszą panią doktor. Kciuki na pewno się przydadzą. Norasku kochany, proszę, zaciskaj mocno łapinki za naszą małą mordkę. Quote
dwbem Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze. 1 Quote
Radek Posted January 7, 2022 Author Posted January 7, 2022 Dnia 7.01.2022 o 12:45, dwbem napisał: Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Dziękuję. Jutro pewnie będą wyniki, a później będziemy je konsultować z naszą panią doktor. Quote
Radek Posted January 9, 2022 Author Posted January 9, 2022 Wyniki niestety nie dotarły do soboty po południu, będą jutro. Trochę się nerwy przedłużą. Quote
szajbus Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Faktycznie nerwy cały czas na wysokich obrotach. Daj znać jak będzie coś wiadomo. Kciuki zaciśnięte calutki czas i nie puszczone. Tak będzie do czasu operacji i zakończenia rekonwalescencji. Jestem pewna, ze nasze słoneczka za TM też zaciskają swoje łapinki. Quote
Radek Posted January 10, 2022 Author Posted January 10, 2022 Dnia 10.01.2022 o 14:03, szajbus napisał: Daj znać jak będzie coś wiadomo. Jestem pewna, ze nasze słoneczka za TM też zaciskają swoje łapinki. Mamy już wyniki małej mordki. Płytki wróciły do normy, za to trochę się rozjechały wyniki tarczycy. Musimy to skonsultować z naszą panią doktor, bo Gajka bierze leki na tarczycę od dłuższego czasu i pewnie będzie trzeba zrobić jakieś zmiany w podawaniu leków. Wyniki moczu też mogłyby być lepsze i to też wymaga konsultacji. Mam nadzieję, że uda się teraz zrobić operację, szczególnie, że mała mordka trochę już schudła i tu nie powinno być problemu. Nie mam wątpliwości, że łapinki są zaciśnięte. Nieustająco dziękuję za kciuki. Quote
Radek Posted January 19, 2022 Author Posted January 19, 2022 Norasku kochany, w piątek wieczorem mamy konsultacje wyników małej mordki. Zaciskaj proszę łapinki z całych sił. Quote
szajbus Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 I ona zaciska i my. Będzie dobrze. Musi być. Quote
Radek Posted January 20, 2022 Author Posted January 20, 2022 Dnia 20.01.2022 o 02:39, szajbus napisał: Będzie dobrze. Musi być. Bardzo na to liczę. 1 Quote
Radek Posted January 21, 2022 Author Posted January 21, 2022 Jesteśmy już po konsultacji. Niektóre wyniki w górnej granicy normy i nasza pani doktor zleciła USG małej mordki. Jedziemy we wtorek na 19:30. Bardzo proszę o kciuki i łapinki. Quote
szajbus Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Kciuki są cały czas trzymane. Z całego serca współczuję Ci tego stresu. Quote
Radek Posted January 25, 2022 Author Posted January 25, 2022 Dzisiaj poziom stresu chyba w górze skali. Quote
Radek Posted January 25, 2022 Author Posted January 25, 2022 Z całego serca dziękuję za kciuki i łapinki. Nasza mała mordka już po USG. Zdaniem pani doktor, która przeprowadzała badanie, stan narządów wewnętrznych jest adekwatny do stanu zdrowia i wieku. Wątroba ma ślady po leczeniu sterydami. Poprawić się nie poprawi, ale nie jest źle. Nerki też nie są w idealnym stanie. Najważniejsze, że pani doktor nie zauważyła nic poważnego. Zaleciła konsultacje z naszą panią doktor, aby ustalić jak mamy dbać o Gajkę. Gaja była bardzo grzeczna na badaniu, a po badaniu dostała duży pasek fileta z kaczki. To jej ulubiony przysmak, a w związku z dietą dostaje zwykle tylko małe kawałeczki. Quote
szajbus Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 No to Gajuni się trafiła gratka. Pewnie aż się polizała i nie mogła uwierzyć w swoje szczęście. Cały filet - no, no. Fakt, wyniki cieszą, ale ja i tak nie spuszczam powietrza aż do operacji i dojścia suni do siebie. Quote
Recommended Posts